konumun taşınmasını istemiyorum çünkü benim şuan en büyük derdim bu..kızlar neolur bi akıl verin kızım 4 yaşında hiçbişey yemiyor,her yolu deniyorum aklınıza gelebilecek her yolu deniyorum ama olmuyor,inanırmısınız daha peynirin domatesin tadını bilmiyor,yerse birtek çorba makarna köfte oda binbir türlü şaklabanlıklarla..meyve desen bir elma yer onuda tehdit binbir türlü vaadlerle..dün artık isyan ettim küstüm ona hiç konuşmadım ağlaya ağlaya uyudu tabi bende ondan sonra sabaha kadar ağladım durdum..yoruldum artık kızıma bunu nasıl yedirebilirim diye düşünmekten yoruldum çok moralim bozuk çok..
aç bıraktım olmadı,üstüne düşmedim olmadı,tehdit ettim olmadı,ödüllendirdim olmadı,oyunlarla yedirdim olmadı,şekilli şeyler yaptım olmdı olmadı..bir türlü yemek olayını oturtamadım..biryerlerde hata mı yaptım ben,bende mi bir problem var gerektiği gibi yaklaşamadım mı acaba?
bugun doktora götüreceğim,gerekli tüm tahlilleri yaptıracağım..offff
aç bıraktım olmadı,üstüne düşmedim olmadı,tehdit ettim olmadı,ödüllendirdim olmadı,oyunlarla yedirdim olmadı,şekilli şeyler yaptım olmdı olmadı..bir türlü yemek olayını oturtamadım..biryerlerde hata mı yaptım ben,bende mi bir problem var gerektiği gibi yaklaşamadım mı acaba?
bugun doktora götüreceğim,gerekli tüm tahlilleri yaptıracağım..offff