Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç gerek yok.Hayatıma şimdiye kadar hiç bu doğru kişi diyebileceğim insan girmedi. Bunun biraz da benim tercihlerımden kaynakladıgının farkındayım. Son zamanlarda benimle konusmak,görüşmek isteyen bir arkadaşım var. Aynı meslekteniz. İşi gücü yerinde huyu suyu da çevreden bildiğim kadarıyla iyi,efendi birisi. Buraya kadar her şey tamam ama kafama takılan şey çocuk dal gibi zayıf ve bunu kafama takıyorum. Ben 1.65 boyunda 60 kiloyum , normal görünüyorum kilolu bir tipim yok ama yanımda bendn daha zayıf görünen bir erkekle yan yana o görüntüden hoslanmıyorum. Bunun normal olmadıgının farkındayım ancak liseden beri kilo takıntım var. 2 kilo alsam ölüm diyeti moduna girip sağlığımı bozabiliyor vitaminsiz kalabiliyorum. Önceden bulumia teshısım de vardı cok sukur ki odan kurtuldum. Şuan düzenli spor yapıyorum.Adama sordum neden bu kadar zayıfsın gibisinden kırmadan problem olup olmadıgını anlamak ıcın. Kronik bir reflüsünün oldugunu hatta bu yuzden amelıyat gecırdıgını soyledı. Bu arada cok guzel yemekler yaparım ve de yerim yani. Yemek yemekle arasının pek olmadığını az yiyebildiğini söyledi. Yemeğe cıkarak bulustuk ve o erkenden yemeği bıraktıgı ıcın ben de aynı sekılde bırakıp eve aç döndüm ))) Bilemiyorum huyu suyu güzel birisi ama vizyon seviyesi olarak da cok uyusmuyoruz hadı o bır sekılde halledılebılır ama şu dış görünüşünün bu kadar dal gibi olma görüntüsünü kafama takıyorum. Cinsel olarak falan boyle bır erkek nasıl cekıcı gelebılır kı yani.Kolları bacakları benden ince olan. Herneyse demem o ki ben bu cocua bir şans versem ılerde bu durumu takmaz mıyım daha mı cok takarım acaba kafam cok karısık![]()
ben cocugun kilosuyla dalga gecmısım gibi bir imada mı bulundunuz ? negatşiflik olsa derdim iyi yönlerini dile getirmem. Nasıl sordugumu duydunuz heralde siz de ordaydınız ki bu kadar emin bir yorum yaptınız.Negatif ve olumsuz olan sizsiniz ve o kadar negatifsiniz ki neye istinaden bu yorumu yaptığımi bile anlamamissiniz. Bakın yorum yaptığım kısmı alintilamisim. Çok alakasız bir cevap yazmışsınız.
peki nasıl bitirebilirim mesajlarına cevap vermemek ghostlamak da istemiyorum cunku meslektasız ve bir gün yüzyüze denk gelebiliriz ayıp olsun istememBence şimdiden bu kadar takılıyorsanız ileride de değişmez fikriniz. Fiziksel çekim bu işin olmazsa olmazı. Yol yakınken bitirin derim. Ama kilosunu neden olarak öne sürmeyin derim.
ben cocugun kilosuyla dalga gecmısım gibi bir imada mı bulundunuz ? negatşiflik olsa derdim iyi yönlerini dile getirmem. Nasıl sordugumu duydunuz heralde siz de ordaydınız ki bu kadar emin bir yorum yaptınız.
