Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile olmak çok güzel bir şeymiş bide anne olmak nasıl bi duygu tahmin bile edemiyorum...
Amin Allah kimsenin kucagini bos birakmasinAllah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.
Darisi benim gibi isteyenlerin başına insallah.
Şuan 6 haftalikNe kadarlik cnm
Benim 1 yıl olmadı daha yeni oldu ne kadar sanslisin hemen hamile kalmissin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Dün ultrasonda minikte olsa kalp atışlarını gördüm söylediğim tek şey iyiki var iyiki benimle oldu. Evlîliğimin ilk ayında hamile kalınca ve çalışmak zorunda olduğum için biraz tereddütlerim olmuştu. Ama hepsi gidiyo.
Âmin çok teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Benim 1 yıl olmadı daha yeni oldu ne kadar sanslisin hemen hamile kalmissin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Amin Allah razi olsunÂmin çok teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
gözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizimde 1 yıldır olmuyor.hamile kalmak için özel bişey yaptın mı?Benim 1 yıl olmadı daha yeni oldu ne kadar sanslisin hemen hamile kalmissin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Ayy ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah,darısı bize artık,benim pek ümidim yok ama bakalım 10gün sonra görcez artık
canım benimde birsürü sorunum oldu.ama bana doktorum hayıt suyunu tavsiye etmişti.bende kullandım.cok şukur 3. ayımızı bitirdik.bir araştırın derim.gözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizimde 1 yıldır olmuyor.hamile kalmak için özel bişey yaptın mı?
canım bence mi yoksa eşimde mi sorun var bilmiyoruz daha.bu yüzden kafama göre bişey kullanmaktan korkuyorum.sana doktorun önermiş korkmadan kullanmışsın.doktora gittiğimde sorucam canım hayıt suyunu.çok teşekkür ederimcanım benimde birsürü sorunum oldu.ama bana doktorum hayıt suyunu tavsiye etmişti.bende kullandım.cok şukur 3. ayımızı bitirdik.bir araştırın derim.
evet cnm doktorunla mutlaka görüş.banada biri söyleseydı kullanmazdım ama doktor söyleyince ona güvenek kullandım.yumurta takibi yaparken yumurta buyutucu ilaçlar ve çatlatma iğnesi kullanıyordum.doktorum önerdiğinde menepozdaki hastalarımda bile folikul oluşturdu ve yumurta büyütücü ilaç bile kullanmamıza gerek kalmadı dedi.benimde kullanmaya başladığımın ikinci ayında hamileliğim gercekleşti.belki tesadüfte olabilir tabiki.araştırdığımdada tamamen bitkisel olduğu için bir yan etkisi olmadıgını daha cok kadınsal hormonları düzenlediğini öğrendim.Allah hepimize nasip etsin inşallah.durmak yok:)canım bence mi yoksa eşimde mi sorun var bilmiyoruz daha.bu yüzden kafama göre bişey kullanmaktan korkuyorum.sana doktorun önermiş korkmadan kullanmışsın.doktora gittiğimde sorucam canım hayıt suyunu.çok teşekkür ederim
Hamile olmak çok güzel bir şeymiş bide anne olmak nasıl bi duygu tahmin bile edemiyorum...
merhaba.sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza...bende bekleyenlerdenim ( hayıt suyunu duydum .siz nasıl kullandınız? hazırlanmış su olarak mı aldınız yoksa siz mi kaynatıp yaptınızevet cnm doktorunla mutlaka görüş.banada biri söyleseydı kullanmazdım ama doktor söyleyince ona güvenek kullandım.yumurta takibi yaparken yumurta buyutucu ilaçlar ve çatlatma iğnesi kullanıyordum.doktorum önerdiğinde menepozdaki hastalarımda bile folikul oluşturdu ve yumurta büyütücü ilaç bile kullanmamıza gerek kalmadı dedi.benimde kullanmaya başladığımın ikinci ayında hamileliğim gercekleşti.belki tesadüfte olabilir tabiki.araştırdığımdada tamamen bitkisel olduğu için bir yan etkisi olmadıgını daha cok kadınsal hormonları düzenlediğini öğrendim.Allah hepimize nasip etsin inşallah.durmak yok:)