Bende küçükken bir taciz yaşadım.

Evet adını soyadını biliyorum ama elimde hiç bir kanıt yok ki üzerinden 9 yıl geçti . Ve ailemin de tekrar hatırlamasını istemiyorum.
bir avukata danışabilirsiniz böyle bir olay yasadım vs vs diye. sağlam bir avukat olmalı ama.

elinizde kanıt olmamasının bir önemi yok. mail adresleri o zamanki konuştuğunuz site vs yok mu msn adresleriniz incelense eski konuşmalar bulunamaz mı? bilişim suçu aynı zamanda yaptığı artık teknoloji çok gelişti inceleyip bulabilirler belki.

ailenizde zaten olayı unutmamıştır merak etmeyin.

bir de o şahsın gerçek adı mıydı? ona emin misiniz takma isim soyaisim kullanıyor olmasın. yani size söylediği gerçek adı ve soyadı olmayabilir.

Kendi adınızı vermeden de ifşa edebilirsiniz adamı

Facebookta bir feminist grupla bağlantıya geçin olanları anlatın. Adınızı vermeden ifşa etsinler. Savcılığın yaptıklarını da, geçiştirdiklerini de anlatsınlar.

Millet çoluğunu çocuğunu sakınsın bu sapık adamdan
Ne yazık ki erkekler erkekleri tutuyor, taciz olayı, aile içi şiddet olayları savcılar tarafından ciddiye alınmıyor. En çok da bu durumu ifşa etmelisiniz bence.
Bunu yapabilirim sanırım. O grupları araştırıcam. Birde şöyle birşey var ben bu kişiyi biraz araştırdım. Adı ve soyadı ile. Yüzünü zaten hatırlamıyorum ama memleketini de biliyordum. Onun isim ve soy isminde iki üç kişi var diğerleri çocuk zaten. Onun profili var bir tek memleket de doğru. Ama birşey dikkatimi çekti. Liseden 2010 yılında mezun olmuş bu kişi yani ben 2013 mezunuyum ve benden 3 yaş büyük. Bu durumda bu olay yaşandığında 16 yaşındaymis yani. O yaşta bir kişi yapmış demek oluyor bunu. Böyle birşey olabilir mi? Olsa da ciddiye alınır mı?

Bunu yapabilirim sanırım. O grupları araştırıcam. Birde şöyle birşey var ben bu kişiyi biraz araştırdım. Adı ve soyadı ile. Yüzünü zaten hatırlamıyorum ama memleketini de biliyordum. Onun isim ve soy isminde iki üç kişi var diğerleri çocuk zaten. Onun profili var bir tek memleket de doğru. Ama birşey dikkatimi çekti. Liseden 2010 yılında mezun olmuş bu kişi yani ben 2013 mezunuyum ve benden 3 yaş büyük. Bu durumda bu olay yaşandığında 16 yaşındaymis yani. O yaşta bir kişi yapmış demek oluyor bunu. Böyle birşey olabilir mi? Olsa da ciddiye alınır mı?
alınır tabı ama emın mısın sana gercek bılgılerını verdığınden ? yanı aslında istanbulda hasan olupta atıyorum ankaradan alıyım demıs olmasın

bir avukata danışabilirsiniz böyle bir olay yasadım vs vs diye. sağlam bir avukat olmalı ama.

elinizde kanıt olmamasının bir önemi yok. mail adresleri o zamanki konuştuğunuz site vs yok mu msn adresleriniz incelense eski konuşmalar bulunamaz mı? bilişim suçu aynı zamanda yaptığı artık teknoloji çok gelişti inceleyip bulabilirler belki.

ailenizde zaten olayı unutmamıştır merak etmeyin.

bir de o şahsın gerçek adı mıydı? ona emin misiniz takma isim soyaisim kullanıyor olmasın. yani size söylediği gerçek adı ve soyadı olmayabilir.

