• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende zayıf olacagım BASARACAĞIM :)

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
neler yapacagımı az cok biliyorum sizinde tavsiyeleriniz olursa dinlerim tabiki:16::16:
3 ana ögün 2 ara ögün yapacagım
günde 3 lt su içecegim
akşam 6dan sonra hi bişey yemeyeceğim geç saatlere kalırsam hafif geçirecegim
haftanın 5 günü yürüyüş yapacagım
sebze meyve agırlıklı beslenecegim et ürünleri tüketecegim salata yogurdu eksik etmeyecegim
günde 2 3 bardak yesilçay bitki cayları içeçegim
VE HAMUR İŞLERİ SEKERLİ GIDALAR ABUR CUBUR ASLA YEMEK YOK :20::20::20:

Son düzenleme:
Benimde boy 163 kilo 73 çok sinir oluyorum ama emzirdiğim içinmi bilemiyorum durduramıyorum kendimi sürekli açım napıcam bilmiyorum:25:

Benimde boy 163 kilo 73 çok sinir oluyorum ama emzirdiğim içinmi bilemiyorum durduramıyorum kendimi sürekli açım napıcam bilmiyorum:25:

canım sürekli yedigimiz için mide ac kalamıyor sürekli yemek istiyor ama diyete basladıgımzda zmanla midemiz küçüldügü için yeme istegide azalıyor istersen send ebana katıl

Son düzenleme:
neler yapacagımı az cok biliyorum sizinde tavsiyeleriniz olursa dinlerim tabiki:16::16:
3 ana ögün 2 ara ögün yapacagım
günde 3 lt su içecegim
akşam 6dan sonra hi bişey yemeyeceğim geç saatlere kalırsam hafif geçirecegim
haftanın 5 günü yürüyüş yapacagım
sebze meyve agırlıklı beslenecegim et ürünleri tüketecegim salata yogurdu eksik etmeyecegim
günde 2 3 bardak yesilçay bitki cayları içeçegim
VE HAMUR İŞLERİ SEKERLİ GIDALAR ABUR CUBUR ASLA YEMEK YOK :20::20::20:

günlüğün hayırlı olsun :16: bilinçlisin bu kurallara uyarsan bütün fazlalıklarından kurtulursun:34:
boyun ve hedef kilon kaç

günlüğün hayırlı olsun :16: bilinçlisin bu kurallara uyarsan bütün fazlalıklarından kurtulursun:34:
boyun ve hedef kilon kaç

tskr ederim canım daha önce bu kurallara uyup kilo vermiştim koruyamadıgım için geri aldım boyum 170 hedefim 58 kg:16:

Son düzenleme:
$DSCI2217.webp

Evet bugün ki kilom belli oldu inş gittikçe rakamlar düşecek:
16:

Back
X