bende hamileyim darısı başınızaa.............

pskaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
48
0
86
Diğer
kızlar bilenleriniz varsa değerim 618.87 gebeliğin sağlıklı ve ikiz olma ihtimali varmıııııııı

ayyyy tebrikler canim benim..., Rabbim tamamina erdirsiun insallah.. Degerin baya tyuksek cok tecrubeli degilim bu konuda ama.. baya yuksek geldi bana.. ikiz ucuz gibi yani.. Allah gonlune gore versin.. kacinci gunde yaptirdin beta hcg testini?? .... Kacinci tedavindi canim??

sağol allah razı olsun darısı evlat için uğraşan cemil cümle kullarının başına ilk tedavimdi :) inşallah kucağımada alıp son tedavim olur 13.gün değerim 250 kusurdu iki gün sonrada katladı böyle oldu :))) salı günü göreceğim keseleri nasiipse inşallah sağlıklı gebeliktir

Tebrikler canim....Allah sonuna kadar hayirli gitmesini nasip etsin....Bebeklerin ve sen Allaha emanetsiniz....ne mutlu sana

Hayırlı olsun tebrikler
darısı başımıza inşallah
bazen değerler aldatıyo oyüzden kesin bişey söyliyemiyorum
Ama inşallah allah gönlündekini verir

hayırlı olsun cnm tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inş.çoğul gebelik gibi gözüküyor cnm...

eşini ve seni bu mübarek gunde böyle bir güzel haber için çok ama çok tebrik ediyorum.
bizler içinde dua et lütfen.
saglıkla kucagına alırsın inşallah.

ne güzel yaaaaaa hep hamile haberleri alıyoruz....inşallah dahada çoğalır ve herkezin bebişi olur.....canım senide tebrik ederim.....rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah......

tebrikler canım inş sağlıklı hayırlı bir evladın olur...
darısı inş benim gibi anne olmak isteyenlerin başına...
hayırlı evlatlar nasip etsin RABBİM inş...amin...

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

darısı bizim başımıza inşllhhh

canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah. bu gece bizim için dua et olurmu. senin dua öncelikli bu gece

canım tebruıkler...................ya ıkız ya üçüz..........................ınş kucağına nasıp olur................

tebrikler canım darsı isteyen herkesin başına allah tamamına erdirsin kucagına almak nasip etsin kandilin mubarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…