Bende sorumluluk sahibi olmak istiyorum

Ben nereye konu açacağımı bile bilmediğim icin buraya sordum bilenlerden bilgi almak istedim hiçbir bilgim yok çünkü
Hayatim boyunca 3 kopegimiz oldu. Tek basina bakmak gercekten cok cok zor yaninda yardimci biri olacak ve bu isten anlayan biri olmali ya da egitim icin bir yer bulmalısınız.
Hic buyumeyen bir cocugunuz olduğunu dusunun, tek basina evde birakamazsiniz gittiğiniz yere goturmek isteseniz bircok yerde( ne yazikki) kabul görmüyor. Hayatinizin geri kalanini ona gore planlamaniz gerekecek. Annesi olacaksınız resmen gozlemlemeniz gerekecek yürüyüş ihtiyaci olacak sonrasinda pati silme ya da yikama seremonisi vb.
Tum bunlari ve belki daha fazlasini yapabileceginizi dusunuyorsaniz barınaktan bir guzellik sahiplenin ve dunyaniz degissin; kimse sizi uzemesin, karsiliksiz sevildiginizi ve terk edilmeyeceginizi hissedin.

Ödemesi hakkımda bilgim yok öğrenmek icin sordum zaten Nasıl kolay mı diye zaten söylediklerinizle zorlanacagımı düşünürsem erteleyebilirim de yani

Çok zorlanırsın canım bence ertele ilerde mesleğin paran evin müsait olduğunda bakarsın. Benim var köpeğim, köpekleri çok sevdiğim için ve beslemek istediğim için almıştım, artık petshoplarda falan satılmıyor zaten, bi tanıdık vasıtasıyla almıştık 1 aylıkken.

8 ay oldu alalı ama zor gerçekten.Düzenli bi şekilde aşılarını yaptırmak zorundasın. Bu da hep para ve pahalı. Ben yine tanıdık vasıtasıyla gittiğim bi yere daha makul fiyata yaptırdım aşılarını.

Sonra onun mamasına para vermelisin, gerçi mama öyle 2 günde bitmiyor ama masraf yine de.

Benimki mama yemek istemiyor ev yemeklerinden yediriyorum, bazen tavuk et falan alıyorum, biz ne yersek onu yiyor ama mırın kırın ederek yiyor, sürekli et tavuk tarzı şeyler istiyor, karnını doyurunca mamasını çerez niyetine yiyor, şımarık biraz bide :D

Sonra tuvalet sorunu var, eğitene kadar canım çıktı evde elimle deterjan ve bezle dolaştım, canı nereye isterse oraya işedi yaptı tuvaletini :D Ben hep peşinde gezip temizledim, artık öğrendi gazetesine yapıyor ama o da koku yapıyor odada sürekli. Sık sık gazeteyi değiştirip gazetenin olduğu yerleri de çamaşır suyuyla temizliyorum.

Hep bi yerleri dağıtıyor, çoraplarımızı, terliklerimizi alıp kaçıyor sonra yatakların altından koltukların arkasından çorap topluyorum :D

Evde tek kalmaktan nefret ediyor, evde bırakırsak ağlıyor, yalnız yatmayı hiç sevmez aynı yatakta yatarız her zaman :D

Uyandığım zaman yastığımın tamamı işgal edilmiş oluyor :D

Zor yani iyi düşün, arkadaşların dediği gibi barınaklara gidip ilgilenebilirsin bence.

Sorumluluk sahibi derken annelik gibi bi durumu kastetmiştim

Annelik kadar ozen istedigi icin ,deneme-yanilma yoluyla ,acabalarla olacak is degil,onu anlatmaya calisiyorum ben de.

Ben de kedi sahiplenmek istiyorum ama manevi olarak maalesef uygun olmadigim icin uzaktan sevmekle yetiniyorum.

Siz de maddi manevi hazir oldugunuzda sahiplenin lutfen.

