- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Zorlama sende al sana firsat nisanlik donemi evlilige hazirliktir baktin boyle devam ediyor ver yuzukleri sende hayatinin kalanini ondan ilgi sevgi guleryuz bekleyerek gecirmezsin bak kac kadin burda koni aciyor krizi firsata cevirAynı insanin evine 3 gün niye üst üste gidilir ki ben onu anlamıyorum. Banagelince sinirli stresli baskalarıyla okey oynar sohbet muhabbet ben bunu anlamıyorum. Bana daaynı ilgi ve alakayı gösterîrse bu yaptıklarına hiçbişey demem
cok totosunu kaldiriyorsun konusma isteginle. O da trip atiyor, stresini senden cikariyor. Bence olayi duygusal boyuta getirmeyin bile, aramayin yaa birakin. O ararsa konusursunuz kisa ve oz, biraz da birakin o kovalasin sizi.Merhaba kızlar konuya direk gireyim çok sinirliyim çünkü. Nişanlimla tartiştık az ônce. Kendisi şu an kırsalda ögretmenlik yapıyor. Bu durumdan çok memnun olmadığı icin meslegiyle ilgili bir sınava daha girecek. Nese diyorum üstüne çok gitmeyeyim telle çok aramayayım ki derslerine adapte olsun kafası meşgul olmasın.ama bakıyorum adama her akşam birinde. Köy halkı her aksam yemeğe cagırıyor saolsunlar biz rahatsız etmeyelim diye aramıyoruz ne zaman arasam hep bi yerde. Sıra bana gelince vakit yok ders çalışıyoruz moduna giriyor. Bu da benim canımı sıkıyor haliyle. Beyfendi sınava çalişıyor diye hep bi sinirlilik hali telefonda bağırmalar güzel bi konusma gecmîyor aramızda. Bende sınavına veriyorum diyorum anlayışla karşılıyorum yok yine hep yıkıcı oluyor. arıyorum tel meşgul ablasıyla konusuyomuş saatlerce ben arayınca da hep bi teli kapatma isteği sen etrafına zaman ayırıyosun bana gelince yok diyorum tartistik. Teli kapadı suratıma bende sinirlendim soluğu burda aldım. Bilmiyorum baxen bende de mi hata var diyorum sana nazım geçiyor diyor devamlı ama bende insanım hal ve hareketlerine tahammül edemiyorum bazen. Alttan almaya calısıyorum hep sınavına veriyorum bu sinirli hallerini kızlar sizden yorum bekliyorum hatam varsa söyleyin belki bende de var sorun teli yüzüme kapadı simdi. Ararsa açimi yoksa beklesin mi bilmiyorum ben nerde hata yapıyorum. :-( :-( :-(
Merhaba kızlar konuya direk gireyim çok sinirliyim çünkü. Nişanlimla tartiştık az ônce. Kendisi şu an kırsalda ögretmenlik yapıyor. Bu durumdan çok memnun olmadığı icin meslegiyle ilgili bir sınava daha girecek. Nese diyorum üstüne çok gitmeyeyim telle çok aramayayım ki derslerine adapte olsun kafası meşgul olmasın.ama bakıyorum adama her akşam birinde. Köy halkı her aksam yemeğe cagırıyor saolsunlar biz rahatsız etmeyelim diye aramıyoruz ne zaman arasam hep bi yerde. Sıra bana gelince vakit yok ders çalışıyoruz moduna giriyor. Bu da benim canımı sıkıyor haliyle. Beyfendi sınava çalişıyor diye hep bi sinirlilik hali telefonda bağırmalar güzel bi konusma gecmîyor aramızda. Bende sınavına veriyorum diyorum anlayışla karşılıyorum yok yine hep yıkıcı oluyor. arıyorum tel meşgul ablasıyla konusuyomuş saatlerce ben arayınca da hep bi teli kapatma isteği sen etrafına zaman ayırıyosun bana gelince yok diyorum tartistik. Teli kapadı suratıma bende sinirlendim soluğu burda aldım. Bilmiyorum baxen bende de mi hata var diyorum sana nazım geçiyor diyor devamlı ama bende insanım hal ve hareketlerine tahammül edemiyorum bazen. Alttan almaya calısıyorum hep sınavına veriyorum bu sinirli hallerini kızlar sizden yorum bekliyorum hatam varsa söyleyin belki bende de var sorun teli yüzüme kapadı simdi. Ararsa açimi yoksa beklesin mi bilmiyorum ben nerde hata yapıyorum. :-( :-( :-(
