• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende polikistik over eşimde sperm kalitesizliği ve

Ceylan8890

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
136
19
68
İlk muayenemizi oldyk ve malesef sonuçlarımz pek iyi değil bende polikistik over elimde sperm tembelliği ve kalite düşüklüğü çıktı.eşimi ürolojiye gitmesini önerdi doktor benim içinde tedaviye şimdi başlamayacağız ürploji sonucuna göre bakacağız dedi. Moralim bozuk ama eşime belli etmemeye çalışıyorum. Bu durumda olan arkadaşlar var mı .. Neler önerirsiniz.tşk ederim şimdiden. Bu arada 25 yaşındayım eşimde 27 üçsenelik evliyiz.)

polikistik over hastası olupta hamile kalan bir sürü arkadaş var bu sitede, öncelikle bunu kafana takma, tedavini ol derim
erkek infertilitesinin tedavisi kadına göre daha zordur ama onun da tedavisi mümkün
eşine sperm arttırıcı besin ve vitamin takvileri yapabilirsin

Yorumun için tşk ederim rose.hiç beklemediğim sonuçlarla karşılaştım.Allah yardımcımız olsun.

Yorumun için tşk ederim rose.hiç beklemediğim sonuçlarla karşılaştım.Allah yardımcımız olsun.
amin canım... kime yarın ne olacağı belli değilki tatlım
en önemlisi kafana takmayıp tedavilerinizi olmanız, o zaman hiç bekletmeyecek bebişiniz bak gör :KK66:

Aynı benm durumumdasın eşimin ileri hareketliliği %9 bende pko var kilom da fazla tup bebkle hamile kaldm duşukle sonuçlandı etrafımda çok pkolu olup bebeği olan var sorun etme inşllah birgun bizimde kucaklarımız dolacak vakti zamanı var diyorm artk

Bemimde eşimin hızlı doğrusal hareketliliği %9 çıktı birde tembellik var dedi.ürolojiye yönlendirdi. Siz bir tedavi uygulayarakmı hamile kaldın canım herhangi birşey yaptın mı ?

Tup bebekle hamile kalmıştm duşukle sonuçlandı eşim proxeed plus kullanıyor devamlı halen ama bebeğmiz yok

Canim oncelikle sakin moralini bozma. Bende polikistik over im ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Ablam da pco ve tedavisiz 2 tane dogum yapti. Esine keçiboynuzu pekmezi yedir cok ise yariyormus. Ama en onemlisi moral.

Bizim de durumumuz ayni. Esime doktoru varikosel ameliyati onermisti gecen sene yazin ameliyat oldu ameliyattan bir kac ay sonra sonuclari iyi cikti. Gittigim doktorlarin hepsi bana kilo vermemi onerdi en son doktorum klomen tedavisini deneyelim dedi. Suan tasinma islerimiz var onlar bittikten sonra tedaviye baslamayi dusunuyoruz.

İlk muayenemizi oldyk ve malesef sonuçlarımz pek iyi değil bende polikistik over elimde sperm tembelliği ve kalite düşüklüğü çıktı.eşimi ürolojiye gitmesini önerdi doktor benim içinde tedaviye şimdi başlamayacağız ürploji sonucuna göre bakacağız dedi. Moralim bozuk ama eşime belli etmemeye çalışıyorum. Bu durumda olan arkadaşlar var mı .. Neler önerirsiniz.tşk ederim şimdiden. Bu arada 25 yaşındayım eşimde 27 üçsenelik evliyiz.)
öncelikle moralinizi bozup sters yapmayın. stres hamilelik önünde en büyük engel. pko için düzenli yürüyüş yapmak çok faydalı (yumurtalığın çalışmasını sağlar), şeker hapı da etkili. doktorunuza şeker hapını bir sorun isterseniz. soğan kürünü deneyin isterseniz. eşinize de doktor vitamin takviyesi verecektir. eşinize keçiboynuzu kürü uygulayabilirsiniz. bir de eşiniz bal, ceviz, yer fıstığını düzenli tüketsin.

öncelikle moralinizi bozup sters yapmayın. stres hamilelik önünde en büyük engel. pko için düzenli yürüyüş yapmak çok faydalı (yumurtalığın çalışmasını sağlar), şeker hapı da etkili. doktorunuza şeker hapını bir sorun isterseniz. soğan kürünü deneyin isterseniz. eşinize de doktor vitamin takviyesi verecektir. eşinize keçiboynuzu kürü uygulayabilirsiniz. bir de eşiniz bal, ceviz, yer fıstığını düzenli tüketsin.
Bizim de durumumuz ayni. Esime doktoru varikosel ameliyati onermisti gecen sene yazin ameliyat oldu ameliyattan bir kac ay sonra sonuclari iyi cikti. Gittigim doktorlarin hepsi bana kilo vermemi onerdi en son doktorum klomen tedavisini deneyelim dedi. Suan tasinma islerimiz var onlar bittikten sonra tedaviye baslamayi dusunuyoruz.
Merhaba benim eşimede üroloji doktoru varikosel başlangıcı dedi.proxeed plus ilaç verdi.benim doktorumda tedaviye başlamayalım üç ay sonra eşimin sonucuna göre bakacakmışız.. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sabırlı olmalıyız.Allah hepiöizin yardımcısı olsun.

Merhaba benim eşimede üroloji doktoru varikosel başlangıcı dedi.proxeed plus ilaç verdi.benim doktorumda tedaviye başlamayalım üç ay sonra eşimin sonucuna göre bakacakmışız.. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sabırlı olmalıyız.Allah hepiöizin yardımcısı olsun.
o zaman üzülecek birşey yok. eşimde de varikosel başlangıcı vardı. test sonucu iyiydi sadece morfolojisi düşüktü ultrason sonucuna göre hafif varikosel demişlerdi. bir çocuğumuz olduğu ve ağrı yapmadığı için de tedaviye gerek yok dediler. biz de keçiboynuzu kürü ve vitamin takviyesi aldık. değerleri iki katına çıktı, birkaç ay sonra da ikinci bebeğimiz geliyor dedi :)
inşallah siz de çok beklemeden bebeğinize kavuşursunuz.

Back
X