- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 41
- Konu Sahibi zuhal turan
-
ben de eylülde tekrar gidicem eşimle doktora aşılama yapılır bana da büyük ihtimal ozaman haberdar edelim birbirimizi inşallah bu yıl bizimde yüzümüz güler arkadaşım
teşekkür ederim yabangülüm tedaviye başladıktan sonra adet düzensizliği başladı bende eşim sormuş neden adetleri düzensü diye doktora doktor stresten olabilir demiş 1y ıldır adetlerim çok düzensiz ondan sonra gittğimiz doktorda hormonların ve rahim filmin normal dedi ama ona tedavi olmadım,eşinin canavar spermleri yavaş dedi,kendi doktorumuza kaldıysa erşey gülük gülisatndıa.s.
asyaa.s.can aynı şekild benimde hsg hap tedavisinden sonra çekildi dediğim gibi onda bir sorun yok,inşallah eylülde başlayacağımız tedavi netice verir,ben ankaradayım bu kez bi hacettepe prof. un gitmeyi düşünüyoruz hayırllısı bakalım.a.s.
hayır doktorumuz ona tedaviye gerek görmedi canım,ama ben ona keçi boynuzu kürü içirmeye başladım birkaç ayda böyle denicem burdai arkadaşlar taviye etti inşallah tedaviye başlamada olur çünki ben çok etkileniyorum artık pisikolojim kaldırıyo doktor filan.
yabangülüm sende durumlar nasıl ?
Fsh gayet normal lh kaç canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?