• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi sorun var arkadaşlar?

ikialinganasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
1.441
1.306
133
Erkek arkadaşım aradı biraz önce. Konuştuk. Seviyorum vs dedim. Mutlu mutlu konuşurken...

Kendisini yıllar önce başka erkekler için bırakıp giden eski sevgilisini rüyasında görmüş. Anlattı dinledim. Yorum yapmadım. Ters konuşmadım.

Üstüne geçmişe gitti. Onunla sevgili olduğu döneme. Bir günü hatırladı onun olduğu zamanlardan. O günü anlattı. Böyle böyle olmuştu diye.

Ee bana geldiler tabi. Tutamadım kendimi. Benimde senden önce ilişkim oldu. Bakmıyorum geçmişe. Ben seninle geleceğin hayalini kuruyorum sen bana ne anlatıyorsun dedim. Bak çok sevdin biliyorum.Hiç kimseyi o kadar çok sevmeyecegini arkadaş olduğumuz dönemde söylemişti, bunu bile bile ben geldim sana. Özür dilerim ama olmuyor dedim. Ben gitmek istediğim zaman bana izin ver dedim.

Tartışma çıkmasın diye kapatmaya çalıştı. Önce kapatmadim konuştum. Sonra konuşma kötüye gidince bitti dedim kapattım. Gittim sofraya oturdum. Yüzüm asık tabi. Telefonda kiminle konuştuğumu anlamadılar ama tel konuşurken biriyle tartistigimi öğrendiler :(

Geri geldim odaya. Watsapptan mesaj atmış. 2 dk da kavga etme, 2 dk da saçmalama diye. Bak mutsuz ediyorum seni de kendimi de dedim. Olmuyor dedim.

Herseyi bana anlatandaymis suç. Politik davransaymis böyle olmazmış.... Beni seviyormus. Benimle mutluymus. Geçmişle sorunları varmış sadece. Ben her şeye alınıyormusum, onu yargıliyor musum. Konu kapanmış. Ben onun baliymisim.

Şarjı bitiyormuş, yemek yiyecekmis. Gorusurmusuz. ..

Erkek arkadaşım aradı biraz önce. Konuştuk. Seviyorum vs dedim. Mutlu mutlu konuşurken...

Kendisini yıllar önce başka erkekler için bırakıp giden eski sevgilisini rüyasında görmüş. Anlattı dinledim. Yorum yapmadım. Ters konuşmadım.

Üstüne geçmişe gitti. Onunla sevgili olduğu döneme. Bir günü hatırladı onun olduğu zamanlardan. O günü anlattı. Böyle böyle olmuştu diye.

Ee bana geldiler tabi. Tutamadım kendimi. Benimde senden önce ilişkim oldu. Bakmıyorum geçmişe. Ben seninle geleceğin hayalini kuruyorum sen bana ne anlatıyorsun dedim. Bak çok sevdin biliyorum.Hiç kimseyi o kadar çok sevmeyecegini arkadaş olduğumuz dönemde söylemişti, bunu bile bile ben geldim sana. Özür dilerim ama olmuyor dedim. Ben gitmek istediğim zaman bana izin ver dedim.

Tartışma çıkmasın diye kapatmaya çalıştı. Önce kapatmadim konuştum. Sonra konuşma kötüye gidince bitti dedim kapattım. Gittim sofraya oturdum. Yüzüm asık tabi. Telefonda kiminle konuştuğumu anlamadılar ama tel konuşurken biriyle tartistigimi öğrendiler :KK43:

Geri geldim odaya. Watsapptan mesaj atmış. 2 dk da kavga etme, 2 dk da saçmalama diye. Bak mutsuz ediyorum seni de kendimi de dedim. Olmuyor dedim.

Herseyi bana anlatandaymis suç. Politik davransaymis böyle olmazmış.... Beni seviyormus. Benimle mutluymus. Geçmişle sorunları varmış sadece. Ben her şeye alınıyormusum, onu yargıliyor musum. Konu kapanmış. Ben onun baliymisim.

hanginiz haklı tek bir olaydan çıkarmak zor
ama
madem sizi seviyor
tabi politik davransın, tabi anlatmasın
insan sevdiği kadına, yarası olduğunu bile bile, eski sevgilisini anlatıp, onu kanatır mı???
:KK20:

sen adamın seni sevdiğine bir türlü inanamıyorsun daha çok göstersin istiyorsun eski konundan da çıkarımım bu. ama sanırım bu adam sana beklediğini veremeyecek.

