Bende hamileyim ,bende bende

selam kızlar bende bekleyenlerdendim hemde 3 yıldır fakat,kayseride bir doktora gittim bana çok güzel bir tedavi uyguladı ve şuanda hamileyiiiim 4 haftalık ve şunuda söyleyim arkadaşlar ilişkiden 10 gün sonra kanda çok rahat belli oluyor hamile olduğunuz.bunu ben her 2 -3 güne bir kan tahlili yaptırdım ilişkiden 10 gün sonrasından beridir biliyordum hamile olduğumu.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ilk başta ovitrelle diye bir iğne yaptı daha sora serephone diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım o ilaçta bitti 1 hafta sonra gel 1 iğnemiz var dedi plengly diye 2 toz 1 su şeklinde iğne yaptı ve ben şimdi 4 haftalık hamileyim bu doktoru mutlaka tavsiye ediyorum arkadaşlar kayseri özel erciyes hastanesi çetin arık daha benim gibi hamile kalan kaç tane tanıdığım var zaten bende onların tavsiye ve ısrarları ile gittim gittiğimin 3 ayını hamile olarak geçiriyorum

tebrık ederım allah saglıkla kucagınıza almayıda nsaıp etsın kaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende dün öğrendim hamile olduğumu 4 haftalık çok mutluyum allahım isteyen herkese bir an önce versin inşallah

Back
X