bende mi sknti?

dilek4488

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
439
108
Kzlar iyi geceler diyim 8aylk hamileyim sukur hic bi skntm yok .bi arkadas var hamile kalmak istiyodu kaldi ama kz beni cok bunltiyo ya kzdan baya sogudum, cok takntili benm otrdgm siteden ev istiyodu tuttu saylir ama bazi laflari beni sinir etti bilmiyorm ben mi artk sogudugum icin uzaklastm bilemiyorm surekli insallah senin mutfak gbi olmaz bilmem ne havasnda bi benden ustun olma isteginde gibi geldi yoksa ben mi yanls anliyrm bilemiyorm ben esmle esimin samimi oldugu arkadaslariyla gorusuyoruz ona bile bozuluyo gibi boyle ya bilmiyorm bende mi sknti var anlamadm

Türkçe'mizi düzgün kullanalım, sesli harfleri de yutmayalım, yazalım bir zahmet.
Sorunuza gelince, bence araya mesafe koymalı, görüşmemelisiniz.

Son düzenleme:
Valla dogru diyorsunuz sarjim azdı hızlı hızlı yazdım.Mesafe koymaya calısıyorum bütün sosyal aglardan benim en son ne zaman girip cıktıgıma bakıyomus ona göre msj atıyomuş

Benzer olay yasadim..hep benim evinle yasadigim siteyle esimin bana olan ilgisiyle yarisan sozde bir cift arkadasimiz vardi...
Hatta esim bana hep bitanem der.bunun icin bile esine baski yapip zorla bitanem dedirtmeye baslayan,evinin perdelerini bile benimkine bakip degistitrtiren ve benim oturdugum sitede ev alip bunu yuzume soyleyen biriydi._evini gordugumde cok iclendim allahim banada nasip et dedim saha iyisi oldu ) demisti.
Ben kestim iliskimi bianda hemde.kimseyi cekmek zorunda degilsiniz.esimde artik farkinda ve gorusmemi istemiyor.sallayin yani

Benim evimin düzenine bile karışıyo hiç hoşlanmadığım şey ben demiştim odaların yerini degiştrcem falan diye neyse bu bana oturmaya geldi diyo ki bana hani degistirmemissin susstum ama kırmamak için zor tuttum kendimi

o samimiyeti sizde bulmasa bu kadar karisamaz... evinizin isine 3 u bi sahis ne hakla mudahil olabiliyor sasirdim. tepkinizi belli etmeniz sart

Kiz bekarmi?

Edit: ha hamile kalmak istiyor demissiniz. Galiba evli.

Ben muhabbet arasinda demistim ilkbahara yakn degistiririm odalarin yerini diye hemen degistir ne olcak falan diyo cevap vermedim bende yoksa kiricam kalbini evli canm benm cok sukur esylarm istegime gore alndi ona bisey almams esi ve surekli bi yaris icinde gibi

X