Bende hamileyim :)

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.013
1.005
333
Merhaba,

Ekimde 5 yılından gün alacak olan evliliğimiz nihayetinde çocuk yapma fikrine girdi :)

Ev alacağız düzene gireceğiz, borçlar v.s. derken bir türlü fırsat olmadı.
Tabi aile baskılarıda bunun cabası..
Çevremde okadar faktör vardı ki yok çocuğun olmaz, kaç sene oldu, çocuk ha deyince olmuyor.
bla bla bla. Ama çok şükür ki, bebek yapmaya karar verdik ki önceki ay günümü kaçırmıştım. Çok umutlanmama rağmen yine de çok merak etmiştim acaba olur mu diye. Ama bir sonraki adetim ve yumurtlama dönememi bekledim. Ve Allah'ıma şükürler olsun ki 1 aylık hamileyim şuan da.

Gerçi çok küçük henüz Allah'tan herkes için herşeyin hayırlısını diliyorum. Eğer Allah kucağımıza da almamızı nasip eder ise hayırlı bir evlat olur inşallah.

Merhaba,

Ekimde 5 yılından gün alacak olan evliliğimiz nihayetinde çocuk yapma fikrine girdi :)

Çevremde okadar faktör vardı ki yok çocuğun olmaz, kaç sene oldu, çocuk ha deyince olmuyor.
bla bla bla. Ama çok şükür ki, bebek yapmaya karar verdik ki önceki ay günümü kaçırmıştım. Çok umutlanmama rağmen yine de çok merak etmiştim acaba olur mu diye. Ama bir sonraki adetim ve yumurtlama dönememi bekledim. Ve Allah'ıma şükürler olsun ki 1 aylık hamileyim şuan da.

Gerçi çok küçük henüz Allah'tan herkes için herşeyin hayırlısını diliyorum. Eğer Allah kucağımıza da almamızı nasip eder ise hayırlı bir evlat olur inşallah.
uzun ömürlü hayırlı evlat olsun cok sanslısın rabbım artmamıs vermıs kıymetını bıl bu gunlerın tadını cıkar ıcınde atan kalp mınıcık melegıne aıt benım ıcın ve evlat hasretıyle yanan herkez ıcın dua et

Merhaba,

Kesen göründü mü. Hayırlı olsun

Merhaba,

Ev alacağız düzene gjğiz, borçlar v.s. derken bir türlü fırsat olmadı.

Gozunuz aydin darisi bizim basimiza..benim de adetime 4 gun var ve cok meraklaniyorum.sana sormak istedigim adet gwcikmesinden once hamile oldugunu anladinmi ya da hangi belirtileri yasadin

bende 5haftalık hamileymşm daha yeni öğrendim :) Allah isteyen herkese nasip etsin bendeki belirtiler göğüslerim aynı adet öncesi gibi şişti ve bi fark vardı ki oda uç kısımları karardı ya aslında aynı adet belirtileriyle bide çok şiddetli bi kasık ağrıları bacaklarda da acayip kramplar. 8ay d.kontrol hapı kullandım bıraktım sadece 1kez adet oldum ve 2.aya hamile kaldım.

Gozunuz aydin darisi bizim basimiza..benim de adetime 4 gun var ve cok meraklaniyorum.sana sormak istedigim adet gwcikmesinden once hamile oldugunu anladinmi ya da hangi belirtileri yasadin

