bende mi sorun var yoksa çevremdekilerde mi bilemedim?

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
39
merhaba 28 yaşındayım.1 senedir masabaşı bir işte çalışıyorum fakat ne işimi nede ordaki insanları seviyorum.çoğu yapmacık yolda görsem konuşmayacağım kişilikte dedikodu,arkadan konuşup yüze gülme,kendini övme bir çok şey.bayanlarla yüz yüze geliyoruz fakat bir kaç kişi hariç diğerleri çok sıcak değil ama sadece bana karşı.ben konuşursam konuşuyorlar bir soğukluk var.ben elimden geleni yapıyorum ama olmuyor.bende özgüven eksikliği var bunu biliyorum aslında muhabbetimde iyidir dışarıda sevilirim ama ama onların yanında kendimi çok kasıyorum rahat olamıyorum.sadece slm vermek istiyorum ama olmuyor aynı işyerinde.hadi 1-2 kişi olurda bana çoğu yapmacık geliyor.ne yapıcam bilmiyorum.

O kişiler sizi geriyor demek ki sürekli kendilerini büyük gören bakışlarla dolaşıyorlar etrafınızda.Aslında öyle insanlar çıkarcı olur yakın olmamanız iyi olmuş.

Bütün işyerlerinde aynı sorun var ben memurum memuriyette bile var özellikle kadınlar arasında bir cekememezlik sözkonusu bende bu durumdan şikayetçiydim çözümü herkesle arama mesafe koyarak buldum ve şimdi çok rahatım

bitek o işyerinde sorun yaşadıysan yani daha önce çok sevilıyosanız burda böyle olduysa ; ne yazikki seçip toplamışlar onları hemen hemen kaçınn.zaten egolarıda yüksek olur muhtemelen ekonomik özgürlükleri ellerinde oldugu için burunları kafdağında geziyodurlar.bence sende kendini bulunmaz hint kumaşı gibi gör ve öyle davran bu saatten sonra ne onlar seni sever nede sen onları en iyisi kısasa kısas :KK59::KK71:

İnsanlar samimi durucam diye çok yapmacık olanlar var hep öyle kişilere denk geldiysen öyle düşünmen normal bende çoğu zaman öyle düşünürüm...

X