Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar bende hamileyim yaklasik 2 bucuk aylik ilk bebegim,allahim insallah isteyenlerede gösterir, hamileigimi duydugumda sigarayi birakmaminda etkisiyle toplam 6 kilo falan aldim ama icim kipir kipir cok seviniyorum bebisimin gelecegine..
Tebrikler.. Allah kucagina almayi nasip etsin.. Cok kalorili seyler yemekten kacin yinede benim gibi cok kilo olma sende. Sonra vermesi zor oluyor. Elbette gebeliginin tadini cikar.. Insan herzaman gebe kalmiyor..
ALLAH KOLAY DOGUM NASIP ETSIN...SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH...ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN :)BEBISINI:) DARISI BANA VE ISTEYEN HERKESE INSALLAH ALLAH BIZEDE NASIP EDER BU DUYGUYU...AMIN
tebrikler canım allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende sigara içiyordum ama bıraktım 9+1 günlük hamileyim 2 kilo almışım ama bençok yiyorum ve de kabızım aynı zamanda inşallah gereksiz fazla kilo almayız bizim ve bebeğimizin sağlığını etkilemedikten sonra almak çok önemli değiliz sonra veririz artık yeter ki bebeklerimiz sağlıkla gelsinler..