Bende zayıf olacagım BASARACAĞIM :)

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
neler yapacagımı az cok biliyorum sizinde tavsiyeleriniz olursa dinlerim tabiki
3 ana ögün 2 ara ögün yapacagım
günde 3 lt su içecegim
akşam 6dan sonra hi bişey yemeyeceğim geç saatlere kalırsam hafif geçirecegim
haftanın 5 günü yürüyüş yapacagım
sebze meyve agırlıklı beslenecegim et ürünleri tüketecegim salata yogurdu eksik etmeyecegim
günde 2 3 bardak yesilçay bitki cayları içeçegim
VE HAMUR İŞLERİ SEKERLİ GIDALAR ABUR CUBUR ASLA YEMEK YOK

Son düzenleme:
Benimde boy 163 kilo 73 çok sinir oluyorum ama emzirdiğim içinmi bilemiyorum durduramıyorum kendimi sürekli açım napıcam bilmiyorum

Benimde boy 163 kilo 73 çok sinir oluyorum ama emzirdiğim içinmi bilemiyorum durduramıyorum kendimi sürekli açım napıcam bilmiyorum

canım sürekli yedigimiz için mide ac kalamıyor sürekli yemek istiyor ama diyete basladıgımzda zmanla midemiz küçüldügü için yeme istegide azalıyor istersen send ebana katıl

Son düzenleme:

günlüğün hayırlı olsun bilinçlisin bu kurallara uyarsan bütün fazlalıklarından kurtulursun
boyun ve hedef kilon kaç

günlüğün hayırlı olsun bilinçlisin bu kurallara uyarsan bütün fazlalıklarından kurtulursun
boyun ve hedef kilon kaç

tskr ederim canım daha önce bu kurallara uyup kilo vermiştim koruyamadıgım için geri aldım boyum 170 hedefim 58 kg

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…