yakamoz91 MUCİZEMİ bekliyoruz:)) Kayıtlı Üye 15 Aralık 2012 129 1 26 Yozgat 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yakamoz91 #1 dün hamile olduğumu öğrendim hanımlar harika bir duygu ama henüz kan testi yaptırmadım ewde test yaptım sadeceDDD
dün hamile olduğumu öğrendim hanımlar harika bir duygu ama henüz kan testi yaptırmadım ewde test yaptım sadeceDDD
suzan6638 Zeynep im geliyor Alperen im abi oluyor Kayıtlı Üye 25 Şubat 2012 5.522 541 163 34 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yakamoz91 #2 yakamoz91 .!.: dün hamile olduğumu öğrendim hanımlar harika bir duygu ama henüz kan testi yaptırmadım ewde test yaptım sadeceDDD Genişletmek için tıkla... esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maasallah sana kıssssssssssss haydı sımdıden gosun aydınnnnnnnnnnnnn ınsl hayırlı bır evlat olur canım esın ne tepkı verdıııı cıcı evlı seniiiiiiiiiiiiiiiiii
yakamoz91 .!.: dün hamile olduğumu öğrendim hanımlar harika bir duygu ama henüz kan testi yaptırmadım ewde test yaptım sadeceDDD Genişletmek için tıkla... esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maasallah sana kıssssssssssss haydı sımdıden gosun aydınnnnnnnnnnnnn ınsl hayırlı bır evlat olur canım esın ne tepkı verdıııı cıcı evlı seniiiiiiiiiiiiiiiiii
mseylul oğluşum geliyo:) Kayıtlı Üye 21 Kasım 2012 636 0 26 İstanbul 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yakamoz91 #3 yakamoz91 .!.: dün hamile olduğumu öğrendim hanımlar harika bir duygu ama henüz kan testi yaptırmadım ewde test yaptım sadeceDDD Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun canımm tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende bugun öğrendim çok guzel bi duygu
yakamoz91 .!.: dün hamile olduğumu öğrendim hanımlar harika bir duygu ama henüz kan testi yaptırmadım ewde test yaptım sadeceDDD Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun canımm tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende bugun öğrendim çok guzel bi duygu
D didossssss Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2012 140 5 26 Kocaeli 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yakamoz91 #4 yakamoz91 .!.: dün hamile olduğumu öğrendim hanımlar harika bir duygu ama henüz kan testi yaptırmadım ewde test yaptım sadeceDDD Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım benimm hadi bakalım inşallah
yakamoz91 .!.: dün hamile olduğumu öğrendim hanımlar harika bir duygu ama henüz kan testi yaptırmadım ewde test yaptım sadeceDDD Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım benimm hadi bakalım inşallah