bende hamileyimm :):)

eslaa

Annesinin Prensi ''EGE''
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
2.898
1.851
248
arkadaşlar dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım hamileymişim ama daha çok yeniymiş. beta hcg değeri 451.0 çıktı. çokk mutluyum rabbim inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder bana :) allah olmayanlarada nasip etsin inşallah. çok değişik bir duyguymuş

canım allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde. tebrik ederim seni

hayırlı olsun canım ne zamandan beri uğraşıyodun bu arada belirtilerin nasıldı anlatrmısın faydalanalım

allah razı olsun arkadaşlar güzel dilekleriniz için. ben 4 aylık evliyim. belki inanmazsınız ama 3 4 hafta önce rüyamda bebek emzirmiştim. ozamandan beridir hep hamileymişim gibi hissettim kendimi. korunmadık hiç bir şekilde. benim adetim 21 gün ile 24 gün arası gelirdi. bu ay ha hasta oldum olucam derken kahverengi lekelenme oldu.2 gün daha geldi damlama şeklinde. sonra kesildi.ama hiç göğüslerim de hassasiyet olmadığı halde dokunamaz oldum.birde baş ağrım çok oldu sonra gidip test aldım 2 tane ilkinde silik çıktı çizgi diğerini 2. gün sonra yaptım o daha belirgindi. sağlık ocağında kan testi yaptırdım ve işte hamileymişim. rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh.

hayırlı olsun cnm bnde dün öğrendim..daha doktora gtmedim haftaya gdrm heralde...artık paylaşırız yaşadıklarımızı adım adım inş. aramızda bir gün var sanırım tabi dr ne diyecek blmy6rm henüz:26:

sağolasın canım bende daha doktora gitmedim cuma gününe aldım randevu. sağlık ocağından aldım test sonuçlarını. hemşire anlattı nelere dikkat etmem gerektiğini. folik asit içeren şeyleri bol bol tüket canım şuan beyin ile ilgili gelişimler oluşuyomuş. fındık,fıstık, ceviz ,kuru üzüm ,kuru incir,baklagiller ve haftada 2 defa balık ,süt ürünleri günde 1 defa1 bardak süt iç dedi. birde meyve bol bol tüket greyfurt suyu bol bol tüket dedi. bunlara dikkat edersen bebek sağlıklı gelişir dedi henüz folik asit takviyesi ve kan ilacı yazılmadığı için sen bunlarla idare et dedi doktora gidene kadar. seninde aklında bulunsun. sanada sağlıklı sihhatli bi evlat nasip etsin inşallah rabbim

amin cnmmmmmmm inş.
folikasit verdi arkadaş folicplus diye dr a gdne kadar kullancam.bn süt her sbh içiyorum :)) balığa da bayılırım ama o kdr sık yemek nasıl olur blmem:26: eşim dün itibariyle kuruyemişe başladı kuru üzüm yediriyo besni üzümü almış kan yaparmış sabah10 tane..pek sevmem ama mecbur :) meyve de çokkkkk yerim çk şükür..bnm kilo almaya meyilim çk bu gidişle kesin alırım

ah sorma bende her sabah ceviz kuru üzüm kuru incir yiyorum süt ve yumurta zaten yiyorum da işte bende az yemek yiyen bi insan dım bakalım nasıl alışıcam şu ilk üç ayı bi atlatsak allahın izniyle sonrası kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…