Bence kendinizi geri çekin bir tarafları kalkmış gibi nişanlınızınMerhaba kızlar konuya direk gireyim çok sinirliyim çünkü. Nişanlimla tartiştık az ônce. Kendisi şu an kırsalda ögretmenlik yapıyor. Bu durumdan çok memnun olmadığı icin meslegiyle ilgili bir sınava daha girecek. Nese diyorum üstüne çok gitmeyeyim telle çok aramayayım ki derslerine adapte olsun kafası meşgul olmasın.ama bakıyorum adama her akşam birinde. Köy halkı her aksam yemeğe cagırıyor saolsunlar biz rahatsız etmeyelim diye aramıyoruz ne zaman arasam hep bi yerde. Sıra bana gelince vakit yok ders çalışıyoruz moduna giriyor. Bu da benim canımı sıkıyor haliyle. Beyfendi sınava çalişıyor diye hep bi sinirlilik hali telefonda bağırmalar güzel bi konusma gecmîyor aramızda. Bende sınavına veriyorum diyorum anlayışla karşılıyorum yok yine hep yıkıcı oluyor. arıyorum tel meşgul ablasıyla konusuyomuş saatlerce ben arayınca da hep bi teli kapatma isteği sen etrafına zaman ayırıyosun bana gelince yok diyorum tartistik. Teli kapadı suratıma bende sinirlendim soluğu burda aldım. Bilmiyorum baxen bende de mi hata var diyorum sana nazım geçiyor diyor devamlı ama bende insanım hal ve hareketlerine tahammül edemiyorum bazen. Alttan almaya calısıyorum hep sınavına veriyorum bu sinirli hallerini kızlar sizden yorum bekliyorum hatam varsa söyleyin belki bende de var sorun teli yüzüme kapadı simdi. Ararsa açimi yoksa beklesin mi bilmiyorum ben nerde hata yapıyorum. :-( :-( :-(
Nasil geri cekim yani hal ve hareketlerim nadil olsun ben yaptigimi saniyodum ama yapamiyomusum siz akil verin benceBence kendinizi geri çekin bir tarafları kalkmış gibi nişanlınızın
Bence en başta sen arama bırak o seni hatırlasın ve arasın ..Nasil geri cekim yani hal ve hareketlerim nadil olsun ben yaptigimi saniyodum ama yapamiyomusum siz akil verin bence
Benimde eski erkek arkadaşım doğunun ücra bir köyünde öğretmenlik yapıyordu. Yemek malzemelerine ulaşmak, yada yapmak zor olduğu için bir de öğretmen görünce yemeğe davet eden çok olur o tip yerlerde. Ama benim erkek arkadaşım yemeğe gittiğinde seyreltse de hiç aksatmazdı beni. Sınav olsun vs. olsun hepimiz geçtik benzer yollardan. Benim bildiğim bu tip şeyler, seviyorsan ve gerçekten o kişiyi istiyorsan aradaki bağı zedelemez. Aksatmak istemeyen aksatmaz. Ders çalışırken tabiki yazacak değil ama kimse sabahtan uyuyana kadar ders çalışmaz. Bir müddet çalışır, bırakınca seninle ilgilenir. Belki akşam yine çalışır, bitince seninle ilgilenir. Yemeğe gider yemekte yazamaz, ama yemek çıkışında seninle ilgilenir. Ablası arar konuşurlar, kapatınca seninle ilgilenir. Benim bildiğim bu. Sınav stresindendir canım boşver demek de benim görüşüme terstir. Şuan onun bulunduğu yer, istemediği bir mesleği yapması, ya da sınava yeniden hazırlanıyor olması senin suçun değil. Öyleyse ceremesini neden sen çekesin ? Neden hıncını senden alsın ? Vallahi ömrüm sınavlara hazırlanmakla geçti, şu anda da Kpss süreci içindeyim ona çalışıyorum, artı okul derslerim (2 fakültede aynı anda öğrenciyim) yığınla