bende hamıleyım

htc_tfk

bize allah yeter
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
130
159
42
kızlar merhaba aranıza yenı katıldım cok heyecanlıyım cumartesı gunu test yaptım poztıf cıktı salı gunu doktora gıtdım doktor kese gordu mınıcık dedı cok kucuk dedı kan testı yapalım dedı kan testı yaptım beta hcg degerım 1119 cıktı ben ıkız gebelık cok ıstıyorum rabbım saglık sıhat versın hayırlısı olsun sızce degerler yukselırmı ve bundan sonra ne olucak cokheyecanlıyım yardıcmı olurmusunuz arkadaslar fıkırlerınıze cok ıhtıycaım var lutfen

amın ıns cok tsk ederım yardımcı olabılırmısın bır fıkrın varmı

kızlar merhaba aranıza yenı katıldım cok heyecanlıyım cumartesı gunu test yaptım poztıf cıktı salı gunu doktora gıtdım doktor kese gordu mınıcık dedı cok kucuk dedı kan testı yapalım dedı kan testı yaptım beta hcg degerım 1119 cıktı ben ıkız gebelık cok ıstıyorum rabbım saglık sıhat versın hayırlısı olsun sızce degerler yukselırmı ve bundan sonra ne olucak cokheyecanlıyım yardıcmı olurmusunuz arkadaslar fıkırlerınıze cok ıhtıycaım var lutfen

öncelikle hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşAllah:anneadayı::emir_bebek: çok şanlısın kesecik hemen görülmüş bende senden bir adım önde bu yollardan geçiyorum sün kalp atışlarımızı duyduk senin ki kaç haftalıkmış?

merhaba , ben Kasım 2014 te boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Geçen hafta yapılan kan testlerimde insülin direnci çıktı.şeker yüklemesi yapıldı.açlık Şekerim 105, 1.saat sonu 145, 2.saat sonu 95 çıktı. Endokrin doktoru diyetisyene yönlendirdi ve 3 ay korunmam gerektiğini söyledi. Glokufage verdi. Ama bugün test Yaptım . Pozitif çıktı. Beta hcg değerim 7256 çıktı. Bu değer normal mi? yüksek değil mi çok? İnsülin direnci varken hamilelik riskli mi ? Daha önceki gebeliğim ve insülin direnci Yüzünden Tedirgindim çok:KK43: Yardım lütfeen ....

merhaba arkadaşlar bende 6 aylık hamileyim ilk bebeğim olacak çok mutluyum doktor konturollerine düzenli gidiyorum fakat çok kilo aldım sürekli kabizlık çekiyorum ne yapsamki :)

merhaba , ben Kasım 2014 te boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Geçen hafta yapılan kan testlerimde insülin direnci çıktı.şeker yüklemesi yapıldı.açlık Şekerim 105, 1.saat sonu 145, 2.saat sonu 95 çıktı. Endokrin doktoru diyetisyene yönlendirdi ve 3 ay korunmam gerektiğini söyledi. Glokufage verdi. Ama bugün test Yaptım . Pozitif çıktı. Beta hcg değerim 7256 çıktı. Bu değer normal mi? yüksek değil mi çok? İnsülin direnci varken hamilelik riskli mi ? Daha önceki gebeliğim ve insülin direnci Yüzünden Tedirgindim çok:KK43: Yardım lütfeen ....
ne zaman adet olman gerekiyordu bu rakam için adetinin baya bir geçmiş olması lazım. canım senin insülin direnci dediğin hipoglisemi ise benim ki seninkinin baya bir altında mesela benim tokluk 60. dr bana önemli değil dedi. senden ricam dr gidersen hipogliseminin gebeliğe engel olup olmadığını sorabilirmisin?

ne zaman adet olman gerekiyordu bu rakam için adetinin baya bir geçmiş olması lazım. canım senin insülin direnci dediğin hipoglisemi ise benim ki seninkinin baya bir altında mesela benim tokluk 60. dr bana önemli değil dedi. senden ricam dr gidersen hipogliseminin gebeliğe engel olup olmadığını sorabilirmisin?
Bugün gittim doktora. Doktor Herşeyin normal Olduğunu söyledi.keseyi gördük.. Endişlenmememi, kontrollü gideceğimizi söyledi. Glukopage ı bıraktırdı. Ben de endişelendiğim için sordum ama sorun olmaz kontrollü gidersek dedi. Inşallah sağlıkla kucağıma alırım bebişimi :KK66:

hepinize hayırlı olsun arkadaşlar .aralık anneleri arasında bendee varımmm :).ne güzel gelişmeleri birbirimizden takip ederiz.benimde tahmini doğum tarihim 19 aralık henüz minicik bizim minnoşlarr.

Merhaba arkadaslar. Hepinize hayirli olsun .Allah saglikla kucaginiza aldiginiz gunu gostermeyi nasip etsin. Bugun bende kan tahlili yaptirdim 1038 cikti. :) bende aralik annesi olacagim nasipse :) cok mutluyum :))

Hayirli olsun kizlar ne güzel aynı zamn da doğum yapacağız burdan gelişmeleri yazarız artık mesela ben hangi hastaneye gideceğime daha karar vermedim iyi bir doktor bulmak istiyorum yardimci olurmusunuz

Slm kizlar yeni katildim foruma bnde. 5yillik evliyim 6haftalik hamileyim.bitmek uzere 7.hafta olacak fakat hic bi belirtim baslamadi normal mi sizde ne zamn basladi bulantilar flan ??? Tşkrlr

X