Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet hiç beklemediğim bir anda bu ay olmaz deyip umudumu kestiğim anda meleğim müjdesini verdi bugün
ne hissettiğimi bile bilmiyorum,mutlulukla mutsuzluk arası karışık bir duygu..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
çok şükür Allah'ım
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :) bende nisan ayinda hissettigin duyguları yaşamıştım öylesine kontrol amaçlı hastaneye gittiğimde hamile olduğumu ogrendim. Umudumu kestigim bi anda... rabbim meleklerimizi korusun....
evet hiç beklemediğim bir anda bu ay olmaz deyip umudumu kestiğim anda meleğim müjdesini verdi bugün
çok şükür Allah'ım
çok şükür Allah'ım
aslında dediğim gibi bu ay hiç beklemiyordum.3 aydır deniyorduk.önceki 2 ay sanki hep hamileymişim gibi belirtiler yaşasamda adetim beni hayal kırıklığına uğratıyordu.bu ay hiç bebek fikrine odaklamadım kendimi ve bol bol dua ettim...hep şöyleydi duam;
''Allah'ım senden hayırlı zamanda evlat istiyorum ve geç de olsa olmasada isyan etmeyeceğim,biliyorumki sen beni benden iyi bilirsin,benim göremediğim hayrı görürsün,senin hayırlı gördüğün zamana kadar sabırla bekleyeceğim.hayırlı zamanda ver bana evladımı..''
ve adet olduğumda üzülsemde hiç isyan etmedim,hayırlısı böyleymiş dedim hep.
sonra 4 gün önce adet olmamdan 1 2 gün önceydi sanırım.öylesine test yaptım.ilk başta görmedim 2.silik çizgiyi.sonra dikkat ettim çok silik bir 2. çizgim var akabinde bir daha test yaptım yine aynı silik.düne kadar toplam 6 test yaptım hepsinde de 2.çizgi silikti.ümütlendik bayağı eşimle: )
sonrada bugün sabah gittik hastaneye eşimin hastanede çalışan eczacı arrkadaşı hemen söyledi sonucu bize: )
çok mutlu olduk...
Allah'a bin şükür
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :) bende nisan ayinda hissettigin duyguları yaşamıştım öylesine kontrol amaçlı hastaneye gittiğimde hamile olduğumu ogrendim. Umudumu kestigim bi anda... rabbim meleklerimizi korusun....
çok teşekkür ederim hatibulut: ) yukarıda nasıl olduğunu anlattım: ) bugün öğrendim daha.3 gün geçmişti adetim ama ben adet tarihimden 1 2 gün önce şüphelenmeye başlamıştım: )
darısı başına olsun
canım hayırlı olsun benimde tam 3 gün önce kan testiyle kesinleşti hamileliğim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirelim hepimizz
çok şükür Allah'ım
canım hayırlı olsun benimde tam 3 gün önce kan testiyle kesinleşti hamileliğim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirelim hepimizz