Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım![]()
tebriklerrrrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
bişey sorabilirmiyim doğal yolla kendiliğindenmi hamile kaldın tedavimi gördün canım :26:
çok teşekkür ederim ,,,eşimde de bendede sorun çıkmadı çok şükür,doğal yolla hamile kaldım.....ama 8 ay bekledik,zamanı varmış demmekki,,
kadercim tekrar tebrik ederim canım arkandayım inşallah yarın bende buraya haykırabilirim hamileyim diye![]()
anladım tekrardan gözünüz aydınn..
bizde çalışmalara başladıkta henüz 3. aydayız :)) o yüzden merak ettim.teşekkür ederim
rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsinnnn
darısı tüm isteyenlerin başınaaa... rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuu
Hep buraya bende hamileyim yazmayı hayal ederdim,,,:90::90:
VEEEEEEEE hayalim gerçekleşti,,,çok şükür rabbim 8 ayın sonunda çok bekletmeden gönderdii bebişimizi,,,,
rabbim isteyen herkese nasip etsinnn,,,,,![]()
canimmmm tebrik ederim sagsalim kucagina alirsin insallah bebisiniiii![]()
tebrik ederim .....allah nazarlardan saklasın.....sağlıkla kucağına alırsın inş canım.....:)
Hep buraya bende hamileyim yazmayı hayal ederdim,,,:90::90:
VEEEEEEEE hayalim gerçekleşti,,,çok şükür rabbim 8 ayın sonunda çok bekletmeden gönderdii bebişimizi,,,,
rabbim isteyen herkese nasip etsinnn,,,,,![]()
bugün test yaptım maalesef negatif çok üzüldüm adetimin gelmesini bekliyorum![]()
güzeliiiiim inan çok sevindiiim Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsiiininan kendi, haberi alşmış gibi sevindiiim ne diyeceğimi bile bilmiyorum canım benmm cok dikkat et kendine iyi bak bebişimize :)))
bugün test yaptım maalesef negatif çok üzüldüm adetimin gelmesini bekliyorum![]()
çok sağol ssembaşçım,darısı sana olsun en kısa zamanda canım,,,,iyi bakmaya çalışıyorumm,tatildeyim şuan,,sen nasılsın canım,,,,
çok sağol ssembaşçım,darısı sana olsun en kısa zamanda canım,,,,iyi bakmaya çalışıyorumm,tatildeyim şuan,,sen nasılsın canım,,,,
hadi yaaaa,üzülme canım,,,sana tavsiyem günün geçmeden test yapma,ben yapmıştım 1-2kez çok olumsuz etkileniyodumm,,,,rabbim göndereceği zamanı biliyorr,,,inşlh en kısa zamanda gönderir,
şu soğan suyu kürünü bi uygulasana,adetinin 7. günü,,ben geçen ay uygulamıştım biliyosun değilmi