- Emoji Skoru
- 581
- Puanlar
- 323
Ama yapmayın böyleee yaa dirayetli olun :26: valla çok üzüldüm şu yazdıklarınıza yazık günah değil mi size bu kadar üzmeyin hırpalamayın kendinizi hasta olursunuz Allah korusun ne diyeceğimi bilemedim ki :26:
canım çok iyisin sağol,benim üzülmem evde kimin umrundaki,tutunaccak dalım yok kızımdan başka,bide ablam var,benden 2 yaş büyük,annem yok zaten,kayınvalidemle yaşıyorum,ona çok yalvardım geçen yıllar,anne ne olur bize önayak ol şu adam birşeyler yapsın diye,ama o an tamam diyor ,sonra yok,maaşı var ,canı isterse verir,istemezsse vermez,halimi oana anlatamıyorum bile,bugün yine çok kırdı beni eşim,gittim kapımı kapattım ,sessizce ağladım,kayınvalidem duymuş ağlama falan dedi,ben bi zaman ağladım ,sonra kalktım,namazımı kıldım,odaya oturdum,geldi yanıma kayınvalidem,yüzü olmuş kıpkırmızı,dedim ne oldu,ben böyle üzüntülü şeyler duyunca elim ayağım boşalıyor,bayılmış kalmışım dedi,ben ne bileyim içerde oturuyor sandım,kendi evimde bile rahatça ağlayamıyorum,o kadına mı üzüleyim ,kendimemi,az bir şey desem oğluna laf ettirmiyorki,ana yüreği işte,canavar da olsa onun yavrusu,o bana değil ger zaman yine oğluna acır ,bana kim acısın