dersim, bu hafta sonu başlayacak vizelerim ve ardındanda finallerim var. Hazırlamam gereken tonla ödev ve okumam gereken tuğla gibi kitaplar var. Hepsinin altından bir şekilde kalkıyorum ve sevdiğim adamı da asla aksatmıyorum. Ben bunu bilir bunu söylerim..Merhaba kızlar konuya direk gireyim çok sinirliyim çünkü. Nişanlimla tartiştık az ônce. Kendisi şu an kırsalda ögretmenlik yapıyor. Bu durumdan çok memnun olmadığı icin meslegiyle ilgili bir sınava daha girecek. Nese diyorum üstüne çok gitmeyeyim telle çok aramayayım ki derslerine adapte olsun kafası meşgul olmasın.ama bakıyorum adama her akşam birinde. Köy halkı her aksam yemeğe cagırıyor saolsunlar biz rahatsız etmeyelim diye aramıyoruz ne zaman arasam hep bi yerde. Sıra bana gelince vakit yok ders çalışıyoruz moduna giriyor. Bu da benim canımı sıkıyor haliyle. Beyfendi sınava çalişıyor diye hep bi sinirlilik hali telefonda bağırmalar güzel bi konusma gecmîyor aramızda. Bende sınavına veriyorum diyorum anlayışla karşılıyorum yok yine hep yıkıcı oluyor. arıyorum tel meşgul ablasıyla konusuyomuş saatlerce ben arayınca da hep bi teli kapatma isteği sen etrafına zaman ayırıyosun bana gelince yok diyorum tartistik. Teli kapadı suratıma bende sinirlendim soluğu burda aldım. Bilmiyorum baxen bende de mi hata var diyorum sana nazım geçiyor diyor devamlı ama bende insanım hal ve hareketlerine tahammül edemiyorum bazen. Alttan almaya calısıyorum hep sınavına veriyorum bu sinirli hallerini kızlar sizden yorum bekliyorum hatam varsa söyleyin belki bende de var sorun teli yüzüme kapadı simdi. Ararsa açimi yoksa beklesin mi bilmiyorum ben nerde hata yapıyorum. :-( :-( :-(
kızlar doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ama ben yinede doğruyu söyleyeceğim gittiğ yerde başka kız yoktur inşallah bu birMerhaba kızlar konuya direk gireyim çok sinirliyim çünkü. Nişanlimla tartiştık az ônce. Kendisi şu an kırsalda ögretmenlik yapıyor. Bu durumdan çok memnun olmadığı icin meslegiyle ilgili bir sınava daha girecek. Nese diyorum üstüne çok gitmeyeyim telle çok aramayayım ki derslerine adapte olsun kafası meşgul olmasın.ama bakıyorum adama her akşam birinde. Köy halkı her aksam yemeğe cagırıyor saolsunlar biz rahatsız etmeyelim diye aramıyoruz ne zaman arasam hep bi yerde. Sıra bana gelince vakit yok ders çalışıyoruz moduna giriyor. Bu da benim canımı sıkıyor haliyle. Beyfendi sınava çalişıyor diye hep bi sinirlilik hali telefonda bağırmalar güzel bi konusma gecmîyor aramızda. Bende sınavına veriyorum diyorum anlayışla karşılıyorum yok yine hep yıkıcı oluyor. arıyorum tel meşgul ablasıyla konusuyomuş saatlerce ben arayınca da hep bi teli kapatma isteği sen etrafına zaman ayırıyosun bana gelince yok diyorum tartistik. Teli kapadı suratıma bende sinirlendim soluğu burda aldım. Bilmiyorum baxen bende de mi hata var diyorum sana nazım geçiyor diyor devamlı ama bende insanım hal ve hareketlerine tahammül edemiyorum bazen. Alttan almaya calısıyorum hep sınavına veriyorum bu sinirli hallerini kızlar sizden yorum bekliyorum hatam varsa söyleyin belki bende de var sorun teli yüzüme kapadı simdi. Ararsa açimi yoksa beklesin mi bilmiyorum ben nerde hata yapıyorum. :-( :-( :-(
lahmacunsa benimDonerse senindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?