Merhabalar kadınlar kulübünü daha öncede ziyaret etmiştim ama şimdi hamile olduğumu öğrenince hem sizlerle paylasşmak istedim hem bilgilerinize başvurmAk istedim şimdiden herşey için teşekkürler
Arkadaşlar ben antalya da yaşıyorum tavsiye edbileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı?
Netten araştırdığım kadarıyla sibel sürmen usta iyi bi doktormuş ama gideniniz var mı?
Arkadaşlar ben antalya da yaşıyorum tavsiye edbileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı?
Netten araştırdığım kadarıyla sibel sürmen usta iyi bi doktormuş ama gideniniz var mı?
bende antalyadayım kadın doğum uzmanı AYHAN YILMAZA gidiyorum medstar antalya hastanesinde ayrıca polikistik overim var hamile kaldım 3 ay önce kürtaj oldum şimdi yine hamieyim çoook memnun kaldım ben çoook ilgili ve bilgili çok yoğun oldugu için randevulu çalışıyor.444 2 112 den randevu alabilirsin ilkinde beni tedavi etmişlerdi kürtajımı buna oldum 2.ci ye tedavi etmiycem kendinden kalıcaksın dedi bir kaç taktik verdi o kadar.
Merhabalar kadınlar kulübünü daha öncede ziyaret etmiştim ama şimdi hamile olduğumu öğrenince hem sizlerle paylasşmak istedim hem bilgilerinize başvurmAk istedim şimdiden herşey için teşekkürler
bugün gideceğim doktora arkadaşlarım ısrarla sibel hanıma gitmemi istediği bugün oraya gideceğim.
İnş.iyidir.sitesini buldum yazıları falan çok güzel kendisi güler yüzlü bakalım artık....
Doktor Sibel Usta - Antalya Kadın Sağlığı ve Doğum Uzmanı site adresi arkadaşlar göz atmak isterseniz
ayrıca tavsiyede bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
muayene olduktan sonra sizlerle paylaşırım tekrar
hoşçakalın arkadaşlar
arkadaşlar dün muayene oldum ve gerçekten çok memnun kaldım
güler yüzlü tatlı dilli tam manasıyle harika bir hekim bu kadarını beklemiyordum doğrusu ama arkadaşlarımın dediği kadar varmış
antalya da yaşan ve kadın doğum uzmanı arayan herkese tavsiye ediyorum.Doktor Sibel Usta - Antalya Kadın Sağlığı ve Doğum Uzmanı
arkadaşlar dün muayene oldum ve gerçekten çok memnun kaldım
güler yüzlü tatlı dilli tam manasıyle harika bir hekim bu kadarını beklemiyordum doğrusu ama arkadaşlarımın dediği kadar varmış
antalya da yaşan ve kadın doğum uzmanı arayan herkese tavsiye ediyorum.Doktor Sibel Usta - Antalya Kadın Sağlığı ve Doğum Uzmanı