Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada kusura bakma senin de mutlu anında kendi dertlerimi açarak canını sıktım
EVET CANIM BİZEDE ÇOOK DUA ET BU MUBAREK GÜNLERDE BENDE SİZLERE EDECEM İNŞ. ALLAH HAYIRLISINI VERSİN SAĞ SALİM GELSİN İNŞ......![]()
olurmu öyle şey hiçde canımı sıkmadın burdan seninde hamileyim diye bağırdığını görüp çookk daha mutlu olucam
Seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten beni biraz da ilaçlar böyle yaptı sanırım hormonlarla oynanıyor kolay değil ama eşimin tavırları da olunca ışte herşey üst üste olmuyor onun da hereket sorunu var biraz 2dr gittik birşey demedi şimdi de başka dr götüremiyorum çok canım sıkılıyor haliyle
lolocuğum tebrik ederim caım inşalah sağ salim kucağına alırsın meleğii darısı başımıza
canım beni tanıdınmı ben haşiato bölüne uğruyordum senle yazışmıtı ben hala ekliyorum
bu arada yarın kan tahlili yaptırcam dua e bende pozitifi görüm hamilelirin duası kabul olurmuş
Inşallah yarabbin bu güzel duyguyu bana da tattırır çok yıprandım kaç gündür gözlerim hep yaşlı
bak bu ay benim hiç planıma hamilelik yoktu ve bu ay moralim çok iyiydi
adet oluca tedaviye başlıcaktık hemde kaçıcı tedavim olcaktı
tedavi yerine doktora hamileyim diye gittim yani önemli olan herşeyi oluruna bırakmak
vakti geldiği zaman olucak allahın izniyle
çok tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin, insallah sağ salim kucağınada alırsın, sorunsuz bi hamilelik geçirmen dileğiyle...![]()
Desteğin için çok sağol dediğim gibi bu hormonlardan sanırım çok duygusal oldum bir kaç gündür aslinda bu kadar karamsal değilim ama tam herşey düzene girmişken bu sorunun çıkması benim için hayel kırıklığı oldu eşime belli etmemeye çalışıyorum ama içime ata ata daha çok büyüyor
Bebişin annesini üzmeden sağlıkla gelecek:) Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()