Valla okadar geç cevap veriyorum ki.. hatta suan da öğrenmişsindir muhtemelen :D

Ben yumurtlama günümden bi kaç gün sonra kasık ağrıları ve göğüs ağrıları yaşamaya başladım. Bu yüzden erkenden anlamış oldum. 1 hafta sonra b hcg baktırdım küçük bir değer çıktı, erken olduğundan testin değerinin az olması normaldi ama ben yinede kendimi ümitlendirmek istemiyordum. 4 gün sonra tekrarladım testi yükselme vardı. Dr. a gittim. 2 haftaya sonra gün vermişti keseyide gördük çok şükür. Hatta hafta başında kalp atışlarınıda dinledik :)

bende 5haftalık hamileymşm daha yeni öğrendim :) Allah isteyen herkese nasip etsin bendeki belirtiler göğüslerim aynı adet öncesi gibi şişti ve bi fark vardı ki oda uç kısımları karardı ya aslında aynı adet belirtileriyle bide çok şiddetli bi kasık ağrıları bacaklarda da acayip kramplar. 8ay d.kontrol hapı kullandım bıraktım sadece 1kez adet oldum ve 2.aya hamile kaldım.

Aynen adetime daha vakit olduğundan aynı belirtiler bende de olmuştu. O yüzden hamilelik belirtisi olduğunu anlamıştım.

Merhaba,

canım tebrikler, kucaklıyorum seni. Allah hayırlı evlat versin. bize de versin, duamız amin.:KK71:

Tesekkür ederim canim, suanda mide bulantıları dışında hiçbir şey anlamıyorum.
İnanamıyorum belki de :) Allah isteyen herkese versin, inşallah.

Valla okadar geç cevap veriyorum ki.. hatta suan da öğrenmişsindir muhtemelen :D

Ben yumurtlama günümden bi kaç gün sonra kasık ağrıları ve göğüs ağrıları yaşamaya başladım. Bu yüzden erkenden anlamış oldum. 1 hafta sonra b hcg baktırdım küçük bir değer çıktı, erken olduğundan testin değerinin az olması normaldi ama ben yinede kendimi ümitlendirmek istemiyordum. 4 gün sonra tekrarladım testi yükselme vardı. Dr. a gittim. 2 haftaya sonra gün vermişti keseyide gördük çok şükür. Hatta hafta başında kalp atışlarınıda dinledik :)
Ben hamile degilmisim canim ama dedigin belirtiler bende de vardi.ne guzel insallah saglikla dunyaya gelir bebegin

Aaa ne kadar guzel 2.ayda hamile kalmissin gozun aydin...ben artik hamilelik belirtilerine inanmiyorum cunku psikolojikte olabiliyor

inşallah canım, Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

hayırlı olsuun tebrikler. hikayelerimiz biraz benziyor bakalım sonuç da benzeyecek mi?
gerçi ben 3 yıllık evliyim 3 yıl sonra bebek düşünmeye başladık. bi yandan bu ay hamile kalmak istiyorum bi yandan da öğretmen olduğum için doğumun yaz tatiline gelmesini istemiyorum.biz de iki aydır korunmadık. ilk ay yumurtlamamıı geçirmiştik zaten aynen sizin gibi sonradan karar verdik. ama ben psikolojik olarak belirtiler hissettim. göğüslerim çok acıdı bi ara geçti gerçi sonra. mide bulantıısı da vardı benim adetten önce de olur zaten. umudum yoktu ancak yine de merak içinde beklerken yine 5 gün öncesinden adetim ve çok az devam etti normale göre.
bu ayda yumurtlamamı hisseder gibi oldum artık tuttu mu tutmadı mı bilmem bi çalışma yaptık. yarın yine her zamanki gibi erken gelirse adet günüm. son bir kaç gündür yine göğüslerimden rahatsızım acıyor çok dolgunlaştı. ama başka hiç bi belirti yok. uçlarına bakıyorum hiç bi koyuluk da yok. halsizlik, kasık ağrısı ya da bacakta kramp da yok. sadece adet olacakmışım gibi karnımda gerginlik oluyor o da ara ara olup geçiyor. sizlerin belirtilerine göre bi durum yok gibi ben de ancak yine de merak ediyorum. acaba yine erkenden gelecek mi adet yoksa biraz meraklandırıp geçikecek mi. ne zaman test yapmak lazım sizce..

dayanamadım yaptım idrar testim negatif çıktı kısmet ne yapalım yine de adet olasıya kadar merakla beklicem. :D

Back
X