bende hamileyimmm :))

ehiste

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
186
34
318
kızlar yaklaşık 1,5 aydır korunmuyorduk ama benim reglilerim düzensiz olduğu için umut yoktu içimde pek daha sonra bu ay reglimden 1 hafta geçti bende idrar testi yapıyım dedim ve bu sabah yaptım bide ne göreyim yaww çift çizgi hamileyim bende ama daha doktora gitmeden açıklamıcam aileme ama tabiki eşime söyledim telefonda çok heycanlıyım ve yüzümde acayip bir gülümseme var istiyorduk eşimle ve şükür hemende oldu allah isteyenlerede aratmasın. çok şaşkınım ve nolcak ne bitcek bilmiyorum garip bir his bu umarım herşey yolunda gider hepinizi öpüyorum...:16::16::16::49::49::49:

kızlar yaklaşık 1,5 aydır korunmuyorduk ama benim reglilerim düzensiz olduğu için umut yoktu içimde pek daha sonra bu ay reglimden 1 hafta geçti bende idrar testi yapıyım dedim ve bu sabah yaptım bide ne göreyim yaww çift çizgi hamileyim bende ama daha doktora gitmeden açıklamıcam aileme ama tabiki eşime söyledim telefonda çok heycanlıyım ve yüzümde acayip bir gülümseme var istiyorduk eşimle ve şükür hemende oldu allah isteyenlerede aratmasın. çok şaşkınım ve nolcak ne bitcek bilmiyorum garip bir his bu umarım herşey yolunda gider hepinizi öpüyorum...:16::16::16::49::49::49:

canımmmm çokkkk tebrik ederim hayalindeki gibi bir hamilelik ve evlat ile kolay bir doğum nasib etsin Rabbim... ben de tahlil sonucumu birkaç saat sonra alacağım çok umutlu değilim ama hayırlısı...

canımmmm çokkkk tebrik ederim hayalindeki gibi bir hamilelik ve evlat ile kolay bir doğum nasib etsin Rabbim... ben de tahlil sonucumu birkaç saat sonra alacağım çok umutlu değilim ama hayırlısı...

hayırlısı olsun arkadaşım bak bende umutsuzdum ama oldu işte hiç moralini bozma ama bende kendimde ufak ufak belirtliler hissetmiştim :29:

çok sevindim sizin adınıza bende aynı sizin gibi yapmıştım hamileliğimi ögrendiğimde sadece eşimle paylaştım doktora gittikten sonra tüm aileme söyledim. sağlıkla mutlulukla kucagına alırsın inş. bebeğinizi tebrik ederim...

çok teşekkür ederim kızlar çok güzel şeyler yazıyosun mutlu oluyorum ama hala nasıl olcak napıcam diye kafa karışıklığım var :9:

Tebrik ederim hayırlı olsun.:nazar::nazar::nazar:Sağlıkla gelsin dünyaya.Kafan neden karışık ki?? içinde bulunduğun durum çok güzel ve özel bence.şuan senin yerinde olmak isteyen binlerce kadın vardır eminim ki.yaşadığın şeyin kıymetini bil.hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum..

Back
X