bende terkedildim :(

madem seni istemiyor neden hala arayıp soruyorsun ki ?
devam et yoluna, unutursun zamanla

bende arayıp sormak ıstemıyorum ama dayanamıyorum..şimdiden özledım onu kendımı tutmaya calışıyorum arayıp sormayacagım.bakalım ne olcak ınsallah onu unutabılırım..smdı forumda okudum kova erkeklerını anlatyodu benımkıde kovaydı aynı özellıklerı barındırıyo...kova erkeklerınden nefret edıyorum artıkk

bende arayıp sormak ıstemıyorum ama dayanamıyorum..şimdiden özledım onu kendımı tutmaya calışıyorum arayıp sormayacagım.bakalım ne olcak ınsallah onu unutabılırım..smdı forumda okudum kova erkeklerını anlatyodu benımkıde kovaydı aynı özellıklerı barındırıyo...kova erkeklerınden nefret edıyorum artıkk

Niye Nefret Edip Beynin Yoracaksın ki..:19:
Bak Ona Keyfi Yerinde Sen Niye Üzülüyorsun ?
Dik Dur Silkelen Bakım ..

bu dırdır işi bahne arkasında başka neden var ayrılmak ııcn ama soylemıyor ben ıyı kotu ne varsa duymak ıstıyorum.kötude olsa sorun neyse söylesin ıstıyorum..aşkım bıtanem dıyodu ertesı gun bıtsın dıyo daha salı gunu gene bı tartısma cıkmıstı ben ayrılmak ıstemıyorum dedmıstı şimdi dun böyle yaptı.bekleyecegım bakalım içinde bana karsı bıseyler varsa gerı doner donmzse ben elımden gelenı yaptım

bu dırdır işi bahne arkasında başka neden var ayrılmak ııcn ama soylemıyor ben ıyı kotu ne varsa duymak ıstıyorum.kötude olsa sorun neyse söylesin ıstıyorum..aşkım bıtanem dıyodu ertesı gun bıtsın dıyo daha salı gunu gene bı tartısma cıkmıstı ben ayrılmak ıstemıyorum dedmıstı şimdi dun böyle yaptı.bekleyecegım bakalım içinde bana karsı bıseyler varsa gerı doner donmzse ben elımden gelenı yaptım

Tabiiki de Elinden Geleni Yapmışsın..
Sen Ayrılmayalım Dedikçe, O Kendini Bir Şey Sanıyor..
Üzerine Düşmezsen Döner Dolaşır Gelir..
Ama Böyle Kovalarsan Sürekli Kaçar..:34:

Üzüldüğünü, Yıkıldığını Bilmesin..
Soranlara da Bitti, Oh Be Rahatım Artık Falan de..
Artık Geri Dönüşü Olmazz Bu İşin De Noktayı Koy..
2 Gün Sonra Paspas Olur Kapında..:27:

seni çok iyi anlıyorum çünkü benim ilişkim de bu sebepler gösterilerek bitti. benim için çabalamadığını ve artık konuşcak şeylerimizin kalmadığını söyledi. arkasından ben de senin gibi yalvardım yakardım bitmesine karşı çıktım her şeyi denedim ama o da beni sildi. mesaj attım cevap bile vermedi. ondan sonra hiçbir şey yapmadım kendi halimde acımı çekiyorum. ve üzerinden birbuçuk ay geçmesine rağmen hala ondan tek bi ses yok. ve zamanla üzüntü de azalıyo gibi. hala onu istiyosun ki çok normal ama sana sevmemiş bile srni az gururlu ol demek hiçbir işe yaramaz biliyorum. unutmaya çalış çok zor ama bunu en azından dene. etrafında tek erkek o mu dicekler sana ben onu istiyorum başkası cehennem olsun idceksin ama zamanla görüceksin ki sana şu hayatta daha fazla değer verecek birçok kişi olucak. ben umutluyum sen de lütfen umutlu ol ve onu düşünmeyi en azından azaltmaya bak. yine de temennim umarım seni hakedecek şekilde geri döner.

kızlar sevgılım benım konusmayı msjlasmayı falan sevmeyen bırı yanı ılgsız bırı.bgn ona msj attım neete grınce benı cagr senınle konusmak ıstedgm var dıye...sonra face bı grdım o acık neden benı cagrmadn dıye sordum ya ..soruma cvp vermedı ne konuscaktık dedi bende cok sınır oldum baya üsteledım kavga cıktı...ıstemıyosan soyle senınle ugrasmayım dedim oda pekı yazdı neye pekı dedın dedım oda btsın bence dedı nıye dedım cok dırdırcısın dedi..benı faceden sıldı msj atyrum cvp yok arıyorum acmıyo..onuda sevıyorum ne yapmam lazım onu kazanmak için

seni çok iyi anlıyorum çünkü benim ilişkim de bu sebepler gösterilerek bitti. benim için çabalamadığını ve artık konuşcak şeylerimizin kalmadığını söyledi. arkasından ben de senin gibi yalvardım yakardım bitmesine karşı çıktım her şeyi denedim ama o da beni sildi. mesaj attım cevap bile vermedi. ondan sonra hiçbir şey yapmadım kendi halimde acımı çekiyorum. ve üzerinden birbuçuk ay geçmesine rağmen hala ondan tek bi ses yok. ve zamanla üzüntü de azalıyo gibi. hala onu istiyosun ki çok normal ama sana sevmemiş bile srni az gururlu ol demek hiçbir işe yaramaz biliyorum. unutmaya çalış çok zor ama bunu en azından dene. etrafında tek erkek o mu dicekler sana ben onu istiyorum başkası cehennem olsun idceksin ama zamanla görüceksin ki sana şu hayatta daha fazla değer verecek birçok kişi olucak. ben umutluyum sen de lütfen umutlu ol ve onu düşünmeyi en azından azaltmaya bak. yine de temennim umarım seni hakedecek şekilde geri döner.

böyle umursamaz sallamaz soğuk nevale ruhsuz biri geri dönse ne olur, verilmiş sadakanız varmış, ne güzel kurtulmuşsunuz işte. yatıp kalkıp dua edin. şükredin kurtulduğunuza.

ilişkide başta taviz vermiceksizin tabi bu demeklede olmuyoda erkeklerin üzerine düşünce şımarıyolar kaçarsan senden iyisi yok bemde sevgilimden sende olduğundan tam tersini yapıyorum ilgisiz yada üstüne düşücek şeyler yapmıyorum arda bi şımartıyorumki kaçmasın:) üzerime çok düşüyo çıldırıyo hatta hiç ağlamayan sevgilim sinirinden ilgisizliğimden ağlamaya başlıyo tabi bu üzücü bi durum bazen niye byle yapıyorum diye kendime kızıyorum ama şımartırsamda kaçıcağından korkuyorumm tabi riskli bi durum bu tavsiye edilmez

Back
X