• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende herkes gibi güzel bir ilişki yaşamak istiyorum sonuna kadar okuyun lütfen

Ohooo 4 ay net üstünden ilişkimsi sürdürmek nedir ya.
Güvenmek, bağlanmak ne demek... Bir de 24 yaşındasın. :53:
Yüz yüze görüşmediğin birine bu kadar kapılma.
Belli ki ille de aşk olsun diye buna sarılmışsın ama çok tuhaf geldi bana.
İnternet tanışmalarına asla karşı değilim ama yüz yüze görüşme yoksa bırak gitsin.
Zamanını heba etme sanal bir kişilikle. :31:

bende ilk basta cok önyargılıydım o ne oyle sanal diye ama inanın bazen asla dedgınız seyler bıle olablıyor hayatta ve cidden sabrediyorum onu görmek ıcın

Yazacaklarımdan dolayı çok üzüleceğin için yazmıyorum canım sen boşver bunu. İyice bağlanmadan bırak, hem daha fazla zamanını harcama hem de bundna sonrası için kendini üzme boş yere. Sen bundna sonra gördüğün, bildiğin, hakkında bilgi alabileceğin, kimin nesiymiş diye araştırabileceğin, ortak arkadaşlarının olduğu vs. kanlı canlı birisini seversen daha azüzülürün zannımca..

haklısın cok haklısın canım yok yazdıklarınız cok değerli benim için okadar değerli ki anlatamam üzülümüyorum farkındalığım artıyor sadce iyiki varsınız hepiniz...böyle böyle acılarımız dertlerimz azalıyor bi nebze olsun...ama hani hepimiz yasamısızdr böle gözümüzü pırıl pırıl yüreğimz pır pır öyle güzel bir ask yasarız kı (yada yasadıgımızı sanarız) mutlulukltan allaha el açıp sükür ederiz ben öyleyd,m ya şükrediyordum böyle mutlu olduğum için onu tanmıdıgım ıcın uzun zamandr ılk kez böyle mutlu oldum sevdiğimi sevildgmi hissettim bilmiyorum

Herkes herkese benzemez her ilişki de her ilşkiye benzemez, ama kendini çok kaptırma, en baştan arkadaşın sorun sahibi olmuş bırak o senin peşinden koşsun sen genç kızsın, kendine göre ideal olan biri karşına çıkınca evlenirsin, evlilik için aşk yetmez, öyle olduğunu düşünenler en çabuk boşanan çiftlerdir:45:

Herkes herkese benzemez her ilişki de her ilşkiye benzemez, ama kendini çok kaptırma, en baştan arkadaşın sorun sahibi olmuş bırak o senin peşinden koşsun sen genç kızsın, kendine göre ideal olan biri karşına çıkınca evlenirsin, evlilik için aşk yetmez, öyle olduğunu düşünenler en çabuk boşanan çiftlerdir:45:

bu sitenin en güzel yanı bu sanrım her mesaj her yazı ayrı bir tecrübe ayrı bir lutüf bence ..teşekkür ederim ..düşüncelernz için inanın dikkate alıcam

artık evlenip bende mutlu olmak ıstıyorum çevremde arkadaşlarıma bakıyorum ne taktikler yapıyorlar bi görseniz vala parmagnda döndrüyolar erkekleri, ben mi becveremiorum anlamadım vala yaaa
Önce bu fikri çıkar bikere aklından. Öyle taktikle planla ilişki yürümez ellerinde patlar hem zaten öyle ilişki de olmaz olsun.

Kızlar yeni bir gelişme oldu ...en son gelememişti yanıma hatırlarsanız...ailemi halledip 15 güne kadar ailemle birlikte gelicem dedi bana senin üzülmene dayanamıyorum falan..dün gece bana bir mesaj atmıs sabah uyanınca gördüm aşkım benim 500liraya ihtiyacım var varsa gönderri misin bunu telefonda söylemeye cok utandım gerçi bölede utanıyorum ama senden baska isticeğim kimse yok :( sende de yoksa cann sağolsun yazms..........çok zopruma ve sinirme gitti ya bi erkek bi kızdan nasıl para ister yaaa nasıll ben ölsem yine isteyrmem kız halimle yaa sizce normal mi bu duruumm of kafayı yiceemmm

Kızlar yeni bir gelişme oldu ...en son gelememişti yanıma hatırlarsanız...ailemi halledip 15 güne kadar ailemle birlikte gelicem dedi bana senin üzülmene dayanamıyorum falan..dün gece bana bir mesaj atmıs sabah uyanınca gördüm aşkım benim 500liraya ihtiyacım var varsa gönderri misin bunu telefonda söylemeye cok utandım gerçi bölede utanıyorum ama senden baska isticeğim kimse yok :( sende de yoksa cann sağolsun yazms..........çok zopruma ve sinirme gitti ya bi erkek bi kızdan nasıl para ister yaaa nasıll ben ölsem yine isteyrmem kız halimle yaa sizce normal mi bu duruumm of kafayı yiceemmm

tabiki de normal deüğil sakın kaptırma paranı :19:

evet kesinlikle kaptırmam zaten canım

Canım merhaba. Yaşadıklarınızı az önce okudum ve son mesajını okyunca şaşırmadım inan. Sakın paranı ve kalbini kaptırma bu iş te çok fazla tutarsız şeyler var. O kişi seni ailesine anlatmadan önce bi yolunu bulup ki bu erkek için çok kolaydır gelip seninle yüzyüze konuşmalıydı lütfen dikkatli ol canım

bir erkek bir kizdan belirli sartlarda para isteyebilir ama, degil erkek 4 ay sadece internetten gorustugu birinden kiz da isteyemez, isterse ben ona supheyle bakarim.

