Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlıcakla kucağına da alırsın inşallahKızlar şükürler olsun sonunda ben de hamileyim. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendine iyi bak dikkat etKızlar şükürler olsun sonunda ben de hamileyim. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..
Hayırlı olsun.Biran önce doktora git meraktan kurtul :) folik asit kullanman gerekiyor doktor veriri zaten.Hamile kalmak için klomen falan kullandın mı yokssa kendiliğinden mi oldu?Kızlar 1 yılın sonunda hamile kalabildim. Çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Kızlar Henüz doktora gidemedim. Kanda 152,6 çıktı En son 14 şubatta regl olmuştum. Acaba kaç haftalık, ben hamile kalacağımı düşündüğümde çok mutlu olacağımı çok daha farklı bi tepki vereceğimi düşünüyordum. Ruh halim çok değişik. Daha o fikre alışamadım galiba :)
Ay masallahh canmmm bende yeni ogrendim hamile oldugumuuu cok mutluyumm.. Cok guzel bi surec bizi bekliyooo:)))Kızlar şükürler olsun sonunda ben de hamileyim. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..
Teşekkür ederim. Klomen kullanmadım. Benim prolaktinim yüksekti biraz onu düşürdüm. Eşiminde değerlerinde ufaktan bi sıkıntı ikimizinde aynı ay çözümleninde gebelik oluştu. Doktora yarın gideceğim inşallah :)
hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin saglikla kucağinaalmayida nasip etsin.Bende bu ay klomen kullandim benimde prolaktinim yüksek çikti ilaç kullandim inş.bende senin gibi güzel haberler alirim bu ayTeşekkür ederim. Klomen kullanmadım. Benim prolaktinim yüksekti biraz onu düşürdüm. Eşiminde değerlerinde ufaktan bi sıkıntı ikimizinde aynı ay çözümleninde gebelik oluştu. Doktora yarın gideceğim inşallah :)
öncelikle saglicakla kucagına alırsın inş..Kızlar şükürler olsun sonunda ben de hamileyim. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..
İnşallah canım. Eşin için ürologa gitmelisiniz ve de semen analizi yani spermiogram vermeniz yeterli zaten doktor yönlendirir. Sende normal bir kadın doğum uzmanına gidip bebek istediğini genel taramalarının yapılmasını istersen yönlendirecektir doktorun. En kısa zamanda hayırlısıyla olur inşallah :)öncelikle saglicakla kucagına alırsın inş..
benim sana bi sorum olacak beş aydır bebek istiyoruz ama daha olmadı şimdide hastane gitmeye karar verdik hastanede hangi bölüme eşimi götürecem bide hangi tahlilleri istiyo doktor benden ve eşimden ceveplarsan cok sevinirim
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızhayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın inş
Teşekkür ederim canım. Öncelikle prolaktinini düşürmen gerekiyor. Prolaktin yüksek olduğu zaman vücut kendini doğum yapmış anne gibi zannettiğinden yumurtlamanı sekteye uğratıyor bu da hamile kalmanı zorlaştırıyor. Benim 3 ayda düştü prolaktinim, çok şükür ki çözümü var. Sen hangi hapı kullanıyorsun ? İnşallah güzel haberi tez zamnda alırsın inşallahhayirli olsun rabbim tamamina erdirsin saglikla kucağinaalmayida nasip etsin.Bende bu ay klomen kullandim benimde prolaktinim yüksek çikti ilaç kullandim inş.bende senin gibi güzel haberler alirim bu ay
cok saol canım benim :) amin inşaallahİnşallah canım. Eşin için ürologa gitmelisiniz ve de semen analizi yani spermiogram vermeniz yeterli zaten doktor yönlendirir. Sende normal bir kadın doğum uzmanına gidip bebek istediğini genel taramalarının yapılmasını istersen yönlendirecektir doktorun. En kısa zamanda hayırlısıyla olur inşallah :)
dostinex canm ilacin adi bu ay ilk defa kullandim inşallah düşmüştürTeşekkür ederim canım. Öncelikle prolaktinini düşürmen gerekiyor. Prolaktin yüksek olduğu zaman vücut kendini doğum yapmış anne gibi zannettiğinden yumurtlamanı sekteye uğratıyor bu da hamile kalmanı zorlaştırıyor. Benim 3 ayda düştü prolaktinim, çok şükür ki çözümü var. Sen hangi hapı kullanıyorsun ? İnşallah güzel haberi tez zamnda alırsın inşallah