Bende hamileyim artık :))

teşekkür ederim cnm benm :) amin inş tüm isteyenlere :KK200: mide bulantım yorgunluk baş dönmem oluyordu doktora gittim bir baktım bir mucize taşıyormuşum içimde :)) :KK46:
Ay cnm ne guzel ya bende hamile olabilirim psikolojikmi blmiyorum cok siddetli bas donmem var kasik karin agrm da var belde dahil arada migdem kalkiyo bulanti gibi degil ama ay iyice gerildim

Çok mutluyum artık bende hamileyim rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah :) :KK200::KK200: ilk hamileliğim oldu inanamıyorum çocuklar gibi hoplayıp zıplayasım var :) Bende 2016 mart annesiyim artık :)
Yazını okuyunca benim ilk hamilelik haberimi aldığım gün canlanıverdi gözümde, heyecanlandım birden, gözünaydın, hayırlısıyla vakti gelince yavrunu kucağına alırsın inşalllah

tebrikler canım allah saglıklı kucagına almayı nasıb etsın inşallah:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:

Te
Çok mutluyum artık bende hamileyim rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah :) :KK200::KK200: ilk hamileliğim oldu inanamıyorum çocuklar gibi hoplayıp zıplayasım var :) Bende 2016 mart annesiyim artık :)
Tebrik ederim canım Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Hayırlı olsun :nazar: Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş :anneadayı::KK46:

İlk bebeğime 3,5 yıl tedavi sonrasında aşılama ile hamile kaldım. Kızım 3 yaşında ve ikinci bebek için Dr gittim ama aşılama tedavisi olmam gerektigini söyledi. Umudumu kesmiştim. Ama şimdi rabbime binlerce şükür 2.bebeğime hamileyim. Allahın mucizelerinden benim için ve bebek bekleyen herkes için öyle içten dua ediyorum ki Rabbim çocuk ver diye kimseyi aratmasın.... Bebeğimi inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız. ben ve tüm anneler için duam....

Back
X