• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende küçükken bir taciz yaşadım.

Niemand

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
38
24
88
29
Evet benim yaşadığım çok daha farklı aslında. Biraz önce bı üyenin açtığı konudan dolayı aklıma geldi tekrar.
Benimde hatalarımin olduğu bir olay , internetten yaşadığım ve tehdit edildiğim bir olay.
Neden açtın bu konuyu derseniz hala içimde çünkü. Aklıma geldikçe kahroluyorum.
13 yasindaydim, tam ergenliğe girdiğim sıralar. Annem çalışıyordu ve tek kardeşim evde hep tek başımaydim. İnternetten bir siteye üye olup profil acmistim. O zamanlar çok unluydu neyse buradan tanıştığım kişiler oldu msn vardı o zamanlar ve msn adresimden ekleyenlerle konuşuyordum.
Ne işin vardı öyle şeylerle derseniz. 13 yasindaydim ve gerçekten ergenlik döneminde ne yaptığını bilmeyen biriydim. Oradan beni ekleyenler oldu ve konuştum. Bir tanesi once arkadaşça yaklaşıp sonra benden resim istedi. Çıplak bir şekilde. Atmazsam Fotosop yapacağını aileme göndereceğini söyledi. Hacker gibi bişeydi annemin babamın hotmail adreslerini bulmuştu.
O yaşın verdiği korkaklık saflikla böyle birşey yapar korkusuyla gönderdim. Daha sonra onların ekran görüntüsünü aldı ve beni aylarca tehdit etti. Sürekli sürekli rahatsız etti her gün görüntülü aradı ve orami burami istedi.. ve bu aylarca sürdü gercekten.
Hiç bir şekilde ne ders çalıştım ne yüzüm güldü. Derslerim berbstti arkadaşlarıma bile anlatamadım. Aklımda sadece o vardı. Ne yapicam nasıl kurtulucam diye defalarca yalvardım bırak sil yapma diye en sonunda kabul etti .
Tam kurtuldum dedim bir ay geçti geçmedi yine bana email attı. Telefonum yok demiştim ama vardi ve telefonumun olduğunu da ogrenip telefonumdan da rahatsız etti.
En sonunda aileme söyledim. Ve ailem mahfoldu.
Ama ben hala atamıyorum içimden. Bana öyle büyük korkular yaşattı ki. Adını soyadını ezbere biliyorum hala. Kinim nefretim her aklıma geldiğinde deli oluyorum. Sadece paylaşmak istedim.
Keşke o zamanlar bilseydim kadınlar kulübünu. Belki bu kadar korkmaz bir çözüm bulurdum

Düşündükçe hatırlıyorum ve uyuyamıyorum. Her gün bana şu saatte gir diyordu. Girmeme imkanım yoktu girmediğim gün direk tehditlere başlıyordu . O kadar içime kapandim ki ailem sürekli üstüme gelmeye başladı. Bir sorunun mu var diye varsa söyle diye. Her gün her gün sormaya başladılar . En son ağlaya ağlaya anneme anlattım önce. Annem sağolsun direk yanımda oldu sen neden korkuyorsun hiç bişey yapamaz annecim diye nasıl rahatlattı beni . Sonra babama anlattı babam da sinirlendi ama bana destek oldular. Şu an gözlerim doluyor. Beni öyle rahatlattilar ki. Ama daha sonra babam ağladı bu olay yüzünden ve ben babamı sadece o gün ağlarken gördüm . :KK43:
Ve şimdi düşünüyorum hayatım boyunca hep psikolojik sorunlar yaşadım küçük de olsa, nedenini bilmediğim sorunlar. Belki de bu yüzdendir diyorum keşke gitseydim o zamanlar psikologa.

13 yaşında bir çocuğu korkutmak, kullanmak öyle kolay ki. Sizin hiçbir suçunuz yok. Yanlış yaptığınız hiçbir şey yok. Kötü bir insana denk gelmişsiniz ve yaşınızın verdiği saflığı kullanmış. Aileniz de size destek olmuş, suçlu hissettirmemiş. çoğu ailenin bunu yapacağını sanmıyorum. Biliyorum böyle şeyler psikolojiyi çok etkileyip kapanması zor yaralar açıyor ama umarım şu an hayatınızda her şey yolundadır. Kendinizi daha iyi hissettiğinizde o pedofili sapığın ismini feminist gruplar aracılığıyla ifşa ettirebilirsiniz.

