mrb arkadaslar bende hamıleyım sn adetım aralık 8dı sonra benım goguslerım acımaya basladı adet gunum geldı adet olmayınca test yaptım cıft cızgı gordum cok sasırdım bıdaha yaptım yıne aynı ertesı gun dr gıttım ultrasyonla baktı dr goremedı sonra vajınal ultrasynla baktı gordu 15gun sonra gel kalbını felan dınleyelım dedı bu arada hala gguslerım arıyo sıstı bas dnmesı ve karın kasık agrısı var bu normalmıdır
mrb arkadaslar bende hamıleyım sn adetım aralık 8dı sonra benım goguslerım acımaya basladı adet gunum geldı adet olmayınca test yaptım cıft cızgı gordum cok sasırdım bıdaha yaptım yıne aynı ertesı gun dr gıttım ultrasyonla baktı dr goremedı sonra vajınal ultrasynla baktı gordu 15gun sonra gel kalbını felan dınleyelım dedı bu arada hala gguslerım arıyo sıstı bas dnmesı ve karın kasık agrısı var bu normalmıdır
evet normal bendede aynı etkiler var ve ayağım kasılıyo bende 4 haftalık 4 günlük hamişim
evet yeni olan hamişlerde normal ulturasonlarla göremiyolar vajinal olarak bakıyolar
ben subatta gidicem kalp atışlarına va normal ulturasonla baksın diye diğeri canımı fena yakıyo
istemiyorum
Tebrik ederim, darısı benim ve diğer tüm isteyenler başına :) Allah sabır ve sağlık versin bu dönemde... :)
Tebrik ederim sizleri. Ben de 5 haftanın sonundayım yarın doktora gideceğim ilk kez. Mide bulantım hiç yok. Sadece gögüslerim şişti bir de arada sırada kasık ağrısı oluyor çok kısa sürüp geçiyor. Dış gebelik kimyasal gebelik vs bi çok şey okudum internetten gözüm korktu. Umarım yarın herşey iyi olur. Ama doktor birşey görebilir mi bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?