B Burcu_-_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2008 146 50 98 25 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcu_-_ #1 Kızlar nasil oldu ne zaman oldu bilmiyorum ama test yaptim ve pozitif çıktı.... Bende hamileyimmmmmmm
Kızlar nasil oldu ne zaman oldu bilmiyorum ama test yaptim ve pozitif çıktı.... Bende hamileyimmmmmmm
B Bugdaycigiller Arel Efe 👶❤️ Kayıtlı Üye 28 Aralık 2012 1.436 1.111 133 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcu_-_ #2 Burcu_-_ .!.: Kızlar nasil oldu ne zaman oldu bilmiyorum ama test yaptim ve pozitif çıktı.... Bende hamileyimmmmmmm Genişletmek için tıkla... ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Burcu_-_ .!.: Kızlar nasil oldu ne zaman oldu bilmiyorum ama test yaptim ve pozitif çıktı.... Bende hamileyimmmmmmm Genişletmek için tıkla... ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
perikanadi Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2013 8.051 6.333 198 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcu_-_ #3 Burcu_-_ .!.: Kızlar nasil oldu ne zaman oldu bilmiyorum ama test yaptim ve pozitif çıktı.... Bende hamileyimmmmmmm Genişletmek için tıkla... Tebrikler... Rabbim kucağında göstersin...
Burcu_-_ .!.: Kızlar nasil oldu ne zaman oldu bilmiyorum ama test yaptim ve pozitif çıktı.... Bende hamileyimmmmmmm Genişletmek için tıkla... Tebrikler... Rabbim kucağında göstersin...
N nur001 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2015 28 4 3 42 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcu_-_ #4 Burcu_-_ .!.: Kızlar nasil oldu ne zaman oldu bilmiyorum ama test yaptim ve pozitif çıktı.... Bende hamileyimmmmmmm Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun canım kaç haftalıksın
Burcu_-_ .!.: Kızlar nasil oldu ne zaman oldu bilmiyorum ama test yaptim ve pozitif çıktı.... Bende hamileyimmmmmmm Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun canım kaç haftalıksın
B Burcu_-_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2008 146 50 98 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcu_-_ #5 nur001 .!.: hayırlı olsun canım kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize canlarım... Doktor haftaya randevu verdi bu hafta izinliymis ama tahminime göre 5-6 haftalık vardır
nur001 .!.: hayırlı olsun canım kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize canlarım... Doktor haftaya randevu verdi bu hafta izinliymis ama tahminime göre 5-6 haftalık vardır
K kerimelerim Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2015 4 0 1 41 26 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcu_-_ #6 Bebeğinin 10 haftalık ultrason görüntüsü videosundan çektim... cinsiyeti nedir sizce