- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
Eşim evine,çocuğuna bağlı bir adam evet arada sırada abartarak konuşmayı seviyor,bir de babası gibi atarak,söz verdiği şeyleri gerek unuttuğu için gerekse başka nedenlerden yerine getirmez zaman zaman... Bu benim ailemi ,özellikle de annemi çok kızdırır.Sevmiyor evet çünkü beni pek layik görmedi evlenmemize çok karşı çıktı,önceden ailesini uymayacağını,onlarla yapamayacağımı gördü,eşim evlenmiş boşanmış olduğu için istemedi,sevmiyor bir türlü de sevemedi önceki konularımdan daha iyi açıklamıştım ama annem de abartıyor bu da ortada.Eşime benim inancım tam bir eş olarak evine eşine bağlı bir adam tabi uyuşmadığımız çok şey var,özellikle de bu aileler konusun da![]()
anneniz yanılmamış o halde. en azından aile konusunda. ama siz diyorsanız ki evine çocuğuna bağlı, ailesini de öyle kabul edip biraz uzak duracaksınız. eşinize mümkün olduğunca ailesini şikayet etmeyin. ama incindiğiniz konuları içtenlikle sitem ederek söyleyin. asla şikayet ve dır dır şeklinde değil. siz annenize rağmen bu adamı istemişsiniz ve almışsınız. demek ki kuvvetli bir bağınız var. ailesi onun seçimi değil onu yargılamayın, ama neden hep onlardan yana diye de kendinizi yiyip bitirmeyin. çoğu erkek ailesini gerçek anlamda görmekte zorlanır. buna yapacak bir şey yok. bence öncelikle önemli olan evine size ve çocuğuna bağlılığı.