evet ben de hatta hassasiyeti olabilir diye kırmadann öğrendim bu sağlıksal durumu. neden böyle zayıfsın demedim de yemek yemeyi sever misinden konu acarak. Cidden bu takıntıyı yasayan bilir kırmak da hıc ıstemıyorum cok kıbar bir cocuk. Ama en bastan da ıcıme sinmiyorsa umut vermek ıstemıyorum nasıl bıtırsem bılemedımSen kilo konusuna takıntılı olduğun için kendini rahatlatmak amacıyla sormuşsun ama emin ol o da zayıflığına takıntılıdır. Benim eşim de erkeklere göre zayıf ve bu onun en büyük takıntısı. En ufak bir yorum bile onun bütün modunu düşürüyor. Kas oranı iyi çıkıyor ve iyi de bir iştahı var ama metabolizması çok hızlı olduğu için yağ yok adamda. Ben de onun metabolizmasını kıskanıyorum tabiben de sizinle benzer ölçülere sahibim ve eşimin yanında balık etli duruyorum. Önceden çok zayıf olduğum için takılmıyordum ama artık bazen takılıyorum. Menapoz sonrası neler olacak o da ayrı bir endişe sebebi..
ama vizyon seviyesi olarak da cok uyusmuyoruz hadı o bır sekılde halledılebılır ama şu dış görünüşünün bu kadar dal gibi olma görüntüsünü kafama takıyorum.
Ben de daha önce tanıştığım bir erkeğe ses tonu ile ilgili bir şey söylemiştim. Sonra ne kadar büyük bir hata yaptığımı,onu kırdığımı fark ettim çok üzülmüştüm. O günden sonra tövbe ettim hayatıma giren erkeklerin ses tonu, giyim kuşam,kilo, saç vb yorum yapmıyorum hiç. Bazı erkekler de bana mesela "çok zayıfsın,fitsin ben çok güzel yemek yaparım, evlenirsek sana kilo aldırırım" gibi yorumlar yapıyor. Bu çok rahatsız edici ve sinirimi bozan bir durum. Sanki ben çubuk kraker miyim ya da serfesil yıllarca yememiş kıtlıktan mı çıkmışım sidkdkdkfhd Bazıları da fiziğin çok güzel, minyon gibi görünüyorsun falan diyor. Herkesin dış görünüş konusunda beğenisi farklıdır. Hayatınıza bir başka erkek girdiğinde kilo konusunda böyle sorular sormamanızı öneririm.Adama sordum neden bu kadar zayıfsın gibisinden kırmadan problem olup olmadıgını anlamak ıcın.
Zorlamanın anlamı yok. Çocuğu beğenmemişsiniz.kafama takılan şey çocuk dal gibi zayıf ve bunu kafama takıyorum. Ben 1.65 boyunda 60 kiloyum , normal görünüyorum
Ayrıca düşünce yapınız da uyumlu değil başka maçlara bakın.Bilemiyorum huyu suyu güzel birisi ama vizyon seviyesi olarak da cok uyusmuyoruz hadı
Yanlış mesajı alıntılamışım pardonBeğenmemişsin işte ne şansı.
Ben onunkini de yerdim heralde:)Hayatimda su hareketi yapacak kadar kimsenin fikrini onemsemedim :))
Bence hiç başlamadan bitir kibarca…gözümde canlandı ve benim de itici bulduğum, libido killer erkek tipiHayatıma şimdiye kadar hiç bu doğru kişi diyebileceğim insan girmedi. Bunun biraz da benim tercihlerımden kaynakladıgının farkındayım. Son zamanlarda benimle konusmak,görüşmek isteyen bir arkadaşım var. Aynı meslekteniz. İşi gücü yerinde huyu suyu da çevreden bildiğim kadarıyla iyi,efendi birisi. Buraya kadar her şey tamam ama kafama takılan şey çocuk dal gibi zayıf ve bunu kafama takıyorum. Ben 1.65 boyunda 60 kiloyum , normal görünüyorum kilolu bir tipim yok ama yanımda bendn daha zayıf görünen bir erkekle yan yana o görüntüden