• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende hamileyim :)

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar geçen hafta hamilelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı emin olamadığım için kan testi yaptırdım ve bugün sonucu aldım beta hcg :280 olarak çıktı yani sonuca bakılırsa 2 haftalık hamileyim :) bundan sonra hangi süreçlerden geçicem,neler yapmam lazım bilmiyorum ilk bebeğim olacak inşallah burda bana bilgi vermenizi istiyorum

Merhabalar, ben de çok yeniyim forumda burda öğrendiklerimi aktarabilirim size de.
Öncelikle Bhcg denilen değerler 2 günde bir 2 katına kadar çıkmaktadır.
Yani 2 gün sonra ölçüldüğünde bu 280 olan bir bakacaklar ki 560 olacak. 4 gün sonra ölçüldüğünde 1120 gibi..

Merhabalar, ben de çok yeniyim forumda burda öğrendiklerimi aktarabilirim size de.
Öncelikle Bhcg denilen değerler 2 günde bir 2 katına kadar çıkmaktadır.
Yani 2 gün sonra ölçüldüğünde bu 280 olan bir bakacaklar ki 560 olacak. 4 gün sonra ölçüldüğünde 1120 gibi..
Canım ben bugün gittim doktora ve gebelik var dedi beta hcg değerim 280 çıktı cuma günü tekrar çağırdı, az az ama sık yemeye dikkat etmemi, bol sıvı tüketmemi söyledi bu kadar :) bende sevinçle eşimi aradım :) o kadar mutlu oldu ki anlatamam :)))))))) aynı şekilde bende öyle gözlerim yaşardı :) mutluluktan Rabbime şükür

Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canim... Ben de iki gün önce idrar testiyle öğrendim... Bugün de kan verdim sonucunu yarın alicam hayırlısıyla...

Allah'a şükür çok güzel olmuş maşallah canım.Tekrar tebrik ediyorum sizi 😊 Doktorun zaten seni yönlendirecektir burda da faydalı bilgiler alacaksın mutlaka.
Doktorun dediğini dinlemeni takibini aksatmadan yapmanı tavsiye ederim. Bence takip önemli.
Bol bol taze sebze meyve ile beslen ve folik asidi hergün al tavuk,et ihmal etme. Umarım güzel bir gebelik süreci yaşarsınız.
Sana faydası olacağını düşündüğüm bir site önerebilirim. Orda hafta hafta anlatmış. Çok güzel bir sitedir, hem de bilimsel açıklamalar yapıyor.

7.haftada o miniğin kalbi de atacak yani Allah bebeğinin kalp atışını da duymanızı nasip etsin.💓

Allah'a şükür çok güzel olmuş maşallah canım.Tekrar tebrik ediyorum sizi 😊 Doktorun zaten seni yönlendirecektir burda da faydalı bilgiler alacaksın mutlaka.
Doktorun dediğini dinlemeni takibini aksatmadan yapmanı tavsiye ederim. Bence takip önemli.
Bol bol taze sebze meyve ile beslen ve folik asidi hergün al tavuk,et ihmal etme. Umarım güzel bir gebelik süreci yaşarsınız.
Sana faydası olacağını düşündüğüm bir site önerebilirim. Orda hafta hafta anlatmış. Çok güzel bir sitedir, hem de bilimsel açıklamalar yapıyor.

7.haftada o miniğin kalbi de atacak yani Allah bebeğinin kalp atışını da duymanızı nasip etsin.💓
Canım benim inşallah çok teşekkür ederim

Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canim... Ben de iki gün önce idrar testiyle öğrendim... Bugün de kan verdim sonucunu yarın alicam hayırlısıyla...
Canım ben idrar testine çok güvenmedim, geçen hafta asmde kan verdim ama sonuç alamadım bugün özele gittim ve beta hcg 280 çıktı yani oradaki verilere göre 2 haftalık hamileyim, doktorda gebelik var dedi. Cuma günü tekrar çağırdı değerlerime bakacak öyle :)

Oncelikle tebrikler. 5 yafa 6. Haftanda keseyi goreceksiniz insallah doktorunuzla. Sonraki haftada da kalp atisini duyacaksiniz hayirlisiyla. Bunlarin ardindan saglik ocaginiza da bilgi verin sizi takibe alacaklar. Sonrasini onlar yonlendirecekler zaten. Guzel zamanlar bunlar

Oncelikle tebrikler. 5 yafa 6. Haftanda keseyi goreceksiniz insallah doktorunuzla. Sonraki haftada da kalp atisini duyacaksiniz hayirlisiyla. Bunlarin ardindan saglik ocaginiza da bilgi verin sizi takibe alacaklar. Sonrasini onlar yonlendirecekler zaten. Guzel zamanlar bunlar
Teşekkür ederim. Bizimki çok bekleten bebeklerden.. o yüzden biraz acele ediyorum bir an önce keseyi görelim kalp atışını duyalim diye.. bir de benim genetik bir rahatsızlıgim var, kendi Dr umla gorusmem gerek ilaçlar vs yuzunden. Yoksa bir acelem yok, bunca yıl beklemisim bunu mu bekleyemeyecegim.. hem her anını doya doya yaşamak varken..

Teşekkürler paylaşım icin

Hamiş bayanlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Peki belirtileriniz nelerdi?

Ben bekarım ama inşallah bi gün bende evlenip böyle bir topik açabilirim bi gün. 🙏çok istiyorum bigün anne olabilemek. Allahım sen biliyosun yüreğimdekini AMİN.

Back
X