Bende hamileyim ,bende bende

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
kizlar bu sabah test yaptim pozitifti inanamadim ogleden sonra tekrar yaptim yine pozitif eee dogrudur herhaldealkisalkisalkisinanin daha esim bile bilmiyo hemen ize yazdim degerinizi bilin haaaadelikafaduldenAy inanmiyorum hamileyim ya:CüvCüv:

cnm gözün aydın sağlıklı sıhhatli bebgını kucagına alırsın inş. bizlere dua etmeyı unutma hamişlerin duası kabul olur inş.

böyle bir haberi canlı canlı duyan olmak ne güzeldelikafadulden

hayırlı uğurlu olsun canımm...sağlıkla kucağına al inşallah....:nazar:

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizler içinde dua et olurmu.

tebrikelr canım 2010 ocak anneleri arasında olcaksın inşllh:) kıslar ALLHIM dileyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

alkisalkisalkisne guzel deryy belki ayni gunde dogururuz insallah.Rabbim isteyen herkese nasib etsin inanin icimden koparak soyluyorum

hayırlı olsun inş arkadaşım.bebişini inş hayırlısıyla kucağına alırsın:)bende aranıza yeni katıldım 15 haftalık hamileyim:)

tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

dudi,kadus,deryyy hepınızı tebrık edıyorum.saglıcakla kucagınaz almayı nasıp eder Allah'ım inşallah.
hayırlısı olsun kızlar...

Ya cosmopoli cigim bende oyle pek bi belirti olmadi acikcasi,her adet doneminde olan belirtiler zaten bebek isteyen arkadaslarin cok fazla boyle seyleri okuyup kendilerini kaptirmalarini tavsiye etmem.Bende okudum insan ne kadar takmiyorum desede psikolojik olarak cok etkileniyo,yok oram pitladi buram tikladi kendini dinlersen bi belirti bulursun hep.Mesela ben gecen ay kendi kendime bi suru belirti buldum(Hamile olmamama ragmen)ve inan hic sasmayan gunum 3 gun gecikti meraktan test yaptim,tasti yapar yapmaz ardindan regl oldum.:çok üzgünüm:düsün ki ne kadar baski yapmisim kendime istemedenbenneyaptımkiAma cok sukur ki suan bebegim benimle ve umarim hersey yolunda gider ve allahim isteyen herkese veriralkisalkisalkis

hayır olsun canım allah kucağına kavuştursun bizler içinde dua edersen sevinirim allah bizlerede dua esin inşallah

hayatim allah hepinize versin insallah:CüvCüv:inan bak icimden gelerek diliyorum sizlerede en kisa zamanda anne olmayi

Back
X