Bak şekerim, insan gerçekten aşıksa, seviyorsa karşındakini kaybetmekten korkar , bu yüzden eskiden başkasını sevdiğini, eski sevgilisini vs anlatmaz. Zaten eskiler aklına dahi gelmez.

Ben 2 kere aşık oldum hayatımda. 2. kez aşık olduğumda 1. adamın ismini, cismini, çektiklerimi, başıma getirdiklerini 1 saniyede unuttum . Aşk mutluluk demek, gerçekten sevince aklında ne geçmiş kalıyor, ne başka bir şey, sadece ana odaklanıyorsun, karşındakine bakıyorsun. Adamın yanında kalbim deliler gibi çarparken zaten beynim çalışmayı bırakıyordu, eskileri hatırlamak nerde.

Önceki konunda da yazmışsın, adam sana seni sevmiyorum, ilgini seviyorum demiş, daha ne desin ? Adamın sevmediği her gözüne girdiğinde konu mu açacaksın ? Ya durumu kabullenip bu davranışlarını sindireceksin ya da ayrılacaksın. Ayrılmayacaksan da dediğim gibi sevmediğini kabullenip sızlanmayı bırak derim.

sen adamın seni sevdiğine bir türlü inanamıyorsun daha çok göstersin istiyorsun eski konundan da çıkarımım bu. ama sanırım bu adam sana beklediğini veremeyecek.

Aynen öyle. Ona da söyledim bu Aksam. Onu çok sevdin. Gecmisi Unutamamanda normal. Tek bir sorun var hiçbir zaman beni öyle sevmeyeceksin dedim. Ben seni seviyorum, seninle mutluyum. Geçmişle problemlerim var sadece diyor

kimi seviyor ben anlamadım
geçmişteki kızı mı sizi mi
bence seni kaybetmek istemiyor sadece
sevse geçmişi açamaz çünkü sevse seni geçmişteki kişiyi sevmeye devam edemez
insan sevgisi sönünce öyle kül oluyor ki geçmişe bakınca o duygular canlanamıyor bile...

Aynen öyle. Ona da söyledim bu Aksam. Onu çok sevdin. Gecmisi Unutamamanda normal. Tek bir sorun var hiçbir zaman beni öyle sevmeyeceksin dedim. Ben seni seviyorum, seninle mutluyum. Geçmişle problemlerim var sadece diyor
kimsenin yara bandı olma arkadaşım zaten sende bir tülü ilişkiye ait hissemedin.

Bak şekerim, insan gerçekten aşıksa, seviyorsa karşındakini kaybetmekten korkar , bu yüzden eskiden başkasını sevdiğini, eski sevgilisini vs anlatmaz. Zaten eskiler aklına dahi gelmez.

Ben 2 kere aşık oldum hayatımda. 2. kez aşık olduğumda 1. adamın ismini, cismini, çektiklerimi, başıma getirdiklerini 1 saniyede unuttum . Aşk mutluluk demek, gerçekten sevince aklında ne geçmiş kalıyor, ne başka bir şey, sadece ana odaklanıyorsun, karşındakine bakıyorsun. Adamın yanında kalbim deliler gibi çarparken zaten beynim çalışmayı bırakıyordu, eskileri hatırlamak nerde.

Önceki konunda da yazmışsın, adam sana seni sevmiyorum, ilgini seviyorum demiş, daha ne desin ? Adamın sevmediği her gözüne girdiğinde konu mu açacaksın ? Ya durumu kabullenip bu davranışlarını sindireceksin ya da ayrılacaksın. Ayrılmayacaksan da dediğim gibi sevmediğini kabullenip sızlanmayı bırak derim.

Haklısınız. Konu açmamaliydim.