Bugün taciz itiraf günü kkda, okudukça da moralim bozuluyor...

Şimdikiler çok kurnaz, önceden biz herşeye saf gibi kanardık. Korkardık cesaret edemezdik bazı şeylere...

Keşke kendini yollamasaydın fotoshop yapsaydı madem öyle en azından onu ıspatlardın ama 13 yaşındaydım diyorsun idrak edemedin belliki...

Olsun ailen artık biliyor ve arkanda önemli olan bu...

Yaşınız da ufakmış ya üzüldüm okurken :KK43: Birkaç yaş daha büyük olsaydınız "yürü git neyi fotoşoplarsan fotoşopla salak mıyım ben" diye tersleyip kurtulacağınız bir durum yaşınızdan dolayı içinden çıkılmaz hale gelmiş. Kendimi düşünüyorum o yaşlarda çok saftım. Böyle bir olay olsa kanım çekilir kimseye de anlatamazdım herhalde. O yüzden sakın kendinizi suçlamayın. Aileniz de sizi suçlamıyordur ki zaten. 13 yaşındaki bir çocuk nasıl düzgün karar verebilir? Karşınıza kötü niyetli bir insan çıkmış sadece.

Aileniz ne güzel destek olmuş. Aile konusunda çok şanslı bir insansınız bence Hoppa

O pisliği şikayet etmediniz mi ceza almadı mı
Babam o gün aradı diye arıyorum savcılığı ama eğer bir kanıt yoksa birşey yapamayız gibisindendi. Söyledi özellikle fotoğrafları var diye. Ugrasmadilar sanırım. Ama devamı nasıl oldu bilmiyorum hiç açmamıştım ben tekrar konuyu

13 yaşında bir çocuğu korkutmak, kullanmak öyle kolay ki. Sizin hiçbir suçunuz yok. Yanlış yaptığınız hiçbir şey yok. Kötü bir insana denk gelmişsiniz ve yaşınızın verdiği saflığı kullanmış. Aileniz de size destek olmuş, suçlu hissettirmemiş. çoğu ailenin bunu yapacağını sanmıyorum. Biliyorum böyle şeyler psikolojiyi çok etkileyip kapanması zor yaralar açıyor ama umarım şu an hayatınızda her şey yolundadır. Kendinizi daha iyi hissettiğinizde o pedofili sapığın ismini feminist gruplar aracılığıyla ifşa ettirebilirsiniz.
Cok teşekkür ederim iyi hayatım . Büyük bir sorunum yok, herkes gibi.
Nerede olan gruplar peki ben tam bilmiyorum da

Çocuklara korkmaması gerektiğini anlatmak lazım.
Bu tip durumlarda anne-baba korkusundan çocuklar istismar ediliyor.
Oysa aile bilse tehdit edilecek bişey olmayacak.
Şöyle düşünüyorum, eğer babam çok katı bir adam dahi olsaydı bir adamın tacizine boyun eğmektense günlerce babamdan dayak yemeyi tercih ederdim.
Ama aileler hep yumuşak olmalı ve evlatlarının her durumda arkasında olduğunu hissettirmeli.
Siz de lütfen kendinizi suçlamayın. Doğru olanı zaten yapmışsınız.

Çocuklara korkmaması gerektiğini anlatmak lazım.
Bu tip durumlarda anne-baba korkusundan çocuklar istismar ediliyor.
Oysa aile bilse tehdit edilecek bişey olmayacak.
Şöyle düşünüyorum, eğer babam çok katı bir adam dahi olsaydı bir adamın tacizine boyun eğmektense günlerce babamdan dayak yemeyi tercih ederdim.
Ama aileler hep yumuşak olmalı ve evlatlarının her durumda arkasında olduğunu hissettirmeli.
Siz de lütfen kendinizi suçlamayın. Doğru olanı zaten yapmışsınız.
O yaşta bunu düşünemedim. Ama daha sonra çok zorlaştı ve en son söyledim. Ama insan o yaşta böyle dusunemeyebiliyor yine de

Çok geçmiş olsun...
Böyle durumlar da hepimize ders olsun. Çocuklarımızın her zaman, her koşulda arkalarında olduğumuzu bildikleri bir aile ortamı yaratabilirsek, bu aşağılık insan müsvetteleri sapıklıklarına kimseleri alet edemez.

