Bende ketum olmak istiyorum nasıl yapacağım?

bende eskiden uçan kuşa bile anlatırdım ama sonra baktım herkes kötü niyetli vazgeçtim
hiç bir şeyi anlatmıyorum
şöyle telkin edebilirsin kendini anlatırsam nazar değer :kahve:
Kesinlikle buna çok inanıyorum bakıyorum rüya gibi bir günün sonu kabusla bitiyor. Ama millete bakıyorum geçiyorlar karşıma anlatıyorlar anlatıyorlar yarın bakıyorum mutlulukları 2 kat daha artmış. Benim yaşadıklarımun büyüsü 2 saat sürerken onların ki nasıl oluyor da günlerce aylarca sürüyor

Derdinizi anlatsaniz da anlatmasaniz da konusacak olan konusuyor.
Candan Ercetinin Gamsiz Hayat sarkisindaki gibi..

"Çok mu dertsiz duruyorum uzaktan bakınca
Çok mu kalender sandınız dert anlatmayınca "

"Çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca
Çok mu çaresiz dersiniz dertten ağlayınca"

Konu açılmış daha önce, gören arkadaşlar olursa ben de bir şey sormak istiyorum. Mesela kendimle, ailemle ilgili özel, önemli hatta çok sıkıntılı konuları kimseye açmam ben. Ama gel görelim gündelik tüm akışı anlatmak gibi bir huyum var. İşe gelince sabah kahvesinde dün evde yaptıklarım, çocukların yaptıkları bana göre eğlenceli ve önemli olan ama anlattığım kişiler için sıradan olan konular hakkında konuşuyorum. Kimsenin sırrını kimseye vermem, özelini, özelimi anlatmam. Ama bu tip gündelik konulardaki çene düşüklüğü ve gevezelik durumu aşamıyorum. ne yapmalı, nasıl yapmalı da muhabbeti minimum seviyeye çekmeli bilmiyorum.

Back
X