• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende zayıf kadın olma adayıyım

Merhaba sevgili Sekizinci,nerdesin?Bir aksilik yok inşAllah:26::26:Bak,seni nasıl takip ediyorum ama:1::1:Sevgiler..

selam canım öncelikle sekizinci degil!:26: sekinci:32:
takip ettigin için sagol.gribim ya çok kötüyüm o yüzden pek giremedim.
tabi rejime devam 93.200 olmuşum bu arada:16::16:
çizelgemi degiştirecem ama tam 90 olunca:51:
allah yardım ederse sonuna kadar gidecem
teşekkür ederim ilgin için

Son düzenleme:
selam canım öncelikle sekizinci degil!:26: sekinci:32:
takip ettigin için sagol.gribim ya çok kötüyüm o yüzden pek giremedim.
tabi rejime devam 93.200 olmuşum bu arada:16::16:
çizelgemi degiştirecem ama tam 90 olunca:51:
allah yardım ederse sonuna kadar gidecem
teşekkür ederim ilgin için

Merhaba canım,sekizinci nerden çıktı:27:dalgınlık işte:27:çok geçmiş olsun...kilo kaybın güzel,tebrik ederim:46:

evet iyiyim sagol.:2:
sen neler yapıyorsun yaş kaç.nerelisin.evlimisin.çocuk varmı.boyun kilon kaç
ben kk ya 2006dan bu yana üyeyim.evde net hep vardı ama ben biraz ihmal ettim:3:
bu arada kilom 92.200.devam ediyorum ama zaman daha çabuk geçsede daha çabuk versek kilolarımızı
herşey çok güzel olur inşallah.:52:

çizelgemi degiştirdim.13ünde kaynımın dügünü var.bende bugün biraz kıyafet bakayım dedim ve begendigim hiç bir şeyin bana olanı yoktu.bir kaç şey buldum ama onlarda çok sıradan:43:
benim morelim çok bozuldu yaaa
neden bende istedigim şeyi giyemiyorum içine giremiyorum.yada begendigimiz modelin bize göresi yok.yarın tekrar bakacam.biran önce şu kilolar benden gitsin istiyorum:43::43::5:

Son düzenleme:
merhabalar günlügüm.bugün itibariyle 91.700 olmuşum:27::27:
diyete tam gaz devam.kaldı 21 kilo.tabi onlarda gidecek.zira bu vücutta istenmediklerinin farkındalar:32::32:
bu arada bisiklet sürmem her gece giderek artıyo.hızımda tabi:)
günlük 1 saat egzersiz+plates yapıyorum.ama göbegim hala sönük balon gibi duruyo
neyse birgün inşallah burda bende burda başarı öykümü paylaşacam.her istedigimi begendigimi gönlümce alacam ve giyecem.az kaldı ben kendime güveniyorum.hoşçakal:21:

iyi akşamlar günlük.bugün sabah baskül 91 gösterdi:52::52:
bu aralar hiç spor yapasım yok.ama tekrar devam edecem tabi.birkaç gün izin verdim kendime:51:
neyse görüşürüz yine degişiklikleri yazarım

selam günlük bugün sana yazmak istedim.sabah basküle çıktım.90.500:46::46:
rejim aynı hızda devam ama biraz sporu aksatıyorum.ama geri dönüşüm muhteşem olacak:33::33::33:
hadi ben kaçar her kilo kaybımda sana yazacam

Back
X