Kendim hangi msn adresinden konuştum hatırlamıyorum ama onunkini çok iyi hatırlıyorum. Keşke bulabilseler eski konuşmaları
Adı soyadı doğru çünkü hep baktım profiline. O zamanlar Facebook hiç yaygın değildi onun Facebook'u vardı. E-mail adresi de adı ve soyadından oluşuyor zaten. Yani adı ve soyadı kesin doğru

Bunun bir benzeri bir komşumuzun kızının başına gelmişti. Ben o sırada ünv.deydim, kız da liseden yeni mezun olmuştu.

Bu da önce internetten tanışmış. Sonra hikaye aynı çıplak resim göndermek zorunda kalmış. Çocuk zamanla kızın bütün arkadaş çevresi ile iletişim kurmuş. Hepsinin bir şekilde arkadaşıydı. Bir gün kız buna rest çekince tüm fotoğraflarını ortak arkadaşlarına göndermişti. Telefonunu değiştirdikçe buluyordu. Evden arıyordu. Kız iyice bunalıma girmişti. Çok problemli bir babası vardı. Anlatamadı da kimseye.

En son çocuk bunu evine çağırdı geleceksin yoksa babana anlatırım diye. Kız ağlayarak bana geldi anlattı olanı biteni. Önce annemle evlerine gidip annesi ile konuştuk. Akşam babam babasıyla konuştu. Durumu sakince anlatıp adamı kızın suçu olmadığına ikna ettik. Enteresan bir şekilde adam kızına hiç kızmadı aksine sarıldı öptü.

Ertesi gün gitti çocuğu buldu, bir güzel dövdüler. Sonra polise teslim ettiler. Karakoldaki memurlar babamın arkadaşıydı, biraz tuttular. Sonra dava açıldı. Tazminat davası kazandı aile.

Kendim hangi msn adresinden konuştum hatırlamıyorum ama onunkini çok iyi hatırlıyorum. Keşke bulabilseler eski konuşmaları
Adı soyadı doğru çünkü hep baktım profiline. O zamanlar Facebook hiç yaygın değildi onun Facebook'u vardı. E-mail adresi de adı ve soyadından oluşuyor zaten. Yani adı ve soyadı kesin doğru
şikayet edin. mutlaka eski konuşmalarda çıkar ortaya. onun adresini incelerler. sizin eski mail adreslerinizi hatırlamıyor musunuz? konuşmalar zaten eski adreslerde kayıtlı değil mi? mail adreslerinizin şifresi kırılabilir tüm eski mail adreslerinizin şifrelerini kırdırırsınız ve konuşmalara ulaşırsınız.

ki o adam zaten şimdi de aynıdır. şimdi de başka şeyler yapıyordur belki de

Bunun bir benzeri bir komşumuzun kızının başına gelmişti. Ben o sırada ünv.deydim, kız da liseden yeni mezun olmuştu.

Bu da önce internetten tanışmış. Sonra hikaye aynı çıplak resim göndermek zorunda kalmış. Çocuk zamanla kızın bütün arkadaş çevresi ile iletişim kurmuş. Hepsinin bir şekilde arkadaşıydı. Bir gün kız buna rest çekince tüm fotoğraflarını ortak arkadaşlarına göndermişti. Telefonunu değiştirdikçe buluyordu. Evden arıyordu. Kız iyice bunalıma girmişti. Çok problemli bir babası vardı. Anlatamadı da kimseye.

En son çocuk bunu evine çağırdı geleceksin yoksa babana anlatırım diye. Kız ağlayarak bana geldi anlattı olanı biteni. Önce annemle evlerine gidip annesi ile konuştuk. Akşam babam babasıyla konuştu. Durumu sakince anlatıp adamı kızın suçu olmadığına ikna ettik. Enteresan bir şekilde adam kızına hiç kızmadı aksine sarıldı öptü.

Ertesi gün gitti çocuğu buldu, bir güzel dövdüler. Sonra polise teslim ettiler. Karakoldaki memurlar babamın arkadaşıydı, biraz tuttular. Sonra dava açıldı. Tazminat davası kazandı aile.
iyi yapmışlar. hiçbirşey yapamazsan bir güzel dövmek lazım böylelerini.