Yapman gereken tek sey karsına alıp ciddi ciddi konuşman. Bu konudan çok rahatsız olduğunu eğer buna devam ederse ya ayrılacağını yada seninde eski yaşadığın ilişkileri ona anlatıcağını soyle. Benimde sevgilim ilk zamanlarda öyleydi nerdeyse 2 ay falan eski sevgilisini anlatıyodu ara ara. Ne zamanki tepkimi sert bir şekilde gösterdim o zaman yanlışını anladı.

konu açmamalıydın değil ki canım benim
arkadaş doğru söylüyor
bu ilişki sana zarar veriyor bence
çünkü karşındaki insan sana pek değer vermiyor gibi
yani sadece kaybetmek istemiyor
seviyor gibi görünmüyor bence :(
yerinde olsam gururumu alır giderdim
hiç bi lafına da kanma
bu çocuk pek seviyora benzemiyor :(

kimi seviyor ben anlamadım
geçmişteki kızı mı sizi mi
bence seni kaybetmek istemiyor sadece
sevse geçmişi açamaz çünkü sevse seni geçmişteki kişiyi sevmeye devam edemez
insan sevgisi sönünce öyle kül oluyor ki geçmişe bakınca o duygular canlanamıyor bile...

Beni kaybetmek istemiyor evet. Tek bildiğim bu.

O kızı sevmiyor aslında. Ama zamanında o kadar çok sevmiski. Ilk sevdiği kız. Ve kız başka birine gitmiş. Yıllarca nefret etmiş. Artık içimde Nedret bile yok diyor. Ama konu bir şekilde açılıyor işte

Tartışma çıkmasın diye kapatmaya çalıştı. Önce kapatmadim konuştum. Sonra konuşma kötüye gidince bitti dedim kapattım. Gittim sofraya oturdum. Yüzüm asık tabi. Telefonda kiminle konuştuğumu anlamadılar ama tel konuşurken biriyle tartistigimi öğrendiler :KK43:

şarjım bitiyor...yani şu an seninle konuşmak istemiorum diyor...önemsese emin ol öyle yapmaz..

ne demek eski sevgilisyle yaşadığ bi günü anlatması ve senin bunu dinlemen..heeey farkında mısın adam sana o anları anlatırken zihninde o günleri o kıızı canlandırıyuor...bu nedir ya belki de özlem duyuyor..

haklı olan sensin tartışmada ama eski sevgilisini sana anlatmasına izin vermen senn hatan..

kıymetlisin sen...

o da anlsın!

Şekerim mesele konuyu açıp açmaman değil ki, kendi içinde çekişmen bence. Durumu anlamışsın ama kabul edemiyorsun .
Gerçeği gösteren her olayda konu açacaksan ohooo diyorum. İnsanlar söyleyeceklerini zaten diğer konuda söylediler ama sen hala kendi kafanda bir sonuca ya da çözüme ulaşamamışsın, sen bu durumu kabullenmek istiyorsun ama yapamıyorsun. Daha nereye kadar kendinle çekişeceksin ? Bence zaten kabullenmemelisin ama yine de senin bileceğin iş tabi.

Sen de haklısın sonuçta sevdiğin adamla birliktesin, kalbin bırakmak istemez.

Ben senin yerinde olsam net ayrılırdım, adamın yaptığı büyük saygısızlık çünkü, başka birini ne kadar sevdiğini anlatıyor. Böyle bir hakareti ben asla kabullenemem. Sen sevgilisin, annesi ,yarabandı veya psikoloğu değilsin.
Ama zannımca senin ayrılma niyetin yok. O zaman sana şöyle bir şey söyleyeyim , karşılıklı aşk zor bulunan bir şey ,kendine belki de bunu söylemelisin. Bazı insanlar sevmeye, bazıları sevilmeye daha çok önem verir, belki sen de 1. kategorşye düşmeye çalışıp, sevdiğinin yanında olmasından mutlu olup bu kadarıyla yetinmelisin. Yetinmeyeceksen de o zaman deveyi bırakıp diyardan gitmek düşer.

Diğer kızı geçmişte sevmiş, şu an sevmiyordur ama mesele seni sevmemesi bence. Sevememişse yapacak bir şey yok. Bir de üzülmei istemem ama bu çocuk başka birine aşık olabilir, böyle bir şey olursa ne yapacaksın ?

Son düzenleme:
Back
X