• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende herkes gibi güzel bir ilişki yaşamak istiyorum !! Nolur bastan sona okuyun

Adam heyecan aramış. dua et yanına gelip daha fazla ilerletmemiş ilişkiyi. İyice kaptırırdın kendini aşık olurdun. Bu seninki aşk değil. İlk defa gördüğün aşırı ilgi hoşuna gitti sadece canım. Hepimiz böyleyiz. Biri bizle çok ilgilendi mi koyveririz..

Hep ilk öpüştüğüzüm erkekle evleneceğimizi falan sanırız. en mükemmel öpücük oydu sanırız ya öyle bir şey...

Diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum. Çok yüksek ihtimal EVLİ. Bana da görücü geldi sözleniyorum de. :))

kesinlikle güvenilir bir insan olmadığı aşikar. görüşmemeniz de isabet olmuş. iletişimini kes. kabaca değil tabii, nazik bir hoşçakalla veda edebilirsin.

bazen her dakika gözlerinin içine baktığın adama bile güvenemezsin, bence bu adama bu kadar güvenmemelisin

Kim bilir o oyun sitesinde numarasını verdiği kaçıncı kızsın hiç mi aklına gelmedi bu hemende inanmıssın işte kızlar bu yüzden üzülüyo cok yazık bu kadar saf olmayın ya

canım bence buraya konu açman çok iy olmuş belki de bu adam seni kandırıp kötü birşey yapacaktı. çok geç olmadan gerçek yüzünü gösterebilmişizdir inşallah

Merhaba ,24 yaşındayım bugüne kadar öyle çok fazla ilişkim olmadı..bİRGÜN Ramazan ayında işyerinde vakit geçirmek için öğle arasında oyun oynuyordum büyük bir oyun sitesine üye oldum ve başladım oyun oynamaya orda biriyle tanıştım sürekli daha doğrusu tersliyordum .Küçük atışmalarımızdan sonra numarasını bıraktı ve özelden arayıp güvenmezsem numarasını silebileceğimden bahsetti..Kader bu ya oyunu o anda kapattık ikimizde..ve düşündüm akşama kadar düşündüm.. Hadi sınırlarının dışına çık ara dedim veee Özelden aradım ,açtığında ilk cümlem “Merhaba neden aradığımı bilmiyorum hiç bilmiyorum Ne Diye aradım? ” dedim.Zaten utangaç bi kızdım Allahtan bana yardımcı oldu.O andan itibaren güven duygusu aşılanmaya başladı..Kapattık;mesaj atma sözü verdim söz ver mesaj atıcaksın dedi..
Öylece başladık..

Giderek alışıyorduk birbirimize o kadar ki her şeyimizi biliyorduk artık.Hatta toplam 1 saat bile ayrı kalmamıştık kulaklarımıza yapışmıştı telefonlarımız..İçimizde kocaman bir öğrenme canavarı vardı.mutluydum onla.. Hemde herkesin fark edeceği kadar çok mutlu..arkadaş cevremde zaten eğlenceli mutluk sembolizesi olmuş bir kızdım ama ilk kez bir erkek beni bende bir erkeği mutlu ediyordum..Bu hissedilir fark edilir bir şey olmalıydı ki herkes fark etti.Bana herkes gözbebeklerin gülüyor,nasıl bir şey oldun sen öyle diyordu.aynaya bakıp şükür ediyordum Allah’ım bana böyle bir aşk yaşattığın için şükürler olsun diyordum.Oysa ona hissettirmiyordum ilk başlarda ama o sürekli bana aşık olduğunu söylüyordu inanmıyordum tabi..Hiç hem de..
Şuan hala devam ediyoruz 4 aydır birlikteyiz yalnız hala yanıma bir kez olsun gelmedi sürekli ya annesi hastalandı ya babası..En son babasının onu başka kızla evlendrmek istedgini bunu yeni öğrendiğini söyledi şimdi babası o kızın yanına gidersen reddederiim seni vazgeç bu sevdadan demiş ben ne yapmalıyım nolur birsey söyleyin cok mu falan güvenmişim bu insan a sizce ? :( çok üzülüyorum nolur konuyu bastan sona okuyun nolur

canım bende böyle bi durum yaşamıştım anlatıyım ibret olsun sana ben daha çok küçüktüm 2007 yılında haziran ayındaydı bi sitede okey oynuyordum orda birisiyle tanıştım sabah akşam habire konuşuyorduk kamera filan açmıştı bana görmüştüm onu pekte beğenmemiştim ama içimde onunla sürekli konuşma isteği vardı ne kadar cahilmişim diorum şimdi sonra annem öğrendi sürekli engelliyordu konuşmamı filan gidip açık hat filan almıştım onunla konuşmak için salak salak şeyler yapıyordum annemlerin yanında pcde konuşamadığım için sürekli annemlerin bir yere gidip yada uyumalarını bekliyordum sürekli asosyal olmuştum farklı durumlar ortaya çıktı gariplikler vardı adamın sitede birkaç nickki vardı sanrıım babamla annemde okey oynarlardı mesela babam işyerinde kalırdı bazı geceler annemle akşamları okey oynarlardı benim adamla ne konuştuğumu annem öğreniyordu meğerse adamın birkaç nickki varmış başka bi nicklede işte böyle böylle konuşuyorlarmış filan diye anneme söylüyormuş ama sanki başka bi kişi gibi sonra babam öğrendi tabi anneme çok şeyler söyledim o adam yüzünden sanki onunla konuşmazsam nefes alamazmışım gibime geliyordu babam öğrenince durumlar değişti babam kamera açtırdı ama benim gördüğümden farklı biriydi tabi o günden sonra herşeyi bıraktım bir daha görüşmedim acıda çekmedim unuttum gittim çünkü ona karşı gerçek duygular beslemiyorsun unuttulup gidiyor allaha şükür ediyorum daha büyük şeyler yaşamadım diye geçmişe dönüp bakınca ne kadar saçma şeyler yaşadığımı fark ediyorum ki sen kaç yaşındasın aklı başında insansın vazgeç bu durumdan

Son düzenleme:
sana yazdıklarının yüzde99u yalan
erkekler internete ciddi ilişki için değil eğlenmek için girer
canı sıkılmış bitirmek istiyor
şanslısın hemen bitir

Back
X