Çok geçmiş olsun...
Böyle durumlar da hepimize ders olsun. Çocuklarımızın her zaman, her koşulda arkalarında olduğumuzu bildikleri bir aile ortamı yaratabilirsek, bu aşağılık insan müsvetteleri sapıklıklarına kimseleri alet edemez.
Kesinlikle. Çocuklarımızı her koşulda yanında olacağımızı göstererek yetiştirmeliyiz. O an bunu çok fazla düşünmemiştim . Yanimda olacaklarını az çok biliyordum . Yanımda olmasalar da cok kizmayacaklarini ama daha çok icimde utanç vardı. Çok çok utandım öğrendikleri zaman ve söylememe engel olan daha çok buydu. Bu yüzden bunun utanilmiyicak birşey olduğunu da bilmeli çocuklarımız.

o kişinin adını soyadını bılıyorsanız kesinlikle sonucu ne olursa olsun şikayet edin geriye dönük tazmınat davası bıle açabilirsiniz kolay mı bir çocuğun hayatıyla psikolojisiyle oynamak.
lütfen yardım alın ve mutlaka şikayet edin. kesinlikle benzer seyler yapmaya devam edıyordur zaten.

ve herkes söylemiş ama bende söyleyeyim sizin hiçbir suçunuz yok ortalık berbat insan kaynıyor.

o kişinin adını soyadını bılıyorsanız kesinlikle sonucu ne olursa olsun şikayet edin geriye dönük tazmınat davası bıle açabilirsiniz kolay mı bir çocuğun hayatıyla psikolojisiyle oynamak.
lütfen yardım alın ve mutlaka şikayet edin. kesinlikle benzer seyler yapmaya devam edıyordur zaten.

ve herkes söylemiş ama bende söyleyeyim sizin hiçbir suçunuz yok ortalık berbat insan kaynıyor.
Evet adını soyadını biliyorum ama elimde hiç bir kanıt yok ki üzerinden 9 yıl geçti . Ve ailemin de tekrar hatırlamasını istemiyorum.

Aileniz polise ve savcılığa gitti ve ilgilenmediler mi? Ben mi yanlış anladım acaba. Sonrasındada olayın ailede konuşulmaması çok enteresan geldi. Sizi polis dinlemedi .Ben burasını anlamadım. Olay nasıl ört bas edilir.

Evet adını soyadını biliyorum ama elimde hiç bir kanıt yok ki üzerinden 9 yıl geçti . Ve ailemin de tekrar hatırlamasını istemiyorum.

Kendi adınızı vermeden de ifşa edebilirsiniz adamı

Facebookta bir feminist grupla bağlantıya geçin olanları anlatın. Adınızı vermeden ifşa etsinler. Savcılığın yaptıklarını da, geçiştirdiklerini de anlatsınlar.

Millet çoluğunu çocuğunu sakınsın bu sapık adamdan
Ne yazık ki erkekler erkekleri tutuyor, taciz olayı, aile içi şiddet olayları savcılar tarafından ciddiye alınmıyor. En çok da bu durumu ifşa etmelisiniz bence.

Aileniz polise ve savcılığa gitti ve ilgilenmediler mi? Ben mi yanlış anladım acaba. Sonrasındada olayın ailede konuşulmaması çok enteresan geldi. Sizi polis dinlemedi .Ben burasını anlamadım. Olay nasıl ört bas edilir.
Ya tam emin değilim. Ben ne konuşuldu hiç bilmiyorum hiç soramadım ki aileme. Bunu söyledikten sonra bir süre hep yalnız kaldım yüzlerine bakamıyordum. Hatırladığım babamın savcılığı aramasi olayı anlatması ve kanıt olmaması gibi şeyler. Savcılık ilgilenmedi diye hatırlıyorum . Daha sonra babam bir kaç tanıdığımızi aramıştı ne yapabiliriz gibisinden . Onlar ne dedi onu da bilmiyorum ama evet konu kapandı maalesef öyle ya da böyle.

Back
X