Aileniz polise ve savcılığa gitti ve ilgilenmediler mi? Ben mi yanlış anladım acaba. Sonrasındada olayın ailede konuşulmaması çok enteresan geldi. Sizi polis dinlemedi .Ben burasını anlamadım. Olay nasıl ört bas edilir.

Hanimefendi , kadın aile içi şiddetten dolayı boşanma davası sürerken karakola başvuruyor koruma talep ediyor. Savcılık ciddiye almıyor. Bu kadın öldürülüyor, sonra yakınları tv ye çıkıyor sosyal medyada yazıyor durumu. O savcı hakkında bir işlem yapılmıyor ihtimalden.

Bu hikayeyi kaç kez gördünüz/duydunuz?

Ben en az 3, 4 kez. Bizim memlekette gayet normal bir durum. Can güvenliğinin olmamasını dahi ciddiye almıyorlar. Tacizi mi alacaklar?

Bu saatten sonra birşey yapamazsınız elinizde kanıt yok birşey yok kimse ilgilenmez.
Zamanında aileniz duyduğunda şikayet etmeliydi susmamalıydı.
Geçmiş olsun..

Hanimefendi , kadın aile içi şiddetten dolayı boşanma davası sürerken karakola başvuruyor koruma talep ediyor. Savcılık ciddiye almıyor. Bu kadın öldürülüyor, sonra yakınları tv ye çıkıyor sosyal medyada yazıyor durumu. O savcı hakkında bir işlem yapılmıyor ihtimalden.

Bu hikayeyi kaç kez gördünüz/duydunuz?

Ben en az 3, 4 kez. Bizim memlekette gayet normal bir durum. Can güvenliğinin olmamasını dahi ciddiye almıyorlar. Tacizi mi alacaklar?

Doğru söylüyorsunuz efendim. Birisi bilgisayarımızın IP'sinden (Nasıl olduğunu anlamam da bilmemde teknik kısmını)şu meşhur hocalardan birine küfürmü , hakaretmi ne etmiş. Sonra bulunan numara ban ait çıkınca aylarca Bilişim Suçlarına gidip geldim ifade vermeye. Kaldıki hakaretin yapıldığı tarihte babam rahmetli olmuştu ve evde kimse yoktu. Saçma sapan şeylerle uğraşmaktan asıl söz konusu şeyler le uğraşılmıyor.

şikayet edin. mutlaka eski konuşmalarda çıkar ortaya. onun adresini incelerler. sizin eski mail adreslerinizi hatırlamıyor musunuz? konuşmalar zaten eski adreslerde kayıtlı değil mi? mail adreslerinizin şifresi kırılabilir tüm eski mail adreslerinizin şifrelerini kırdırırsınız ve konuşmalara ulaşırsınız.

ki o adam zaten şimdi de aynıdır. şimdi de başka şeyler yapıyordur belki de
Uğraşacaklarini sanmıyorum ama öncesinde dediğiniz gibi bir avukata danışmak lazım ya da bilen birine

Ne güzel sonuçlanmış. Benim öyle olmadı maalesef

Uğraşacaklarini sanmıyorum ama öncesinde dediğiniz gibi bir avukata danışmak lazım ya da bilen birine
avukata danış sen. ilgilenmezlerse de yine de şikayetçi ol gerekirse baska ilçedeki savcılığa şikayet et.
ilgilenmezler yapmazlar etmezler diye diye memlekette kadınlar hep sindirildi.

