- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzmeyin kendinizi bu kadar. Kendimi bildim bileli yemek yemekten nefret ederim. Yemek asla seçmem, acıkınca yiyorum ama nadiren oluyor. İştah şurupları falan da işe yaramamıştı bende. 7 yaşıma kadar annem elinde tabakla peşimden koşturdu. Sonra bıktı kadın ne halin varsa gör dedi. Hatta o dönemler sofraya çağırıldığımda "Ben dün yemiştim" diye cevap verdiğimi bile hatırlarım. 27 yaşındayım su an, boyum 175cm, kilom yerinde, sağlık problemim yok. Eğer bir sağlık problemi çıkmazsa gitmeyin üstüne, yediği ona yetiyordur büyük ihtimalle.
inanmıyorum aynı sözü kızımda söylüyor :) hadi yemek yiyelim diyorum ben dün yemiştim ya diyor ..oluruna bırakcağım ne yapayım onu üzmekte istemiyorum..
ALLAH ıma binlerce şükür kızımın kan testleri iyi çıktı altta yatan hiçbir sağlık problemi yokmuş,artık üstüne düşmicem yemek istediği zaman vericem..ayy çok mutlu oldum çok şükür..
Eğer size ters gelmiyorsa anaokuluna gönderin..Orada diğer çocuklardan özeneceği için yemek isteyebilir..İkizlerim henüz 2 yaşında bile değiller ama sofrada çatal kaşığı kendileri kullanarak yemeklerini yiyorlar..Yemek seçmiyorlar..Bunda kreşin çok büyük etkisi oldu...
nasib olursa eylülde başlayacak teyzesi :) umarım faydasını görürüz..
Yasak olan sey cazip gelir onlara.. Yengem/Abimin eşi her akşam dondurma dıye yıgenıme sutlü muhallebiyi sıcak sıcak yedırırdı..Yiğenımın kemık gelişimide arttı..Ayrıca mutlu mesut dondurma yedıgını sandı hep.. boylece ıkı tarafta mutlu oldu..
birde Çocuklar oyunu severler ya hanı yemeklerı ılgı cekıcı hale getırebılırsenız belkı ıse yarar..Bı kac resım ekleyecegım soylemek ıstedıgımı anlatabılmek ıcın..
umarım yardımcı olabılecek bı cevap olmustur..
ALLAH ıma binlerce şükür kızımın kan testleri iyi çıktı altta yatan hiçbir sağlık problemi yokmuş,artık üstüne düşmicem yemek istediği zaman vericem..ayy çok mutlu oldum çok şükür..