Canım, elbette güzel bir ilişki yaşamak herkesin istediği şey ve senin de hakkın. Ama bunun için güzel olmayan bir şeyler sezinlediğinde arkanı dönüp gitmen lazım. Burada anlattığın kadarıyla ben bu adamı pek de güzel bir insan olarak düşünemedim. Bir ilişkinin en heyecanlı, en romantik zamanları zaten ilk 3-5 aydır. Hoşuna gitmeyecek söyleyeceklerim ama belki farkındalığını arttırır, hata yapmanı ve üzülmeni önler. Bu adam bu kadar zaman seni görmeye gelmemiş canım. Babası engelmiş, istemiyormuş bunlar ucuz palavralar. Fakat en önemli mevzu hiç görmediği, uğruna hiç emek harcamadığı kızdan para isteyebiliyor olması. İnan bana, şerefli, gururlu hiçbir erkek değer verdiği, etkilemeye çalıştığı, üzerinde iyi bir intibaa bırakmak istediği kız arkadaşından para istemez. Hele bu kız hayatında hiç görmediği bir kızsa. Bu nasıl bir adam ki hiç görmediği, telefonda flört ettiği kızdan başka para isteyebileceği kimsesi de yokmuş! Be serseri! senin hiç eşin dostun, akraban yok mu da bu kızdan para istiyorsun?! (tamam, sakinim). Kaç güzelim kaç. Burada çirkinlikler, pislikler var. Aradığın güzellik başka yerde.

1-İlişkinizden ailesinin haberi olduğunu nereden biliyorsunuz? emin misiniz? (bence bilmiyorlar)
2-Sakın ha sakın.. para göndermeyin.

Bence...Bu vatandaş size yalan söylüyor....

merhaba ,24 yaşındayım bugüne kadar öyle çok fazla ilişkim olmadı..birgün ramazan ayında işyerinde vakit geçirmek için öğle arasında oyun oynuyordum büyük bir oyun sitesine üye oldum ve başladım oyun oynamaya orda biriyle tanıştım sürekli daha doğrusu tersliyordum .küçük atışmalarımızdan sonra numarasını bıraktı ve özelden arayıp güvenmezsem numarasını silebileceğimden bahsetti..kader bu ya oyunu o anda kapattık ikimizde..ve düşündüm akşama kadar düşündüm.. Hadi sınırlarının dışına çık ara dedim veee özelden aradım ,açtığında ilk cümlem “merhaba neden aradığımı bilmiyorum hiç bilmiyorum ne diye aradım? ” dedim.zaten utangaç bi kızdım allahtan bana yardımcı oldu.o andan itibaren güven duygusu aşılanmaya başladı..kapattık;mesaj atma sözü verdim söz ver mesaj atıcaksın dedi..
öylece başladık..

Giderek alışıyorduk birbirimize o kadar ki her şeyimizi biliyorduk artık.hatta toplam 1 saat bile ayrı kalmamıştık kulaklarımıza yapışmıştı telefonlarımız..içimizde kocaman bir öğrenme canavarı vardı.mutluydum onla.. Hemde herkesin fark edeceği kadar çok mutlu..arkadaş cevremde zaten eğlenceli mutluk sembolizesi olmuş bir kızdım ama ilk kez bir erkek beni bende bir erkeği mutlu ediyordum..bu hissedilir fark edilir bir şey olmalıydı ki herkes fark etti.bana herkes gözbebeklerin gülüyor,nasıl bir şey oldun sen öyle diyordu.aynaya bakıp şükür ediyordum allah’ım bana böyle bir aşk yaşattığın için şükürler olsun diyordum.oysa ona hissettirmiyordum ilk başlarda ama o sürekli bana aşık olduğunu söylüyordu inanmıyordum tabi..hiç hem de..
şuan hala devam ediyoruz 4 aydır birlikteyiz yalnız hala yanıma bir kez olsun gelmedi sürekli ya annesi hastalandı ya babası..en son babasının onu başka kızla evlendrmek istedgini bunu yeni öğrendiğini söyledi şimdi babası o kızın yanına gidersen reddederiim seni vazgeç bu sevdadan demiş ben ne yapmalıyım nolur birsey söyleyin cok mu falan güvenmişim bu insan a sizce ? :( çok üzülüyorum nolur konuyu bastan sona okuyun nolur

ablacım ya bu internet ortamında tanışmalar insanın başına bela gerçekten.hiç tanımadığın yerini yurdunu bilmediğin,sadece onun söylediklerine inanmak zorunda olman gereken bir ilişki başlatmışsın.gerçekte bu insan kim daha bir kere bile yüzünü görmeden bağlanmışsın.belki yanyana gelseniz onun bir hareketi sana ters gelicek.
Bu internet ortamları çok tehlikeli.ne deredece doğru söylüyor bilemezsin ki.kim bilir kaç kişi ile konuşuyor ,seninle konuştuğu gibi.biliyorum bu söylediklerim seni üzüyor ama inan canım gerçeklerle yaşarsan mutsuz olmazsın.bence bu çocuğu iyice araştır.

bence eleman evli ayak yapıyor.bence boşver sana değer vermeyene sen değer verme sonra sen üzülürsün yine :(

Back
X