Evet benim yaşadığım çok daha farklı aslında. Biraz önce bı üyenin açtığı konudan dolayı aklıma geldi tekrar.
Benimde hatalarımin olduğu bir olay , internetten yaşadığım ve tehdit edildiğim bir olay.
Neden açtın bu konuyu derseniz hala içimde çünkü. Aklıma geldikçe kahroluyorum.
13 yasindaydim, tam ergenliğe girdiğim sıralar. Annem çalışıyordu ve tek kardeşim evde hep tek başımaydim. İnternetten bir siteye üye olup profil acmistim. O zamanlar çok unluydu neyse buradan tanıştığım kişiler oldu msn vardı o zamanlar ve msn adresimden ekleyenlerle konuşuyordum.
Ne işin vardı öyle şeylerle derseniz. 13 yasindaydim ve gerçekten ergenlik döneminde ne yaptığını bilmeyen biriydim. Oradan beni ekleyenler oldu ve konuştum. Bir tanesi once arkadaşça yaklaşıp sonra benden resim istedi. Çıplak bir şekilde. Atmazsam Fotosop yapacağını aileme göndereceğini söyledi. Hacker gibi bişeydi annemin babamın hotmail adreslerini bulmuştu.
O yaşın verdiği korkaklık saflikla böyle birşey yapar korkusuyla gönderdim. Daha sonra onların ekran görüntüsünü aldı ve beni aylarca tehdit etti. Sürekli sürekli rahatsız etti her gün görüntülü aradı ve orami burami istedi.. ve bu aylarca sürdü gercekten.
Hiç bir şekilde ne ders çalıştım ne yüzüm güldü. Derslerim berbstti arkadaşlarıma bile anlatamadım. Aklımda sadece o vardı. Ne yapicam nasıl kurtulucam diye defalarca yalvardım bırak sil yapma diye en sonunda kabul etti .
Tam kurtuldum dedim bir ay geçti geçmedi yine bana email attı. Telefonum yok demiştim ama vardi ve telefonumun olduğunu da ogrenip telefonumdan da rahatsız etti.
En sonunda aileme söyledim. Ve ailem mahfoldu.
Ama ben hala atamıyorum içimden. Bana öyle büyük korkular yaşattı ki. Adını soyadını ezbere biliyorum hala. Kinim nefretim her aklıma geldiğinde deli oluyorum. Sadece paylaşmak istedim.
Keşke o zamanlar bilseydim kadınlar kulübünu. Belki bu kadar korkmaz bir çözüm bulurdum
Sizin başınıza gelen şeyin örneği çok fazla. 40tilki kadın insiyatifi diye bir sayfa var. Orada bunları yaşayan kadınlar röportaj vermişler. Ve hepsi de bir şekilde kurtulmuş. Aile desteği çok önemli. Bu şekilde tehdit edilen bir genç kız dayanamayıp ailesine söyleyince ve savcıya gidince tehdit edenin gözü acayip korkmuş. Bu röportajları okumanızı tavsiye ederim. Sevgili iken dahi böyle şeylere maruz kalan kadınlar var.
https://40tilkiblog.wordpress.com/2...lort-siddetine-karsi-koyabilecek-gucu-de-var/

Sizin başınıza gelen şeyin örneği çok fazla. 40tilki kadın insiyatifi diye bir sayfa var. Orada bunları yaşayan kadınlar röportaj vermişler. Ve hepsi de bir şekilde kurtulmuş. Aile desteği çok önemli. Bu şekilde tehdit edilen bir genç kız dayanamayıp ailesine söyleyince ve savcıya gidince tehdit edenin gözü acayip korkmuş. Bu röportajları okumanızı tavsiye ederim. Sevgili iken dahi böyle şeylere maruz kalan kadınlar var.
https://40tilkiblog.wordpress.com/2...lort-siddetine-karsi-koyabilecek-gucu-de-var/
Hemen bakıyorum buraya çok teşekkürler

avukata danış sen. ilgilenmezlerse de yine de şikayetçi ol gerekirse baska ilçedeki savcılığa şikayet et.
ilgilenmezler yapmazlar etmezler diye diye memlekette kadınlar hep sindirildi.
Şu an degil ama bunu halledicem, danisicam yani ve su feminizm sayfalara da yazicam

Back
X