bende karalıyım hedef 7 kilo

Ispanağımı yumurtalarımı domatesimi yedim ama laf aramızda karnım hala aç nasıl buyuttuysem mideyi bunu hakkettim ben kızlar

myocean21

aşklarım benim
Üye

Yeni

Yarı zamnlı yada ara oğunlu İsveç işe yaradı 800 gr vermişim 61.8 çıktım aynı taktiği uygulayacağım özlemin esnek isveç diyeti oğleye kdr isveç kalanı sağlıklı beslenme

Sbh kahve içitim iki kuru kaysı yedim öğlen yine ıspanak yiycem tabi ara oğun yapmam akşam da bamya salata

Sabah bir kaçık tulum peyniri ve bir dilim ekmek yedim çatalın ucuyla yumurta aldım ara öğün olarak elma yedim öğlen 8 yk menemen ve 3 dilim ekmek yedim akşama iki tane inegöl köfte yedim üzerine biraz ketcap sıktım böyle geçti günüm kızlar :)

Sbh kavhaltı yapmadım öğlen bamya yeşil salata yedim aralarda 2kaysı,2mrdm eriği1dlm ananas yedim akşam ıspanak çorbadı ve turp bu arada hiç ekmek hamur işi yemedim

Sabah:
1 yumurta 105
1 domates 29
1/2 yk lor peyniri 6
1,5 dilim tam buğday ekmeği 93
2 siyah zeytin 9

Ara:
1/4 sb kuru yaban mersini 20

Öğle:
8 yk barbunya 399 :KK57:
1 yk yoğurt 16
1 inegöl köfte( üzerine 1 er tatlı kasıgı ketcap+mayonez) 96
1 kepçe arpa şehriye çorbası 67

Bgn oruçtum brzonce ıspanak çorbası ve 1 tane dolma ile açtım orucumu şmdi neskafe içiyorum sahurda 2 yumurta 6 zeytin dometes salatalık dere otu yoğurt yedim

Sabah:
1 yumurta 105
1 domates 29
1/2 yk lor peyniri 6
1,5 dilim tam buğday ekmeği 93
2 siyah zeytin 9

Ara:
1/4 sb kuru yaban mersini 20

Öğle:
8 yk barbunya 399 :KK57:
1 yk yoğurt 16
1 inegöl köfte( üzerine 1 er tatlı kasıgı ketcap+mayonez) 96
1 kepçe arpa şehriye çorbası 67

Ara:
1/2 sb yaban mersini (bayıldım harika bir şey bu) 40
İki çikolata kaplı diyet bisküvi 98

Akşam:
10 yk çorba 135
1 biber dolma 132
1 yk yoğurt 16

Toplam: 1262 kcal

Bugün biraz fazla olduğu için ara öğün yapmıycam daha başka hiç bir şey yemeyeceğim suya dayanıcam artık .

Kahvalti uç yemek kasigi menemen.iki dilim kizarmis ekmek.1 KK peynir uç zeytin.ara iki ceviz iki kuru erik.öğlen iki klasik makarna bir kepçe çorba bir dilim ekmek.ara bir bardak kefir bir kuru incir.aksam sade pirasa yemeği pirinç siz ve bir dilim ekmek salata. Daha da bisey yemeyecem.

Sevgili thebeyin seninle kilomuz ayniydi baslangicta boylarimiz farklı ama olsun.nasil gidiyor diyetin kilo verebiliyor musun.

66,4 çıktım dünküyle aynı yine kilom kızlar.
Çok yiyerek başladım güne bugün ama çok doydum az az yemem lazım tüm gün artık.

Sabah:
2 peynirli poğaça 336
1 yk lor peyniri 12
1 muz 85

Kahvaltim 1 has. Yumurta 1 KK peynir 4 zeytin iki dilim ekmek ve maydonoz.ara yapamadim misafir geldi.öğlen ispanak yemeği ve yoğurt yedim.bir dilim kepek ekmekle.arada kefir ve hurma tuketecem.aksama da tavuk corbasi ve salata yiyecem.saat yedi gibi de 1 er elma portakal yemeyi düşünüyorum.

Bende saat 4 te yulaf kepeği elma lıght sut karışımımı yedim ustunude 1 kivi ve salatalık yedim

Akşamda bol salata tavuk köfte yemeyi düşünüyorum dun oruç açarken yedikşerim iyiydi de akşam çok kaçırdım

Ben de sabah 65.8 ciktim bir haftada 1.2 kg vermisim.mutluyum.ama eski pantolonlarim gene olmuyor.bakalim yola devam.

Back
X