Hayatim boyunca 3 kopegimiz oldu. Tek basina bakmak gercekten cok cok zor yaninda yardimci biri olacak ve bu isten anlayan biri olmali ya da egitim icin bir yer bulmalısınız.
Hic buyumeyen bir cocugunuz olduğunu dusunun, tek basina evde birakamazsiniz gittiğiniz yere goturmek isteseniz bircok yerde( ne yazikki) kabul görmüyor. Hayatinizin geri kalanini ona gore planlamaniz gerekecek. Annesi olacaksınız resmen gozlemlemeniz gerekecek yürüyüş ihtiyaci olacak sonrasinda pati silme ya da yikama seremonisi vb.
Tum bunlari ve belki daha fazlasini yapabileceginizi dusunuyorsaniz barınaktan bir guzellik sahiplenin ve dunyaniz degissin; kimse sizi uzemesin, karsiliksiz sevildiginizi ve terk edilmeyeceginizi hissedin.
Böyle güzelliklerden bahsedince de mest oluyorum sanki ama suan benim icin erken onun farkına vardım

Çok zorlanırsın canım bence ertele ilerde mesleğin paran evin müsait olduğunda bakarsın. Benim var köpeğim, köpekleri çok sevdiğim için ve beslemek istediğim için almıştım, artık petshoplarda falan satılmıyor zaten, bi tanıdık vasıtasıyla almıştık 1 aylıkken.

8 ay oldu alalı ama zor gerçekten.Düzenli bi şekilde aşılarını yaptırmak zorundasın. Bu da hep para ve pahalı. Ben yine tanıdık vasıtasıyla gittiğim bi yere daha makul fiyata yaptırdım aşılarını.

Sonra onun mamasına para vermelisin, gerçi mama öyle 2 günde bitmiyor ama masraf yine de.

Benimki mama yemek istemiyor ev yemeklerinden yediriyorum, bazen tavuk et falan alıyorum, biz ne yersek onu yiyor ama mırın kırın ederek yiyor, sürekli et tavuk tarzı şeyler istiyor, karnını doyurunca mamasını çerez niyetine yiyor, şımarık biraz bide :KK70:

Sonra tuvalet sorunu var, eğitene kadar canım çıktı evde elimle deterjan ve bezle dolaştım, canı nereye isterse oraya işedi yaptı tuvaletini :KK70: Ben hep peşinde gezip temizledim, artık öğrendi gazetesine yapıyor ama o da koku yapıyor odada sürekli. Sık sık gazeteyi değiştirip gazetenin olduğu yerleri de çamaşır suyuyla temizliyorum.

Hep bi yerleri dağıtıyor, çoraplarımızı, terliklerimizi alıp kaçıyor sonra yatakların altından koltukların arkasından çorap topluyorum :KK70:

Evde tek kalmaktan nefret ediyor, evde bırakırsak ağlıyor, yalnız yatmayı hiç sevmez aynı yatakta yatarız her zaman :KK70:

Uyandığım zaman yastığımın tamamı işgal edilmiş oluyor :KK70:

Zor yani iyi düşün, arkadaşların dediği gibi barınaklara gidip ilgilenebilirsin bence.
Böyle bir dostum cocugum olsun istiyorum ama üzerinden kalkamam şuan kendi sorunlarımı halledememişken barınak iyi fikir şimdilik :)

Annelik kadar ozen istedigi icin ,deneme-yanilma yoluyla ,acabalarla olacak is degil,onu anlatmaya calisiyorum ben de.

Ben de kedi sahiplenmek istiyorum ama manevi olarak maalesef uygun olmadigim icin uzaktan sevmekle yetiniyorum.

Siz de maddi manevi hazir oldugunuzda sahiplenin lutfen.
Zaten sormamdaki amaç da buydu ve erken olduğunun farkına vardım

Böyle bir dostum cocugum olsun istiyorum ama üzerinden kalkamam şuan kendi sorunlarımı halledememişken barınak iyi fikir şimdilik :)

aynen öyle :) bak sevgiden bahsedersek çok seviyorum saatlerce oyun oynarız o şapşalla ilgilenmek çok güzel :D ama zor yanları da çok fazla ve iyi bakabilmek için maddiyat gerekiyor aşıları maması bakımı vs, şampuanı bile ayrı olmalı bizim şampuanlar derisini tahriş eder. o yüzden barınaklara git ilgilen şimdilik en iyisi bu :)

Back
X