hoslanmıyorum. Bunun normal olmadıgının farkındayım ancak liseden beri kilo takıntım var. 2 kilo alsam ölüm diyeti moduna girip sağlığımı bozabiliyor vitaminsiz kalabiliyorum. Önceden bulumia teshısım de vardı cok sukur ki odan kurtuldum. Şuan düzenli spor yapıyorum.Adama sordum neden bu kadar zayıfsın gibisinden kırmadan problem olup olmadıgını anlamak ıcın. Kronik bir reflüsünün oldugunu hatta bu yuzden amelıyat gecırdıgını soyledı. Bu arada cok guzel yemekler yaparım ve de yerim yani. Yemek yemekle arasının pek olmadığını az yiyebildiğini söyledi. Yemeğe cıkarak bulustuk ve o erkenden yemeği bıraktıgı ıcın ben de aynı sekılde bırakıp eve aç döndüm ))) Bilemiyorum huyu suyu güzel birisi ama vizyon seviyesi olarak da cok uyusmuyoruz hadı o bır sekılde halledılebılır ama şu dış görünüşünün bu kadar dal gibi olma görüntüsünü kafama takıyorum. Cinsel olarak falan boyle bır erkek nasıl cekıcı gelebılır kı yani.Kolları bacakları benden ince olan. Herneyse demem o ki ben bu cocua bir şans versem ılerde bu durumu takmaz mıyım daha mı cok takarım acaba kafam cok karısık![]()
Şurada sorunuzun cevabı yatiyor. Bu iş olmaz maalesefCinsel olarak falan boyle bır erkek nasıl cekıcı gelebılır kı yani
Oysaki en fazla takılmanız gereken yer şu kısım.vizyon seviyesi olarak da cok uyusmuyoruz hadı o bır sekılde halledılebılır ama şu dış görünüşünün bu kadar dal gibi olma görüntüsünü kafama takıyorum.
Yine doğru kişi girmemiş maalesef.Hayatıma şimdiye kadar hiç bu doğru kişi diyebileceğim insan girmedi. Bunun biraz da benim tercihlerımden kaynakladıgının farkındayım. Son zamanlarda benimle konusmak,görüşmek isteyen bir arkadaşım var. Aynı meslekteniz. İşi gücü yerinde huyu suyu da çevreden bildiğim kadarıyla iyi,efendi birisi. Buraya kadar her şey tamam ama kafama takılan şey çocuk dal gibi zayıf ve bunu kafama takıyorum. Ben 1.65 boyunda 60 kiloyum , normal görünüyorum kilolu bir tipim yok ama yanımda bendn daha zayıf görünen bir erkekle yan yana o görüntüden hoslanmıyorum. Bunun normal olmadıgının farkındayım ancak liseden beri kilo takıntım var. 2 kilo alsam ölüm diyeti moduna girip sağlığımı bozabiliyor vitaminsiz kalabiliyorum. Önceden bulumia teshısım de vardı cok sukur ki odan kurtuldum. Şuan düzenli spor yapıyorum.Adama sordum neden bu kadar zayıfsın gibisinden kırmadan problem olup olmadıgını anlamak ıcın. Kronik bir reflüsünün oldugunu hatta bu yuzden amelıyat gecırdıgını soyledı. Bu arada cok guzel yemekler yaparım ve de yerim yani. Yemek yemekle arasının pek olmadığını az yiyebildiğini söyledi. Yemeğe cıkarak bulustuk ve o erkenden yemeği bıraktıgı ıcın ben de aynı sekılde bırakıp eve aç döndüm ))) Bilemiyorum huyu suyu güzel birisi ama vizyon seviyesi olarak da cok uyusmuyoruz hadı o bır sekılde halledılebılır ama şu dış görünüşünün bu kadar dal gibi olma görüntüsünü kafama takıyorum. Cinsel olarak falan boyle bır erkek nasıl cekıcı gelebılır kı yani.Kolları bacakları benden ince olan. Herneyse demem o ki ben bu cocua bir şans versem ılerde bu durumu takmaz mıyım daha mı cok takarım acaba kafam cok karısık![]()