bende hamisimmmmm simdi ögrendim :)

ruzgargulu07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
27
12
43
Kızlar son adet tarihim 18 nisandı adetten 4 gün önce beta yaptırdım 1 çıktı adet günümde ev testi yaptım 2.nci çizgi silik çıktı şüphelendim
20.05 tarihinde kan yaptırdım sonuç 298.35 ciktii )))))))
Hamisimmmmm allahım olmayanlarada versin inşallah olanlarida sağlıkla kurtarsın .:KK55:

Son düzenleme:
Kasiklarimda az az batmalar ve yogunlukla göğüs sizlamalari beni çok rahatsız etti birde öğrenmeden önceki rüya beni çok etkiledi rüyamda tuvalete giriyorum altimdan kocAman bir et parçası iç camasirimda allahım yine hamile kalamadim adet oldum diyerek uyanıyorum hayırdır dedim ve ertesi gün test yaptirdim pozitif göğüs ağrıları çok siddetleniyor ama

Kızlar son adet tarihim 18 nisandı adetten 4 gün önce beta yaptırdım 1 çıktı adet günümde ev testi yaptım 2.nci çizgi silik çıktı şüphelendim
20.05 tarihinde kan yaptırdım sonuç 298.35 ciktii )))))))
Hamisimmmmm allahım olmayanlarada versin inşallah olanlarida sağlıkla kurtarsın .:KK55:
tebrik ederim.benim de sat 18 nisan ama geç yumurtladığım için henüz test yapmadım.klomen kullanmıştım bu ay..öğleden sonra birkaç damla kahverengi akıntı geldi.korkuyorum acaba adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mı? böyle bişey yaşadınız mı? bir de ne kadar zamandır istiyordunuz bebek? hayırlı olsun sağlıkla gelsin artık hepimizin bebeği

X