- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Karlidaglar
- #21
Hayatim boyunca 3 kopegimiz oldu. Tek basina bakmak gercekten cok cok zor yaninda yardimci biri olacak ve bu isten anlayan biri olmali ya da egitim icin bir yer bulmalısınız.Ben nereye konu açacağımı bile bilmediğim icin buraya sordum bilenlerden bilgi almak istedim hiçbir bilgim yok çünkü
Hic buyumeyen bir cocugunuz olduğunu dusunun, tek basina evde birakamazsiniz gittiğiniz yere goturmek isteseniz bircok yerde( ne yazikki) kabul görmüyor. Hayatinizin geri kalanini ona gore planlamaniz gerekecek. Annesi olacaksınız resmen gozlemlemeniz gerekecek yürüyüş ihtiyaci olacak sonrasinda pati silme ya da yikama seremonisi vb.
Tum bunlari ve belki daha fazlasini yapabileceginizi dusunuyorsaniz barınaktan bir guzellik sahiplenin ve dunyaniz degissin; kimse sizi uzemesin, karsiliksiz sevildiginizi ve terk edilmeyeceginizi hissedin.