bende hamıleyim

minegkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
73
0
36
Ankara
mrb arkadaslar bende hamıleyım sn adetım aralık 8dı sonra benım goguslerım acımaya basladı adet gunum geldı adet olmayınca test yaptım cıft cızgı gordum cok sasırdım bıdaha yaptım yıne aynı ertesı gun dr gıttım ultrasyonla baktı dr goremedı sonra vajınal ultrasynla baktı gordu 15gun sonra gel kalbını felan dınleyelım dedı bu arada hala gguslerım arıyo sıstı bas dnmesı ve karın kasık agrısı var bu normalmıdır

bu arada ben bebgımın nekadarlık oldugunu bılmıyorum dr baktıgında daha cok kucuk 1aylık bıle deıl demıstı

gayet normal şeyler bende aynıydım 8 haftadan sonra biraz azalıyo biz tek bebek diye biliyoduk dr bi baktı ikiz hayırlısı olsun

tebrikler...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. canım hiç endişe etme 15 gün sonra İnşallah kalp atışlarınıda görürsün. benimde bat 21 ocak. senin kasık ağrıların nasıl. soruyorum çünkü benimde kasıklarım afedersin bağırsaklarım şişmiş gibi ağrıyor. karnımın içinde damarlar çekiiyor sanki belimde ağrıyor ama göğüslerim çok ağrımıyor yanlardan dokununca biraz ağrı var. . İnşallah bende bebişi yakalamışımdır.

allah tamamına erdirdin sağlıklı bir hamilelil geçirmeni diliyorum canım :46:

Tebrik ederim, darısı benim ve diğer tüm isteyenler başına :) Allah sabır ve sağlık versin bu dönemde... :)

Eklentiler

• $IMG_2826.webp
    $IMG_2826.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
mrb arkadaslar bende hamıleyım sn adetım aralık 8dı sonra benım goguslerım acımaya basladı adet gunum geldı adet olmayınca test yaptım cıft cızgı gordum cok sasırdım bıdaha yaptım yıne aynı ertesı gun dr gıttım ultrasyonla baktı dr goremedı sonra vajınal ultrasynla baktı gordu 15gun sonra gel kalbını felan dınleyelım dedı bu arada hala gguslerım arıyo sıstı bas dnmesı ve karın kasık agrısı var bu normalmıdır

ne güzel cnm .mtlu bir 40 hafta geçirmeni dilerim.bende bu ay hamileyim sanıyordum.baş dönmesi kasık ağrısı vardı ve adetim 1 hafta gecikmişti.çok umutluydum.idrardan baktım negatifti.kesin emin olmak için kan verdim.tam sonucu almaya gidiyordum kapıda adetim başladı.adalet mi bu şimdi :((( çok üzüldüm.benim 2.çocuğum olacak eğer olursa.allah ilk anne olacaklara hemen versin.

arkadaslar tessekkur edrım herkeze guzel dıleklerınız ıcın benım kasık agrım nrmal adet olcakmıs gıbı ben tahmın etmıstım hamıle oldugumu anlamıstım ama bebgım nekadarlık cok merak edıyorum bıde ankara annelerı varmı aramızda dr konusunda nereyı tercıh ettıler

evet normal bendede aynı etkiler var ve ayağım kasılıyo bende 4 haftalık 4 günlük hamişim
evet yeni olan hamişlerde normal ulturasonlarla göremiyolar vajinal olarak bakıyolar
ben subatta gidicem kalp atışlarına va normal ulturasonla baksın diye diğeri canımı fena yakıyo
istemiyorum

evet normal bendede aynı etkiler var ve ayağım kasılıyo bende 4 haftalık 4 günlük hamişim
evet yeni olan hamişlerde normal ulturasonlarla göremiyolar vajinal olarak bakıyolar
ben subatta gidicem kalp atışlarına va normal ulturasonla baksın diye diğeri canımı fena yakıyo
istemiyorum

Tebrik ederim sizleri. Ben de 5 haftanın sonundayım yarın doktora gideceğim ilk kez. Mide bulantım hiç yok. Sadece gögüslerim şişti bir de arada sırada kasık ağrısı oluyor çok kısa sürüp geçiyor. Dış gebelik kimyasal gebelik vs bi çok şey okudum internetten gözüm korktu. Umarım yarın herşey iyi olur. Ama doktor birşey görebilir mi bilmiyorum..

tebrik ederim...
allah tamamına erdirsin...
darısı başımıza inşallah

arkdaslar tesekkur ederim ben dr gıttım sonunda 6haftalık 5gunlukmus bebegım kalbınıde duydum ankda ozel cag hastanesıne gıttım memnun kaldım ve hala mıde bulantım yok

yaşasınn bende hamileyim dünden önce kan verdim bhcg 1177,bu gün gene verdim merakla sonuç bekliyorum,inşallah normal bi gebeliktir,diğer hamiş arkadaşlarıda tebrik ediyorum :DD

Tebrik ederim sizleri. Ben de 5 haftanın sonundayım yarın doktora gideceğim ilk kez. Mide bulantım hiç yok. Sadece gögüslerim şişti bir de arada sırada kasık ağrısı oluyor çok kısa sürüp geçiyor. Dış gebelik kimyasal gebelik vs bi çok şey okudum internetten gözüm korktu. Umarım yarın herşey iyi olur. Ama doktor birşey görebilir mi bilmiyorum..

bende geçen hafta perşembe günü doktora gittim ama görünmedi çok küçük haftaya gel dedi doktor. İlk günler kasık ağrılarım vardı sanki regl olacakmışım gibi ama şimdi hiçbirşeyim yok. Bende internette boş gebelikle ilgili yazılar okudum çok korktum şimdi belirtilerim de olmayınca aklıma bin türlü şey geliyor, kendimi huzursuz hissediyorum. Aslında internetten hiç bakmamak lazım böyle şeylere gereksiz yere strese sokuyoruz kendimizi.

ben yarın 7haftalık olcam ama hala bende belırtı yok sadece goguslerım cok sıstı ve agrıyo bu daha oncede vardı ben daha bılmıydum ozmandan berı gguslerım boyle nezman geccek bılmıyorum ılk baslarda benımde karın agrım kasık agrım bas donmem vardı sımdı sankı hıc hamıle degılım gıbı:)benım gıbı olan varmı ıcınızde

Back
X