S sanem__ Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2011 35 0 36 Ankara 6 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sanem__ #1 bende bugun ogrendim hamile oldugumu cok mutluyum allah herkeze bu duyguyu nasip etsin
O omrumuz Guru Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2011 865 0 316 İstanbul 6 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sanem__ #2 sanem__ .!.: bende bugun ogrendim hamile oldugumu cok mutluyum Allah herkeze bu duyguyu nasip etsin Genişletmek için tıkla... tebrık ederım ttlım rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
sanem__ .!.: bende bugun ogrendim hamile oldugumu cok mutluyum Allah herkeze bu duyguyu nasip etsin Genişletmek için tıkla... tebrık ederım ttlım rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
nissam hayat seninle gzel bebegi Kayıtlı Üye 21 Şubat 2011 1.843 1 66 Almanya 6 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sanem__ #3 sanem__ .!.: bende bugun ogrendim hamile oldugumu cok mutluyum allah herkeze bu duyguyu nasip etsin Genişletmek için tıkla... canim hayirli olsun... rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin... darisi isteyen tum arkadaslarimizin basinaaa
sanem__ .!.: bende bugun ogrendim hamile oldugumu cok mutluyum allah herkeze bu duyguyu nasip etsin Genişletmek için tıkla... canim hayirli olsun... rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin... darisi isteyen tum arkadaslarimizin basinaaa
merve02 AŞK'sın Sen! CAN'sın Sen! Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2011 21.447 48 163 6 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sanem__ #4 nissam .!.: canim hayirli olsun... rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin... darisi isteyen tum arkadaslarimizin basinaaa Genişletmek için tıkla... amin amin banada inşallah
nissam .!.: canim hayirli olsun... rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin... darisi isteyen tum arkadaslarimizin basinaaa Genişletmek için tıkla... amin amin banada inşallah