Kızlar p.tesi doğum yaptım. 2 yaşında kızım var. İnanın onun ozleminden yeni bebeği gözüm görmedi bile. Kv ile altlı üstlyüz kızım babaannesine baya duskun onlarında istediği o zaten . dışarıyıda çok seviyor kıyamet kopuyor eve gireceği zaman. Neyse konum şu; doğum yaptığım için kv resmen kızımı benden köşe bucak kaçırıyor . Hastaneden eve bugün geldik ve kızım beni görünce hiç bi tepki vermedi kv nin nasıl hoşuna gitti. Kızım kardeşini görünce sevindi aa bebek canım vs vs dedi ama kv sayesinde sadece 10 dk görebildi. Dışardan içeri girince direk çocuğu çıkartıyor. sabahta dedi ki gece bizde iyi uyuyor küçük büyüyene kadar benle kalsın işte dedi. Yok desekte kıskanıyo musunuz vs vs diye diretti. Akşamda göndermedi gönülsüz gönülsüz sordu gönderiyim mi diye gönder dedik yapamazsınız bebeği emzirtmez felan dedi göndermedi. bende eşime 2 kere arattırdım görümcem yarım saat sonra getirdi geri götürcem diyerek. Götürmek için çok ugraştı. İnat meselesine döndü artık ve göndertmedim eşime. Bozulmuşlar ama ben yanlış mı yapıyorum kızlar. Gündüz hava zaten sıcak eve girmez parka götürürler gezdirirler akşam da olması gereken yer evi değil mi? Benden kopmuş gibi kızım sanki. Hiç ayrı kalmamıştık biz.
10da getirdiler ve şimdi çoktan yattı bile şimdilik sorun çıkartmıyor kardeşini çok seviyor. Aslında biliyorum yardımcı olmak amacı yanımda kalmayıda teklif etti istemedim. Akşam orda kalması daha mı iyiydi sizce? Gunduz yemeğini vs yedirsin kv o şekilde ilgilensin akşam evimizde kalsın .
Buarada ben dogumdayken sağolsun evimi felan temizlemişler . Dun 4-5 çeşit yemek yapıp getirdiler yemek felan yapma diye de söyledi kv bana. O konudada yardımcılar ama bilmiyorum kızımı getirmek istemiyorlar. Hamileyken de ben 4 gözle bekliyodum gelip biraz baksalar da iş yapsam yemek yesem duş alsam diye. En fazla 10 dk oyalayıp getiriyolardı bazen hic götürmüyolardı. Zorlandığımı biliyolardı.
Tabi şu da var ben kızımı eve sokamıyorum. Kv gelse iki dakika bakmaya onu götürmese kıyamet kopar peşine. Kendisi gelmek istemiyor neden bilmiyorum hep böyleydi yeni olan bişey değil. sanırım evde sıkılıyor .
10da getirdiler ve şimdi çoktan yattı bile şimdilik sorun çıkartmıyor kardeşini çok seviyor. Aslında biliyorum yardımcı olmak amacı yanımda kalmayıda teklif etti istemedim. Akşam orda kalması daha mı iyiydi sizce? Gunduz yemeğini vs yedirsin kv o şekilde ilgilensin akşam evimizde kalsın .
Buarada ben dogumdayken sağolsun evimi felan temizlemişler . Dun 4-5 çeşit yemek yapıp getirdiler yemek felan yapma diye de söyledi kv bana. O konudada yardımcılar ama bilmiyorum kızımı getirmek istemiyorlar. Hamileyken de ben 4 gözle bekliyodum gelip biraz baksalar da iş yapsam yemek yesem duş alsam diye. En fazla 10 dk oyalayıp getiriyolardı bazen hic götürmüyolardı. Zorlandığımı biliyolardı.
Tabi şu da var ben kızımı eve sokamıyorum. Kv gelse iki dakika bakmaya onu götürmese kıyamet kopar peşine. Kendisi gelmek istemiyor neden bilmiyorum hep böyleydi yeni olan bişey değil. sanırım evde sıkılıyor .
Son düzenleme: