• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menenjit aşılarini bu şekilde yaptıran var mı?

Kızım 3 buçuk aylık daha doğrusu haftaya ay sonunda 4 aylık olacak. 3.aya 5 gün kala rota oldu. Tam 3 aylıkken de bexsero menenjit oldu. Nimenrix ise 5.ayda olacak. Doktorum aşıların bedeni zorladığını bu yüzden aynı anda yüklenilmemesi gerektiğini önemli olan koruyuculuk zamanını geçirmemek gerektiğini söyledi bize. Aynı anda menenjitleri yaparsak çok huzursuz olur çok da ateş yapabilir ben bu şekilde yapıyorum hırpalanmasın dedi. Ateşi 37den yukarı da çıkmadı. Huzursuzlukta yaşamadı. Sadece devlet aşılarını aynı anda yaptıracağız ve son menenjitin ikisi aynı anda olacak 15.ayda
Anladım. Çok şükür ilkinde huysuz olmadı ateşte yapmadı Allah'a şükür. Ama tabiki genede olabilir. Bizim doktorumuz ikisini aynı anda yaptirmamizi söyledi özellikle. 9 ayda iki tane yaptırdık 2 ay sonra tekrar iki tane yaptırın sonuncuyuda bir sene sonra yaptırın demisti. Herkesin farklı zamanlarda ve tarihlerde oluyor sanırım. Herkes buraya yorum yazan farklı zamanlarda olmuş. Ama bunu bir kez daha soracağım tesekkurler

Kızım 3 buçuk aylık daha doğrusu haftaya ay sonunda 4 aylık olacak. 3.aya 5 gün kala rota oldu. Tam 3 aylıkken de bexsero menenjit oldu. Nimenrix ise 5.ayda olacak. Doktorum aşıların bedeni zorladığını bu yüzden aynı anda yüklenilmemesi gerektiğini önemli olan koruyuculuk zamanını geçirmemek gerektiğini söyledi bize. Aynı anda menenjitleri yaparsak çok huzursuz olur çok da ateş yapabilir ben bu şekilde yapıyorum hırpalanmasın dedi. Ateşi 37den yukarı da çıkmadı. Huzursuzlukta yaşamadı. Sadece devlet aşılarını aynı anda yaptıracağız ve son menenjitin ikisi aynı anda olacak 15.ayda
Bizde rotayı 3 aylıkken ve 5 aylıkken olduk.

Back