• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende herkes gibi güzel bir ilişki yaşamak istiyorum !! Nolur bastan sona okuyun

bet_ayd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
146
0
26
Kayseri
Merhaba ,24 yaşındayım bugüne kadar öyle çok fazla ilişkim olmadı..bİRGÜN Ramazan ayında işyerinde vakit geçirmek için öğle arasında oyun oynuyordum büyük bir oyun sitesine üye oldum ve başladım oyun oynamaya orda biriyle tanıştım sürekli daha doğrusu tersliyordum .Küçük atışmalarımızdan sonra numarasını bıraktı ve özelden arayıp güvenmezsem numarasını silebileceğimden bahsetti..Kader bu ya oyunu o anda kapattık ikimizde..ve düşündüm akşama kadar düşündüm.. Hadi sınırlarının dışına çık ara dedim veee Özelden aradım ,açtığında ilk cümlem “Merhaba neden aradığımı bilmiyorum hiç bilmiyorum Ne Diye aradım? ” dedim.Zaten utangaç bi kızdım Allahtan bana yardımcı oldu.O andan itibaren güven duygusu aşılanmaya başladı..Kapattık;mesaj atma sözü verdim söz ver mesaj atıcaksın dedi..
Öylece başladık..

Giderek alışıyorduk birbirimize o kadar ki her şeyimizi biliyorduk artık.Hatta toplam 1 saat bile ayrı kalmamıştık kulaklarımıza yapışmıştı telefonlarımız..İçimizde kocaman bir öğrenme canavarı vardı.mutluydum onla.. Hemde herkesin fark edeceği kadar çok mutlu..arkadaş cevremde zaten eğlenceli mutluk sembolizesi olmuş bir kızdım ama ilk kez bir erkek beni bende bir erkeği mutlu ediyordum..Bu hissedilir fark edilir bir şey olmalıydı ki herkes fark etti.Bana herkes gözbebeklerin gülüyor,nasıl bir şey oldun sen öyle diyordu.aynaya bakıp şükür ediyordum Allah’ım bana böyle bir aşk yaşattığın için şükürler olsun diyordum.Oysa ona hissettirmiyordum ilk başlarda ama o sürekli bana aşık olduğunu söylüyordu inanmıyordum tabi..Hiç hem de..
Şuan hala devam ediyoruz 4 aydır birlikteyiz yalnız hala yanıma bir kez olsun gelmedi sürekli ya annesi hastalandı ya babası..En son babasının onu başka kızla evlendrmek istedgini bunu yeni öğrendiğini söyledi şimdi babası o kızın yanına gidersen reddederiim seni vazgeç bu sevdadan demiş ben ne yapmalıyım nolur birsey söyleyin cok mu falan güvenmişim bu insan a sizce ? :( çok üzülüyorum nolur konuyu bastan sona okuyun nolur

konuyu yanlış yere açmışsın..

tanımadığın bırıne cok fazla guvenmıssın..
kısaca ondan sana yar olmaz,bunun sınyallerını vermeye başlamış bıle..

Çok mu uzaksınız 10-12 saatlik bi mesafemi var aranızda
4 ayda ne çok şey olmuş öyle anne hastalanmış baba hastalanmış,kız bulmuş vs vs.. bahanelerin maşallahı var
Bunca şey olsa bile aşık olan erkek atlar gelir bir günlüğüne olsa gelir fizanda olsa gelir
Ben böyle düşünüyorum.Ha çok istisnai bi durum vardır bilemeyeceğim ama gelir

Bazı duyguları ilk kez tattığın için çok özel sanıyorsun ama, değil.
Sadece ilk kez biriyle yakınlaşmışsın ondan böyle düşünüyorsun yoksa kimse hayatının aşkını dört ayda yaşamaz.
Aşk dediğin şey canıyla kanıyla yanında olup da uzun süren duygudur bence.
Sizin ki sadece hevesmiş ne kadar erken kabullenirsen o kadar iyi.

malesef o seni senin önemsediğin gibi önemsememiş.şimdi de bahane bularak senden uzaklaşmaya çalışıyor.boşver onu sana değer verecek birini bul

Ayrilmak icin bahane gibi geldi bana. Aksi olsaydi sana hic yansitmazdi. Bosver onu.

Sen 24 isen o da o yasardadir bu yasta bir insan baba sozuyle evlecegi kisiyi secmez bir kere yalnisliklarin basinda bu geliyor. Bir de eger gelmek isterse gelirdi 4 ayda sizinki telefon arkadasligindan ote degil bence. Kendini fazla kaptirma derim.

24 yaşındasın.Çocuk değilsin.Hangi devirdeyiz.etrafımızda dünya kadar örneklerde var.Sen böyle bir duygu yaşamadığın için hissettiğin şeyi,karşındaki hissettiriyor sana zannediyorsun.O değil başkası da olsa sen bunu hissedeceksin.Aç gözlerini güzelim.4 ay hiçbirşey paylaşmadığın,yanayana gelip oturup konuşmadığın bir insanla telefon muhabbeti yapmakla aşk olmaz.İsteyen adam,kendine güveni olan adam kalkar çıkar gelir görüşür.İster annesi ister babası hastalansın nedir ki yani.Ayaklarından mı bağlı.Hee tabii evli değilse...
Bırak boşver.Daha yolun başındasın hayat sana neler çıkarır.Boşuna kendini bilinmeze sürükleme

bir kere bile görüşmediniz mi? bana boş vakitlerinde seninle hoş vakit geçiriyor gibi geldi

hani aldatan erkeklerin klişe lafıdır ya, işte ben aramadım o numarayı, arkadaşım benim telefondan aramış...bıdı bıdı...:ssz:
bu çocuk da 4 aylık bir heyecandan sonra yavaştan kurtulma sinyalleri vermiş...
her ayrılmaya meyilli erkek gibi, işte annemler bana bi kız bulmuş...yok annem hasta babam hasta...bu ne bee...
eskidi artık bu laflar...orjinal olsa bari, yutardık...:ssz:

O kaç yaşında ?
Bir işte çalışıyor mu ?
Aranızda ne kadar mesafe var ?
Telefon dışında görüntülü konuştunuz mu ?
Fotoğraf göndermekten bahsetmiyorum .
Cinsellikle ilgili şakaları yada konuyu sürekli oraya getirme gibi bir çabası falan oldu mu ?

babası kız bulmuş olayı bahane gibi geldi, 'yarın evleniyorum' derse hiç şaşırmam :ssz:

Back
X