Bende sonunda kesin karat verdim 74 den 60 a dusmeye varmi bana yoldas olucak arkada

aysenurqwertya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
493
4
33
İzmir
Cok uzun zamandr kilo vermek istiyorum ama tek basina olmuyo. Tatli kacamaklarim cok fazla kesin karr veriyorum en kisa zamanda 14 kilo vermeye. Kendimede yoldas arkadslar bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben katılabilirim sana istersen 😊

Tamam o halde kendimden bahsedeyim :) 26 yaşında kilo takıntısı olan biriyim yani daha doğrusu öyle nitelendiriliyorum. Kontrol etmeye çalışmam takıntılı olarak geçiyor insanlara nedendir bilinmez 😀 171 boyum 64 kilom var. Normal dışı olmasam da yağ oranı meselesi işte hep % 30larda. Neyse çok konuştum kendimden :) senin boyun ve kilo kaç canim?

Sabah tartildi 74.3 geldim adetimin ilk gunu bide 2 bardkta su ictim isvec diyetine baslamaya karar verdm sabah kac gun yapabilirsem daha once sadece 3 gun dayanabilmistim bakalim simdiee buyuk bi fincan turk kahvesiyle devam ediyorum az sekerli:)

Anladim canim. Doğum kiloları malum ben daha o mertebeye erişmeden uğraşıyorum kilolarimla. Olsun veririz azim bizimle olsun😊

Yalnız bu İsveç diyeti tarzı diyetlere maruz bırakma bence kendini. Emin ol kalıcı hiçbir getirisi yok aksine akabinde daha fazla iştahla bulabilirsin kendini😨. Normal beslenme en iyisi sanki😌😌

Benim icin inanilmsz sonuc bi gunde 900 gr:) ve buyuk bir dilim baklavada yimistim:)

Pek takip eden yok ama kendimi moyive etmek icin yaziyim dedim iyi kilo verdigimi dusunuyorum:) 2 gun de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…