• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende soyadı kalmış

U

Uzun zamandır müzik dinlemiyorum bugün ilk defa duygusal takıldım ve ağladım ağladım
Çok uzun bir süre ya müzik dinlemeyin ya da sıla oluruna bırak,acısı da öldürmez
Sertap Erener rüya bunları dinleyin.

Ben size ayrılık acısına iyi gelen Türkçe şarkıları yazayım bak, bunları dinleyin, bütün ayrılan kızlara amme hizmeti. Ben ilk ayrılık günleri bunları dinledim, Spotify'da bulduğum bir playlistti. :)

Sıla - ...dan Sonra
Mansur Ark - Gazla Gitsin
Hande Yener - Sen Yoluna Ben Yoluma
Hande Yener - Yalanın Batsın
Demet Akalın - Mucize
Demet Akalın - Afedersin
Edis - Olmamış Mı
Demet Akalın - İlahi Adalet
Demet Akalın - Giderli Şarkılar
Tarkan - Gülümse Kaderine
Belkıs Özener - Adını Anmayacağım
Belkıs Özener - Oyun Bitti
Ajda Pekkan - Bambaşka Biri

Astoriadinlem1023492 .!.:
Ben size ayrılık acısına iyi gelen Türkçe şarkıları yazayım bak, bunları dinleyin, bütün ayrılan kızlara amme hizmeti. Ben ilk ayrılık günleri bunları dinledim, Spotify'da bulduğum bir playlistti. :)

Sıla - ...dan Sonra
Mansur Ark - Gazla Gitsin
Hande Yener - Sen Yoluna Ben Yoluma
Hande Yener - Yalanın Batsın
Demet Akalın - Mucize
Demet Akalın - Afedersin
Edis - Olmamış Mı
Demet Akalın - İlahi Adalet
Demet Akalın - Giderli Şarkılar
Tarkan - Gülümse Kaderine
Belkıs Özener - Adını Anmayacağım
Belkıs Özener - Oyun Bitti
Ajda Pekkan - Bambaşka Biri
Güzeller valla dinlicem saol

Soyadi batsin. Ne hali varsa gorsun bundan sonra...
Simdi guluyorum hatirladikca o halime. O da bir aniydi iste...Nufus memurunun kulagina bekar yazin oldu mu, dul yazmayin demistim :)) Elimde yeni nufus kagidimla oturup aglamistim merdivenlere. "Son istegini de yaptim artik verecek baska birseyim kalmadi sana ait" demistim. Simdi cok komik geliyor.. guluyorum.
Ne cok deger bicmisiz 5 para etmezlere... Sen de bir gun gulersin bu gunlere... Merak etme...​

evett evlenırken ılerde bosanacaksın deseler ne sacmalıyor bu bız sevıyoruz birbirimizii der her çift .. Hayat cok farklı ,bırlıkte bır yuvada yasamak cok farklı ve bazen hayaller ile gercekler birbiri ıle yuzlesmeyı sevmez sen bu durum içerindesin zannedersem hakkında hayırlısı olsun konu anlasılır olmasa da düşüncem bu yönde.

Çok zor. Rabbim yardımcn olsn cnmmmm

Bugün bir yorum da o şarkı dan bahsettim tesadüf mü ? Ben mi vesile oldum üzüldüm şimdi :KK43:

Back
X