• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende yeni umutlarla başlıyorum...

akman14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
51
0
86
43
Bolu
merhaba arkadaşlar
sonun da ben de başladım tüp bebek tedavisine ankara başkent üniversitesinde dün oradaydık dr. um hulusi zeyneloğlu çok iyi birisi istediğin herşeyi ahatlıkla sorabiliyorsun sıcakkanlı herşeyden önemli olan ilk adım dr. güven kısmını başardım. bundan sonrası için allah yardımcımız olsun

hayırlı olsun tedavin işallah umutların böyle devam eder güzel haberlerini alırız bende bu gün göbekten ignem purogona başladım hayırlısıyla

tşk ederim kızlar
el-muallim senide tebrik ederim hep takip ediyordum seni de çok sevindim sonucuna

merhaba arkadaşlar
sonun da ben de başladım tüp bebek tedavisine ankara başkent üniversitesinde dün oradaydık dr. um hulusi zeyneloğlu çok iyi birisi istediğin herşeyi ahatlıkla sorabiliyorsun sıcakkanlı herşeyden önemli olan ilk adım dr. güven kısmını başardım. bundan sonrası için allah yardımcımız olsun

gunaydın tedavin hayırlı olsun ve son tedavin olur insallah hayırlısıyla kucagına almayı beklersin artık

Back
X